Kpss çalışmaya başladım günlük 5 dk planimla
5 dakika mıKpss çalışmaya başladım günlük 5 dk planimlane kaçırdım yahu
Ben de böyle bir planla üç senede atandım.Kpss çalışmaya başladım günlük 5 dk planimlane kaçırdım yahu
Ben o konuyu sessiz sedasız okuyorum yapacak yorum bulamadımKirli düşüncelerinizi burada değil kv kp cinsel münasebet konusunda dökün ortaya sjjdjd
Geçen yıl inekledim afedersin 83 aldım ama atamiyorlar bu yıl da 5 dk bakmak fazla geliyorBen de böyle bir planla üç senede atandım.
Konunun özeti: En dürüst babamı bildim, o da anamısjsjdjd tövbe yarabbimBen o konuyu sessiz sedasız okuyorum yapacak yorum bulamadım
83 müGeçen yıl inekledim afedersin 83 aldım ama atamiyorlar bu yıl da 5 dk bakmak fazla geliyorhangi alandan atandin
Ahahaa ay çok güldümKonunun özeti: En dürüst babamı bildim, o da anamısjsjdjd tövbe yarabbim
Bizim güya iyi ama nerdee okul öncesi mezunuyum83 müSenin alanın neydi? Ben coğrafya öğretmeniyim. Atama çok azdı her zaman.
Kapanmıyor bu konu, KA-PAN-Mİ-YORKonunun özeti: En dürüst babamı bildim, o da anamısjsjdjd tövbe yarabbim
İnan ki yoruyor bıkkınlıktan sebep5 dakika mıçok değil mi yorar seni
Günün anlam ve önemi özetiKonunun özeti: En dürüst babamı bildim, o da anamısjsjdjd tövbe yarabbim
Gerçekten öyle sürekli gündemdeKapanmıyor bu konu, KA-PAN-Mİ-YOR
Millet döküldükçe daha da sarıyor. Biri şey demişti ev ev değil Lut kavmi sdsfsg. Bir de şey var, et girmeyen yere dert girer meselesi.Ahahaa ay çok güldümAllah iyiliğini versin çok tuhaf bir konu daha önce böyle bişey hiç okumadım şaşkınım hâlâ
Sus senin yüzünden beğenmedim aldım zaten. 1234 müş o ne öyle yaşlı mayış kartı şifresi gibiGünün anlam ve önemi özeti
Allahim bende alayım amin ama atamada olsun yanindaGeçen yıl inekledim afedersin 83 aldım ama atamiyorlar bu yıl da 5 dk bakmak fazla geliyorhangi alandan atandin
Konu sahibinin genel konusu eş ailesi ben son konularına yorum yapmıyorum artıkAhahaa ay çok güldümAllah iyiliğini versin çok tuhaf bir konu daha önce böyle bişey hiç okumadım şaşkınım hâlâ
En çok ben anlıyorumİnan ki yoruyor bıkkınlıktan sebep
Etin girdiği yer farkeder mi hojam?Millet döküldükçe daha da sarıyor. Biri şey demişti ev ev değil Lut kavmi sdsfsg. Bir de şey var, et girmeyen yere dert girer meselesi.
Nene halinden memnunMillet döküldükçe daha da sarıyor. Biri şey demişti ev ev değil Lut kavmi sdsfsg. Bir de şey var, et girmeyen yere dert girer meselesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?