- 1 Aralık 2021
- 13.396
- 46.596
- 548
- 34
Ne güzelKofilenek mi?Eki Görüntüle 3563986

Evde kahve bitmişti öyle bir kar kış var ki tipi şeklinde gidip almadım yarına artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzelKofilenek mi?Eki Görüntüle 3563986
Anam siz de sunum manyağısınız, fazla yormayın kendinizi sunumlaSen, ben ve Joyz’u biliyorum bende. Bizim haricimizde kaç kişi kaldığını bilmiyorum.
Ben çaylanacağım birazdanKofilenek mi?Eki Görüntüle 3563986
Bende kuşburnu çayı yaptım küçük oğlumu uyuttum şimdi rahat rahat içebilirimBen çaylanacağım birazdan![]()
4 kaldı sanki.Benden sonra @JOYz yapmaz inşallah, Oylamada hemen altımda olunca benimki çok sönük kalıyor
![]()
Nevos duyar mı sanmamKolay olur bence desebze hiç aklıma gelmemişti
bide sütlü tatlı aklıma geliyor olabilir diye
![]()
Nevos duyar mı sanmamKolay olur bence desebze hiç aklıma gelmemişti
bide sütlü tatlı aklıma geliyor olabilir diye
![]()
Sağ olasın.Ne güzelafiyet olsun
Evde kahve bitmişti öyle bir kar kış var ki tipi şeklinde gidip almadım yarına artık
Ne güzelafiyet olsun
Bende nes devamKofilenek mi?Eki Görüntüle 3563986
Ben sunumdan anlamam bacım, lönk diye masanın ortasına koyacağımAnam siz de sunum manyağısınız, fazla yormayın kendinizi sunumla![]()
Evet baya yağdı ama tipi var dı bugün ordan oraya savurdu durdu yağan karıAntepte hiç yoğun kar yağmadı . Bu kış yağmurda az yağdı .
O resimde daha önce gösterdiğim.
Tutmadı bile.
Dağlara etrafa kamelyalara
Yağdı.
size iyi yağmış
Eşim biraz grip, ona ıhlamur yaptım ama hiç sevmem.Bende kuşburnu çayı yaptım küçük oğlumu uyuttum şimdi rahat rahat içebilirim
Yarın ve Pazar günü evde yokum bacım.
Çaya sana geliyorum
Elticiğimin işi çok, geç gelir.Hiç oralı olmuyor![]()