- 30 Temmuz 2012
- 3.093
- 654
yarın iftara arkadaşım gelecek bende madem sofra kurucam katılırım yarışmaya da :124::124:
bak hele ya iddialı iddialı gelecek yine yarışmaya eylül ve adra yarışmacı olmasın çita çok yükseliyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın iftara arkadaşım gelecek bende madem sofra kurucam katılırım yarışmaya da :124::124:
İyiyim canım sağol sen nasılsın
bak hele ya iddialı iddialı gelecek yine yarışmaya eylül ve adra yarışmacı olmasın çita çok yükseliyor ama
Ben de iyiyim canım çok şükür.
Ben iddaalı değilim ama.Zaten toplam on oldu.Yeter artık.
izinden gidiyorum katıl tabi canım ama oylama yapmayalım size sizler gönüllerin birincisi olun hep
Tamam tahtımı sana bırakıyorum o zaman. Oylama yapalım biz yine de.
şaka yapıyorum canım tabi ki katılım ne güzel tarifler öğrendim burdan geçen gün sen yazınca canım istedi ilk kez erik hoşafı yaptım
Hadi ya sevindim buna.Bizde ramazan boyunca ya vişne ya da erik hoşafı bulunur.Hem gazlı içeceklerden daha faydalı hem de organik:)
evet bizde de vişne çok yapılır kaç haftadır erikler duruyordu dolapta sen yazınca hemen denedim sahurda da çok güzel oldu
tarifi buraya mı yazıcaz arkadaşlar konuya cevap verir gibi?
Canım bu linke yeni konu açıp tarifi ve resimlerini ekliyeceksin.Onaydan sonra konun açılacak...
http://www.kadinlarkulubu.com/forumdisplay.php?f=1213
Kolay gelsin
dün akşam bende yemeğimi gönderdim ama hala onaydan geçmedi mi:26::26:
Kazen siteye giriş yapmamıştır veya vakti olmamıştır.:44:Bir sorun yoksa mutlaka yayınlanır konunuz bekleyelim
Hayırlı olsun
olabilir biraz daha bekliyeyim acaba ulaşmadı mı diye düşündüm ondan sorayım dedim evdeki pc den girişte sıkıntı yaşıyorum sürekli ama dün rahatça girince şaşırmıştım aksilik olmasında
dün akşam bende yemeğimi gönderdim ama hala onaydan geçmedi mi:26::26:
merakla beklemekteyim sofranıı
Yok konu profilinizde görünüyor.