Yöresel Tarif Ramazan Sofraları + Ana Yemek veya Tatlı

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum tarif

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
Selam kızlar.

Tarifler peş peşe gelmiş.Devamını da bekliyoruz.

Adra'cım kategori hakkında aynı şeyi düşünmüşüz:13:
Yeniden mi başlasak diyordum Çorbalardan

Ne güzel aynı şeyi düşünmüş olmak.Bence gayet güzel olur çorba hastası olarak.

Çorba sevmeyen var mıdır?:44:Ben çok severim
Aslında yeni tarifler öğrenmek için çok iyi bir kategori olur
Çorbasız sofra olmaz

Var işte onlardan biri de bizim evde.Ben yaz kış içerim.Olmazsa küçük çaplı bir savaş çıkabilir evde.Yazın içilmez derler ne alakaysa.

Var işte onlardan biri de bizim evde.Ben yaz kış içerim.Olmazsa küçük çaplı bir savaş çıkabilir evde.Yazın içilmez derler ne alakaysa.

Evet öyle bir söylenti var.Ama ona bakarsan tüm yemekler sıcakO zaman yazın hep soğuk yemek yiyelim
Ben soğuk yemek sevmem illa sıcak olacak.
Yeni çorbalar öğrenmek isterim

Evet öyle bir söylenti var.Ama ona bakarsan tüm yemekler sıcakO zaman yazın hep soğuk yemek yiyelim
Ben soğuk yemek sevmem illa sıcak olacak.
Yeni çorbalar öğrenmek isterim

Bak onu doğru dedin Nevoş.Bence bu tembellerin uydurması.Kocası çorba soracak.O da bu sıcakta çorba mı içilir diyip işi kurtaracak.Ben sıcak da sevmem kaynar olacak.Böyle boğazını yakacak sıcak sıcak.Offf iftara da var daha ya.

Bahane hazır
Ben de öyle seviyorum eşim çok kızıyor zararlı diye ama ne yapayımHerkesin yemeğini tabaklarına koyarım soğusun diye ben kendi tabağımı masaya otururken hazırlarım

Bahane hazır
Ben de öyle seviyorum eşim çok kızıyor zararlı diye ama ne yapayımHerkesin yemeğini tabaklarına koyarım soğusun diye ben kendi tabağımı masaya otururken hazırlarım
Bence de bahane.

Evet zararlı ama çorba da sıcak içilir yahu:)Ben de daha sıcak ısıtırım.Bazen yanmışlığım bile var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…