- 1 Aralık 2021
- 11.935
- 39.903
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım benimSen bu yarışmanın üstadısın
Sorun değil tabiki de severek yaptığımız yemeklerle zaman geçiriyoruz burada
Aaa doğru, ben onu nasil unuttum iptal iptal iptal
Ama beni benden alırdı nevosum biliyorsun, seni yerdim en iyi ihtimalleEvet herkes yapamazAma sende yapardın, kıvırma şimdi
Kuzuuu yaaaaaaaaaaa flaş yemekler vardı çok etkileyici ondan dedimİlk dört diyeydinn nolurduuuu
Evet her an kalp krizi gecirebilirim naniskomKiraz güzelim sen her zaman çok heyecanlısın zaten
Olayın içine girince ortalık yangın yeri kuzum cidden zorBen ilk kez sofra yaptım çok zormuş (unuttuğum şeyler oldu içecek gibi )geçen sene 3 tarifle yapılmıştı onları düşününce iki tarif kolay gibi geliyordu değilmiş deneyip gördüm
777Aaa doğru, ben onu nasil unuttum iptal iptal iptal
Dedim, bekliyorum +1oy hakkı gelir diye
Çok enerjik bir bayram ,pijamalarımla aşk yaşıyorumGunayyydiiiiiinnnnnnnn
Gud morniiiinnnggggggg
Hellloooooooooooo
Şık şık şıkkk
Napiyosunuz
Olsun ne olacakAma beni benden alırdı nevosum biliyorsun, seni yerdim en iyi ihtimalle
Heyecan her zaman oluyor canımYa hadi ilk üçü anlıyorum 140 Lara gelmişler kendi aralarında yarışıyorlar bana ne oluyor arkadaş bir umut belki diyorum ansızın +50 kişi falan birden bire sadece bana oy kullanıp çıkmıştır olamaz mı diyorum bakıyorum olamamış
E tabi hoşuna gider insanın haklısın sultanım ama benimki böyle suya girmeyip ama kenarından da ayrılmamak gibi dolaşıp duruyorum 1.adaylarının etrafında kendi kendime komik yaniHeyecan her zaman oluyor canım
Sizde nasıl bilmiyorum ama ben 10.bile olsam oyumun artması hoşuma gidiyor
Üçüncü bildirime geleceklerdirGünaydın
Tekirdağlılar teşrif etmemiş. Yazıklar olsun