Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitmez bence biterse de iki birinci olur olmuş önceden profil madalyası kazansam iyi olur du amaYarışma berabere biterse nolacak?
Bence de bir E harfli ve kolay dışında birşey öğrenemedikNe zaman yeni konunun tüyolarını almaya başlayacayuk?
Bu ottu sanırım. İstanbul'da yeşil alanlarda kadınlar ve adamlar topluyor arada. Yemişsem de haberim yok.Dün pazarda ilk defa sevketibostan gördüm, Allah affetsin ama o ne yaa
Ben E kısmını kaçırmışım. Ev yapımı içecek olacak ssnmıştım.Bence de bir E harfli ve kolay dışında birşey öğrenemedik
O yanında olabilir ben de kızılcık şerbeti yapacağımBen E kısmını kaçırmışım. Ev yapımı içecek olacak ssnmıştım.
O yanında olabilir ben de kızılcık şerbeti yapacağım
Çifte memleketliyim. Biri uzayda; diğeri de fayların diyarında, bulunmaz eşli şehirde.Ordim nerelisin,ben hicbir şey anlamadım
Herkes de cool lime sevdalısı oldu kendimi koruyum Eline sağlık
Salçasız kısır sandım kuul laym mı oluyor bu?
Hiç güzel değilmiş tadı daSalçasız kısır sandım kuul laym mı oluyor bu?
Öyleymiş.Salçasız kısır sandım kuul laym mı oluyor bu?
Ben beğendim.Hiç güzel değilmiş tadı da
Senin malzeme seçimin iyi ondan dolayıdırBen beğendim.
Ben hiç içmeyi geçtim koklamadım bile. Hazırları bile alanlar sulandırmadan içmeyin yoksa öyk dediklerine göre cidden güzel olmayabilirHiç güzel değilmiş tadı da
Limonata gibi bir şey mi tadı yoksa daha mı ekşi?Ben beğendim.
Bugün hazırına baktım indirimde 75₺. Ya hazırını beğenmezsem diye düşünüp evde hallettim.Ben hiç içmeyi geçtim koklamadım bile. Hazırları bile alanlar sulandırmadan içmeyin yoksa öyk dediklerine göre cidden güzel olmayabilir
Naneli limonata.Limonata gibi bir şey mi tadı yoksa daha mı ekşi?