- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 652
- 198
yarın iftara arkadaşım gelecek bende madem sofra kurucam katılırım yarışmaya da:124::124:
bak hele ya iddialı iddialı gelecek yine yarışmaya eylül ve adra yarışmacı olmasın çita çok yükseliyor ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın iftara arkadaşım gelecek bende madem sofra kurucam katılırım yarışmaya da:124::124:
İyiyim canım sağol sen nasılsın![]()
bak hele ya iddialı iddialı gelecek yine yarışmaya eylül ve adra yarışmacı olmasın çita çok yükseliyor ama![]()
Ben de iyiyim canım çok şükür.
Ben iddaalı değilim ama.Zaten toplam on oldu.Yeter artık.
![]()
izinden gidiyorumkatıl tabi canım ama oylama yapmayalım size sizler gönüllerin birincisi olun hep
![]()
Tamam tahtımı sana bırakıyorum o zaman.Oylama yapalım biz yine de.
![]()
şaka yapıyorum canım tabi ki katılım ne güzel tarifler öğrendim burdan geçen gün sen yazınca canım istedi ilk kez erik hoşafı yaptım
![]()
Hadi ya sevindim buna.Bizde ramazan boyunca ya vişne ya da erik hoşafı bulunur.Hem gazlı içeceklerden daha faydalı hem de organik:)
evet bizde de vişne çok yapılır kaç haftadır erikler duruyordu dolapta sen yazınca hemen denedim sahurda da çok güzel oldu![]()
tarifi buraya mı yazıcaz arkadaşlar konuya cevap verir gibi?
Canım bu linke yeni konu açıp tarifi ve resimlerini ekliyeceksin.Onaydan sonra konun açılacak...
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1213
Kolay gelsin![]()
dün akşam bende yemeğimi gönderdim ama hala onaydan geçmedi mi:26::26:
Kazen siteye giriş yapmamıştır veya vakti olmamıştır.:44:Bir sorun yoksa mutlaka yayınlanır konunuzbekleyelim
Hayırlı olsun![]()
olabilir biraz daha bekliyeyim acaba ulaşmadı mı diye düşündüm ondan sorayım dedim evdeki pc den girişte sıkıntı yaşıyorum sürekli ama dün rahatça girince şaşırmıştım aksilik olmasında![]()
dün akşam bende yemeğimi gönderdim ama hala onaydan geçmedi mi:26::26:
merakla beklemekteyim sofranıı![]()
Yok konu profilinizde görünüyor.![]()