Canım sayfayı takibe al,bildirim geliyor. Üstte takip et butonu var. Yine yapılan bayağı varİnşallah rahat hallederim elim ayağıma dolanmaz bakalım neler çıkacakçok açılan konu göremedim yapılıyor mu menüler
InanmaKız sus ne güzel kolay işte
İnşallah rahat hallederim elim ayağıma dolanmaz bakalım neler çıkacakçok açılan konu göremedim yapılıyor mu menüler
9 sofra yapılmış, takibe almadığın için sana bildirim gelmemiş canımİnşallah rahat hallederim elim ayağıma dolanmaz bakalım neler çıkacakçok açılan konu göremedim yapılıyor mu menüler
Tamamdır takibe aldım buraya atılıyor mu tüm konularCanım sayfayı takibe al,bildirim geliyor. Üstte takip et butonu var. Yine yapılan bayağı var
Tamamdır takibe aldım buraya atılıyor mu tüm konularCanım sayfayı takibe al,bildirim geliyor. Üstte takip et butonu var. Yine yapılan bayağı var
Sadece birini gördüm9 sofra yapılmış, takibe almadığın için sana bildirim gelmemiş canım
Bak yukarıda link gönderdim, konuları ordan görebilirsin. Konu açıyoruzTamamdır takibe aldım buraya atılıyor mu tüm konular
Tamamdır takibe aldım buraya atılıyor mu tüm konular
Sadece birini gördüm
İnanmış gibi yaptım sus çaktırmaInanma
Bak gördün mü nevos hemen gitti, nisan dedim
Teşekkür ederim takibe alıp bildirimleri açtımYemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.www.kadinlarkulubu.com
Gelince hatırlatırız, kaçmak yokBak gördün mü nevos hemen gitti, nisan dedim
Buradan girip aşağı doğru inince dokuz konunun hepsini görürsün canımTeşekkür ederim takibe alıp bildirimleri açtım
Yapmam gereken bir işim varBak gördün mü nevos hemen gitti, nisan dedim
İkiniz kaşınıyorsunuzGelince hatırlatırız, kaçmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?