- 11 Şubat 2022
- 3.733
- 8.682
- 108
Neyse geç olsun güç olmasınElticiğimin işi çok, geç gelir.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse geç olsun güç olmasınElticiğimin işi çok, geç gelir.
Farkettim bende farketmesini sağlamaya çalışıyorum kuzuHiç oralı olmuyor![]()
Etiket yapFarkettim bende farketmesini sağlamaya çalışıyorum kuzu![]()
Akşam ben de yoktum anneme gittim kızımla, yapıp götürdüm. 1 dilimini eşim yiyemedi diye geri gönderdiler, size nasipmiş desem de inanmayın eşim bitirdi bile ben yazana kadarYarın ve Pazar günü evde yokum bacım.![]()
Gene ne işi var yasomElticiğimin işi çok, geç gelir.
Burur bacım. Şuradan şurası. Ağrı ile İstanbul arasında ne kadarcık yol var kiÇaya sana geliyorum![]()
Afiyet şeker olsun eniştemize. Emekli olmuştu değil mi?Akşam ben de yoktum anneme gittim kızımla, yapıp götürdüm. 1 dilimini eşim yiyemedi diye geri gönderdiler, size nasipmiş desem de inanmayın eşim bitirdi bile ben yazana kadar![]()
Allahı ne kadar uslu bir çocuk yarabbimUmutta uyuyor.
Bende oturup dinlenmekteyim.![]()
Kvler gelecekti, onun koşturmacasındadır.
EvetAfiyet şeker olsun eniştemize. Emekli olmuştu değil mi?
HiçBurur bacım. Şuradan şurası. Ağrı ile İstanbul arasında ne kadarcık yol var ki![]()
Herkesi kv görümce bastı desene yasomKvler gelecekti, onun koşturmacasındadır.
Yarın basacaklardı sanırım, ön hazırlığı yapıyor olabilir.Herkesi kv görümce bastı desene yasom![]()
Bitmiş miAkşam ben de yoktum anneme gittim kızımla, yapıp götürdüm. 1 dilimini eşim yiyemedi diye geri gönderdiler, size nasipmiş desem de inanmayın eşim bitirdi bile ben yazana kadar![]()
Yıllardır yiyor zaten, seviyor yemek yemeyiYıllardır yiyemediği ne varsa yap enişteye, haketmiş.![]()
Bitmiş mi![]()
Allahı ne kadar uslu bir çocuk yarabbim.Ben çay içemiyordum mızmızlığından
![]()