- 25 Aralık 2013
- 4.919
- 3.249
Haftaiçi yapamayacağım için dün yaptım valla düzenleyip yayınlama gücü bulamadım henüzHafta içi kimler tarifini yapıyor? Görelim bir elleri sopa:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftaiçi yapamayacağım için dün yaptım valla düzenleyip yayınlama gücü bulamadım henüzHafta içi kimler tarifini yapıyor? Görelim bir elleri sopa:)
İnşallah ordinary nin istedigi değildir vallahi elinde sopa ile geziyor kk daHaftaiçi yapamayacağım için dün yaptım valla düzenleyip yayınlama gücü bulamadım henüz
Ben bir sonraki hafta ancak yapabilirim, eşim vardiyalı çalışıyor .ısrarla evde olduğu zaman yapmamı istediHafta içi kimler tarifini yapıyor? Görelim bir elleri sopa:)
Haftaiçi yapamayacağım için dün yaptım valla düzenleyip yayınlama gücü bulamadım henüz
Ben bir sonraki hafta ancak yapabilirim, eşim vardiyalı çalışıyor .ısrarla evde olduğu zaman yapmamı istedi
Bileylemem bitince dönüciim başka türlüİnşallah ordinary nin istedigi değildir vallahi elinde sopa ile geziyor kk da
Bileylemem bitince dönüciim başka türlü
Bende ki kuş dil bilgisi seviyesi
Hiç yoktan iyi,derdimizi anlatacak kadar biliyoruzBende ki kuş dil bilgisi seviyesi
Allah bereket versinHiç yoktan iyi,derdimizi anlatacak kadar biliyoruz
Amin Zano'mAllah bereket versin
Bir dil bir insanHiç yoktan iyi,derdimizi anlatacak kadar biliyoruz
Büyüsü bozulurBir daha söyler misiniz
Bilmediğimiz yok şükürBir dil bir insan
İyiyim aşkom sağ ol sen nasılsınNasılsın aşkom? Nevreste
Ben de iyiyim aşkom, sen de sağolİyiyim aşkom sağ ol sen nasılsın