- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Kız niye şaşırdınız canoylaOhhh ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız niye şaşırdınız canoylaOhhh ne güzel
Teşekkür ederim Senin de ellerine sağlıkeline sağlık canım çok güzel olmuş. ben de cevizli basma kadayıf yaptım
Annesi yok mu niye sende kalıyorKız niye şaşırdınız canoyla
Bizim haftasonu gezmeye gidecek ve konaklayacak görümcelerimiz uzakta ya, ondanKız niye şaşırdınız canoyla
22 yıllık evliyim geçen yaz ilk defa görümcemde kaldım. Oda eşim işe gidince deprem korkusundanBizim haftasonu gezmeye gidecek ve konaklayacak görümcelerimiz uzakta ya, ondan
Yaaaa yirim yiaaaaaBizde bayram ve ramazan boyu aşure var tr gelince haber et
Ben hiç kalmadım Onlarda sağolsun hadi bu gece misafir olun demediler22 yıllık evliyim geçen yaz ilk defa görümcemde kaldım. Oda eşim işe gidince deprem korkusundan
Aynen öyleBen hiç kalmadım Onlarda sağolsun hadi bu gece misafir olun demediler
ASSOSyal in evi çok rahat demekBen hiç kalmadım Onlarda sağolsun hadi bu gece misafir olun demediler
Çok becerikli olduğundan yemekleri ile eve çekiyordur birde naif kırmaz da kimseyiASSOSyal in evi çok rahat demek
Güzel misafir ağırlıyor ağzı var dili yok Bulmuşlar pamuk gibi geliniASSOSyal in evi çok rahat demek
Bende misafiri güzel ağırlarım görümcem sabah geldi öğlen gittiGüzel misafir ağırlıyor ağzı var dili yok Bulmuşlar pamuk gibi gelini
Kısa ve öz En güzeliBende misafiri güzel ağırlarım görümcem sabah geldi öğlen gitti
Yanlış anlaşılmasın başka şehirden geldi ama işleri gereği kalmadılarBende misafiri güzel ağırlarım görümcem sabah geldi öğlen gitti
Anladık.Yanlış anlaşılmasın başka şehirden geldi ama işleri gereği kalmadılar
Çünkü bize geliyor, kaynanamla aynı şehirdeler zaten biz uzağızAnnesi yok mu niye sende kalıyor
Tmm ben kabul ediyorumBu ay ki seçim vaadimi buldum
Birinci olursam oy verenlere aşure dağıtacağım bol kajulu üstelik
Gözün aydın canomBizim haftasonu gezmeye gidecek ve konaklayacak görümcelerimiz uzakta ya, ondan
Şu cokzel girince alisiyorsun22 yıllık evliyim geçen yaz ilk defa görümcemde kaldım. Oda eşim işe gidince deprem korkusundan