- 2 Temmuz 2024
- 3.104
- 5.271
- 73
- 27
inşallah çok umutlu değilim ama bakalımSen 24 alımında atanirsin canım,ben açıkta kalacağını düşünmüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çok umutlu değilim ama bakalımSen 24 alımında atanirsin canım,ben açıkta kalacağını düşünmüyorum![]()
Bugun çağdaş Türk tarihi tekrarı yaptım, sonra dedim ki kendime; ben bunları biliyordum niye tekrar ediyorum bunları şimdiinşallah çok umutlu değilim ama bakalım![]()
Bende tam aksine çalışıyorum çalışıyorum sanki hiç bişey bilmiyorum gibi hissediyorumBugun çağdaş Türk tarihi tekrarı yaptım, sonra dedim ki kendime; ben bunları biliyordum niye tekrar ediyorum bunları şimdi![]()
İkimizin durumda normal değil işteBende tam aksine çalışıyorum çalışıyorum sanki hiç bişey bilmiyorum gibi hissediyorum![]()
Ne yapayım gözüm korktu, yapamazsam ortanıza alıp top gibi birbirinize atarsınız dedimOooo, konu açılmış![]()
![]()
Evet top gibi arada yuvarlanirdinNe yapayım gözüm korktu, yapamazsam ortanıza alıp top gibi birbirinize atarsınız dedim
Ama sofra çok ta olmadı çok ta şeyetmeyin![]()
Aman sanki bizim çok şey olduNe yapayım gözüm korktu, yapamazsam ortanıza alıp top gibi birbirinize atarsınız dedim
Sen olmadı diyorsan kesin oldu.Ne yapayım gözüm korktu, yapamazsam ortanıza alıp top gibi birbirinize atarsınız dedim
O dağ var ya o dağSen olmadı diyorsan kesin oldu.
Bende tariflerimi yapayım bir an evvel, sırtımda dağ var sanki.![]()
Di mi ama, aklının bir köşesinde kalıyor hep, konu açıldığı gün unuturum inşallah siteye girmeye, dayanamıyorum almayacağım diyorum yine alıyorumSen olmadı diyorsan kesin oldu.
Bende tariflerimi yapayım bir an evvel, sırtımda dağ var sanki.![]()
O sandık var ya o sandık (Recep İvedik)O dağ var ya o dağ![]()
Aaa bana bildirim gelmemiş,gidip bakayım hemen
Bana da gelmemişAaa bana bildirim gelmemiş,gidip bakayım hemen![]()
Konu yokAaa bana bildirim gelmemiş,gidip bakayım hemen![]()
Baktım yokBana da gelmemiş![]()
Kendimden şüphe ettimKonu yokdaha onaylanmamış o zaman
![]()