yaaaa evettt , yımırta olsun yımırtaaaAlkış ıslık kıyamet ne yöreseli dimi yawiki defa dobra kurmuşuz yiteerrr
Ama bazen haklılar(haklıyız) çünkü popüler tarif alınıyor. Son günlerde ben yapmıyorum oluyor. Başka biri tarif arıyor bulamıyoraaaa olmazzz çok ayıpp hemen yapman gerekiyorlarr :)))
Çoğumuz yapmak için benzer tarifleri kafamızda tasariyoruz galiba menüler çakışıyorAma bazen haklılar(haklıyız) çünkü popüler tarif alınıyor. Son günlerde ben yapmıyorum oluyor. Başka biri tarif arıyor bulamıyor
Ben ve bir arkadaş mesela çay saatinde tarif ayarlayamadık. İstemediğimiz şeyleri yaptık. Ve son günlerde tarif bırakanlar olduBu bir örnek tabi ki
Oylama başlayacak bekliyoruz ben yapmadım ya da yapamıyorum oluyor.
Ama biz onu bekliyoruz.
Bu ayda bırakanlar oldu ama sağ olsunlar erken haber verdiler.
Evet öyle oluyor canımÇoğumuz yapmak için benzer tarifleri kafamızda tasariyoruz galiba menüler çakışıyor
Ama bazen haklılar(haklıyız) çünkü popüler tarif alınıyor. Son günlerde ben yapmıyorum oluyor. Başka biri tarif arıyor bulamıyor
Ben ve bir arkadaş mesela çay saatinde tarif ayarlayamadık. İstemediğimiz şeyleri yaptık. Ve son günlerde tarif bırakanlar olduBu bir örnek tabi ki
Oylama başlayacak bekliyoruz ben yapmadım ya da yapamıyorum oluyor.
Ama biz onu bekliyoruz.
Bu ayda bırakanlar oldu ama sağ olsunlar erken haber verdiler.
Haklısın tabiki sendeEvet öyle oluyor canım
O sebeple ben konuyu her ay aynı gün ve saatte açmaya çalışıyorum. Kim ne kaparsaSonra kalan tariflerden veriyorum. Kimisi gelip hemen buluyor kimisi bulamıyor. Aklı ilk istediğinde kalıyor. O tarif birde yapılmazsa, hani yapılacaktı diye sitem ediyor.
Herkes haklı tabiOndan en geç bir hafta önce haber verilebilir.
Mesela senin istediğin tarif hala gelmedi.Bu doğru evet .
Tarifi alıp vaktinde yapabilmek iyi.
12 yıldır her ay yapıyoruz canımHaklısın tabiki sendeyarışma her ay mi yapılıyor
Nevos dört oy kullanalım kiyamiyom12 yıldır her ay yapıyoruz canım
Her ayın 1 inde konu açılıyor. Gelip bakmanız gerekiyor. O gün yoksa bir sebepten dolayı en geç 2-3 gün içinde açılır.
Mesela nisan ayında bayramdan dolayı 2 Nisan'da akşam 20.00 - 21.00 arasında açarım.
4 çok 3 olsunNevos dört oy kullanalım kiyamiyom
Aa çok iyiymiş arada görüyordum oy veriyordum ama her ay yapıldığına hiç dikkat etmemisim12 yıldır her ay yapıyoruz canım
Her ayın 1 inde konu açılıyor. Gelip bakmanız gerekiyor. O gün yoksa bir sebepten dolayı en geç 2-3 gün içinde açılır.
Mesela nisan ayında bayramdan dolayı 2 Nisan'da akşam 20.00 - 21.00 arasında açarım.
Bundan sonra bekliyorumAa çok iyiymiş arada görüyordum oy veriyordum ama her ay yapıldığına hiç dikkat etmemisim
Yetmiyor nevos,hep eksik kalacak4 çok 3 olsun
O iş öyle değil maalesef.aaaa olmazzz çok ayıpp hemen yapman gerekiyorlarr :)))
Dedikodu yok be askolettamDemek bensiz dedikodu ha yazıklağr olsunASSOSyal püüüğğğğ ama bi dk ben de neden yapmadıncı değil miydim ya dur sjdjkdkd
Söylemiş miydim: ÇOK SIKICISINIZZZZZDedikodu yok be askolettam
Dede ile nenenin renkli hayatını irdele diyeceğim ama o da saçma muhabbetlere gebe oldu.Söylemiş miydim: ÇOK SIKICISINIZZZZZ
Evet kuşom hep söylersin, ondan zaman geçmiyor zaar topikteSöylemiş miydim: ÇOK SIKICISINIZZZZZ
Aman orası da neden yaptıncılarla dolu. Kadın kaynanayı uyarmış diye edepsiz ilan edecekler nerdeyse.Dede ile nenenin renkli hayatını irdele diyeceğim ama o da saçma muhabbetlere gebe oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?