- 28 Haziran 2011
- 62.172
- 155.920
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyyyyyyy yaparim tabi wunderimmmOlsun sen yine ütü de yap![]()
![]()
![]()
![]()
Yok vallahi rahatızOhaaaa oylamaya bsk tam kalp krizi geçirmelik![]()
![]()
![]()
Belki naniskom rahat değildirYok vallahi rahatız![]()
Bence kim alsa sorun değilBelki naniskom rahat değildirufff çok zoorrr,tmm ben yerinize kalp krizi geçirip geliyorum o zaman nevosum
![]()
Gerçekten ilk üç yapmış hacı,olay bitmis dağılalımBence kim alsa sorun değilNane'm çok güzel yapmış
![]()
Maşallah hepimiz şahaneyizGerçekten ilk üç yapmış hacı,olay bitmis dağılalım![]()
Gerçekten çok zor nevosum, ramazan olmasa da çok zorMaşallah hepimiz şahaneyizHerkes sofra kuramaz. Belki kolay görünüyor. Ramazanda özellikle hem tarif, hem sofra kolay değil. Büyük emek var
![]()
Evet herkes yapamazGerçekten çok zor nevosum, ramazan olmasa da çok zortek sunum yapmanın dört beş katı zorluyor. İşin içine girince anliyorsun. O yüzden ben çok korkuyorum bu işten
her baba yigidin harcı değil vesselam nevosum
![]()
İlk dört diyeydinn nolurduuuuGerçekten ilk üç yapmış hacı,olay bitmis dağılalım![]()
Sen bu yarışmanın üstadısınBence kim alsa sorun değilNane'm çok güzel yapmış
![]()
Bence de ilk dört deseydi güllaç =İlk dört diyeydinn nolurduuuu![]()
Kiraz güzelim sen her zaman çok heyecanlısın zatenOhaaaa oylamaya bsk tam kalp krizi geçirmelik![]()
![]()
![]()
Ben ilk kez sofra yaptım çok zormuş (unuttuğum şeyler oldu içecek gibi )geçen sene 3 tarifle yapılmıştı onları düşününce iki tarif kolay gibi geliyordu değilmiş deneyip gördümGerçekten çok zor nevosum, ramazan olmasa da çok zortek sunum yapmanın dört beş katı zorluyor. İşin içine girince anliyorsun. O yüzden ben çok korkuyorum bu işten
her baba yigidin harcı değil vesselam nevosum
![]()