Çalışırsan alırsın çalışınca alınıyor inan kiAllahim bende alayım amin ama atamada olsun yaninda
Hak yol olmalı herhalde.Etin girdiği yer farkeder mi hojam?
Yaşlılar hiç öyle kolay şifre koymuyor kb ve kv den biliyorumSus senin yüzünden beğenmedim aldım zaten. 1234 müş o ne öyle yaşlı mayış kartı şifresi gibi
Asıl yapman gerekenler son konular amaaaaKonu sahibinin genel konusu eş ailesi ben son konularına yorum yapmıyorum artık
Hangi kv? 1. mi 2. mi?Yaşlılar hiç öyle kolay şifre koymuyor kb ve kv den biliyorum
Ah be kuzu o benim aptalligimdirÇalışırsan alırsın çalışınca alınıyor inan ki
Alanınız neydi acaba.En çok ben anlıyorum
Canım biz seninle kpss grubunda konuşmuştuk ama unutmuşsun tabi. Sosyoloji ama alım on parmak kadarAlanınız neydi acaba.Bazen iyi puan almak da yetmiyor
Ikiside 65 ,70 arası yaşlarıHangi kv? 1. mi 2. mi?
O değilde benim kv kb çok uslu geldi o konudan sonraIkiside 65 ,70 arası yaşları
Bağımlılık yapıyor odaKalkayım da muhammara yapayım.
Ekmek yeme sebebim.Bağımlılık yapıyor oda
Kalkayım da muhammara yapayım.
Bende yarın yapıyım iyi ki mutfakta değilim alt kata inmeye üşendim yoksa şimdi yapardımEkmek yeme sebebim.
Aa evet evet hatırladım. Ama 75 üstü alırsan düz memurluk alımları iyiCanım biz seninle kpss grubunda konuşmuştuk ama unutmuşsun tabi. Sosyoloji ama alım on parmak kadaralımcık
Yok canım maalesef, o alımlarda iyi değilAa evet evet hatırladım. Ama 75 üstü alırsan düz memurluk alımları iyi
Maalesef ki her yerden elimizde kalıyor yeni sınav olacak hâlâ alım yapılmadı umut asla yokYok canım maalesef, o alımlarda iyi değil
Sen 24 alımında atanirsin canım,ben açıkta kalacağını düşünmüyorumMaalesef ki her yerden elimizde kalıyor yeni sınav olacak hâlâ alım yapılmadı umut asla yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?