- 25 Aralık 2013
- 5.205
- 3.777
- 448
Haftaiçi yapamayacağım için dün yaptım vallaHafta içi kimler tarifini yapıyor? Görelim bir elleri![]()
sopa:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaiçi yapamayacağım için dün yaptım vallaHafta içi kimler tarifini yapıyor? Görelim bir elleri![]()
İnşallah ordinary nin istedigi değildir vallahi elinde sopa ile geziyor kk daHaftaiçi yapamayacağım için dün yaptım valladüzenleyip yayınlama gücü bulamadım henüz
![]()
Ben bir sonraki hafta ancak yapabilirim, eşim vardiyalı çalışıyor .ısrarla evde olduğu zaman yapmamı istediHafta içi kimler tarifini yapıyor? Görelim bir elleri![]()
Haftaiçi yapamayacağım için dün yaptım valladüzenleyip yayınlama gücü bulamadım henüz
![]()
Ben bir sonraki hafta ancak yapabilirim, eşim vardiyalı çalışıyor .ısrarla evde olduğu zaman yapmamı istedi![]()
Bileylemem bitince dönüciim başka türlüİnşallah ordinary nin istedigi değildir vallahi elinde sopa ile geziyor kk da![]()
Bende ki kuş dil bilgisi seviyesi
Hiç yoktan iyi,derdimizi anlatacak kadar biliyoruzBende ki kuş dil bilgisi seviyesi![]()
Allah bereket versinHiç yoktan iyi,derdimizi anlatacak kadar biliyoruz![]()
Bir dil bir insanHiç yoktan iyi,derdimizi anlatacak kadar biliyoruz![]()
Büyüsü bozulurBir daha söyler misiniz![]()
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın
Ben de iyiyim aşkom, sen de sağolİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın![]()