- 1 Aralık 2021
- 13.396
- 46.596
- 548
- 34
Sabah da kv ile kb ya öyle verirmişim kahvaltıyıHadi yine iyisin, bulaşık derdinden yırttın.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah da kv ile kb ya öyle verirmişim kahvaltıyıHadi yine iyisin, bulaşık derdinden yırttın.![]()
Gidecek yerleri var mı?Sabah da kv ile kb ya öyle verirmişim kahvaltıyı![]()
Size çok güzel öneri ile geldim.
Bana da tanıdık gelmişti, bu özenden diğer arkadaşlarımızın mahrum kalmasını istemedim.Aaa ne kadar da tanıdık geldii
Bekar Kaynım evlendikten sonra kışın sırayla geziyorlar çocuklarını bu sene hava ısınana kadar bendelerGidecek yerleri var mı?
Aksi takdirde gelin bizi istemiyor diyebilirler.![]()
Allah kolaylık versin canımBekar Kaynım evlendikten sonra sırayla geziyorlar çocuklarını bu sene hava ısınana kadar bendeler
İyi düşünmüşsünBana da tanıdık gelmişti, bu özenden diğer arkadaşlarımızın mahrum kalmasını istemedim.![]()
O zaman büyüklere hürmet olarak lokmaları daha küçük kesebilirsin.Bekar Kaynım evlendikten sonra kışın sırayla geziyorlar çocuklarını bu sene hava ısınana kadar bendeler
Bana diyene bak hele
Senin yüzünden yaptımBana diyene bak hele
Güzel kızarmış![]()
Sen, ben ve Joyz’u biliyorum bende. Bizim haricimizde kaç kişi kaldığını bilmiyorum.İyi bari tek ben veordinary kaldım diye üzülmeyim