- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Yerim ki zaten özlüyorumÇokta tatlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerim ki zaten özlüyorumÇokta tatlı
Oyyyyyyyyy yaparim tabi wunderimmmOlsun sen yine ütü de yap
Yok vallahi rahatızOhaaaa oylamaya bsk tam kalp krizi geçirmelik
Belki naniskom rahat değildir ufff çok zoorrr,tmm ben yerinize kalp krizi geçirip geliyorum o zaman nevosumYok vallahi rahatız
Bence kim alsa sorun değil Nane'm çok güzel yapmışBelki naniskom rahat değildir ufff çok zoorrr,tmm ben yerinize kalp krizi geçirip geliyorum o zaman nevosum
Canımsın sosyalimmmOyyyyyyyyy yaparim tabi wunderimmm
Gerçekten ilk üç yapmış hacı,olay bitmis dağılalımBence kim alsa sorun değil Nane'm çok güzel yapmış
Canımsın sosyalimmm
Maşallah hepimiz şahaneyizHerkes sofra kuramaz. Belki kolay görünüyor. Ramazanda özellikle hem tarif, hem sofra kolay değil. Büyük emek varGerçekten ilk üç yapmış hacı,olay bitmis dağılalım
Gerçekten çok zor nevosum, ramazan olmasa da çok zor tek sunum yapmanın dört beş katı zorluyor. İşin içine girince anliyorsun. O yüzden ben çok korkuyorum bu işten her baba yigidin harcı değil vesselam nevosumMaşallah hepimiz şahaneyizHerkes sofra kuramaz. Belki kolay görünüyor. Ramazanda özellikle hem tarif, hem sofra kolay değil. Büyük emek var
Evet herkes yapamazAma sende yapardın, kıvırma şimdiGerçekten çok zor nevosum, ramazan olmasa da çok zor tek sunum yapmanın dört beş katı zorluyor. İşin içine girince anliyorsun. O yüzden ben çok korkuyorum bu işten her baba yigidin harcı değil vesselam nevosum
İlk dört diyeydinn nolurduuuuGerçekten ilk üç yapmış hacı,olay bitmis dağılalım
Sen bu yarışmanın üstadısınBence kim alsa sorun değil Nane'm çok güzel yapmış
Bence de ilk dört deseydi güllaç =İlk dört diyeydinn nolurduuuu
Kiraz güzelim sen her zaman çok heyecanlısın zatenOhaaaa oylamaya bsk tam kalp krizi geçirmelik
Ben ilk kez sofra yaptım çok zormuş (unuttuğum şeyler oldu içecek gibi )geçen sene 3 tarifle yapılmıştı onları düşününce iki tarif kolay gibi geliyordu değilmiş deneyip gördümGerçekten çok zor nevosum, ramazan olmasa da çok zor tek sunum yapmanın dört beş katı zorluyor. İşin içine girince anliyorsun. O yüzden ben çok korkuyorum bu işten her baba yigidin harcı değil vesselam nevosum