- 28 Haziran 2011
- 62.266
- 156.103
- 898
Canonun kıymetini bilmeyen hain görümcekBen hiç kalmadımOnlarda sağolsun hadi bu gece misafir olun demediler
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canonun kıymetini bilmeyen hain görümcekBen hiç kalmadımOnlarda sağolsun hadi bu gece misafir olun demediler
![]()
O zaman normal canımÇünkü bize geliyor, kaynanamla aynı şehirdeler zatenbiz uzağız
![]()
Bizde gelelim
Sspsik misin kızım sen yaaaa,yirim seniÇok becerikli olduğundan yemekleri ile eve çekiyordur birde naif kırmaz da kimseyi![]()
Çokta tatlıÇok becerikli olduğundan yemekleri ile eve çekiyordur birde naif kırmaz da kimseyi![]()
Hayırlı Bayramlar canım teşekkür ederizHayırlı olsun oyladım hepinizin elline sağlık çok güzel sofralar kurmuşsunuz mutlu sağlıklı bayramlar diliyorum![]()
Onlar yapıldığında hep birinci oluyor. 1-0 başlamak istemedikHepsi mükemmel
Oyumu verdim
Magnolia kayseri yağlaması vs neden dahil değil? Çok mu yapıldı![]()
Çok teşekkür ederizKonulara hiç bakmamıştım oruçluyum diye.şimdi de konu kimin bakmadan oy verdim.
Hünkar Beğendi
Çökertme
Sac kavurma
Çöp şiş
Hepsi çok güzeldi ama bunlar rüya gibiydi![]()
Çok teşekkür ederiz canımKonulara hiç bakmamıştım oruçluyum diye.şimdi de konu kimin bakmadan oy verdim.
Hünkar Beğendi
Çökertme
Sac kavurma
Çöp şiş
Teşekkürler MerveKonulara hiç bakmamıştım oruçluyum diye.şimdi de konu kimin bakmadan oy verdim.
Hünkar Beğendi
Çökertme
Sac kavurma
Çöp şiş
Allah razı olsun canım nevosumO zaman normal canımRabbim muhabbetinizi artırsın
![]()