- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ne diyon kuzu yaaÇifte memleketliyim. Biri uzayda; diğeri de fayların diyarında, bulunmaz eşli şehirde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne diyon kuzu yaaÇifte memleketliyim. Biri uzayda; diğeri de fayların diyarında, bulunmaz eşli şehirde.
“Malatya, Malatya bulunmaz eşi.” demiş şair.Ne diyon kuzu yaa
Yasom valla çok Fransız kalmıştım“Malatya, Malatya bulunmaz eşi.” demiş şair.
Şerbet dökersen olur tatlı yarısını şekerli suya daldır. Islak kurabiye olsunEki Görüntüle 3417233
Kurabiye isteyen tatlı yapacaktı ama buda olur kızımın eline sağlık
Ee o zaman geçen sene neydi o tantana İsmi antin kuntin diye mi popi olmuştu? Klasik limonatadan devamNaneli limonata.
Nereden bileyim ben yav, adını ben koymadım.Ee o zaman geçen sene neydi o tantana İsmi antin kuntin diye mi popi olmuştu? Klasik limonatadan devam
Size bundan yapiim. Leziz
Afiyet olsun.Ben yaptığımı içtim, buz ile muhteşem oldu. Artık sade limonataya son.
Aaah ahhhhh…Bebeyim, bu bir bıktırma operasyonu.
Ama Nevreste elticim bilmiyor ki biz yılmayız.
Bırakmıyoruz peşini Nevoş
Bu ay katılacak mısın kuşum?Aaah ahhhhh…
Egeciğim müsade ederse var bir hayalimizBu ay katılacak mısın kuşum?
Maşallah bekliyoruz Ege ile seniEgeciğim müsade ederse var bir hayalimiz
Eniştenin evde olduğu gün yaparsın, uydurursun zamanını.Egeciğim müsade ederse var bir hayalimiz
HazirandaEniştenin evde olduğu gün yaparsın, uydurursun zamanını.
Fasülyeliğin bitti mi?
Son kategori olacak yani.Haziranda
Nasıl yaptın yasmin, tarif pleaseBen yaptığımı içtim, buz ile muhteşem oldu. Artık sade limonataya son.
Tarif için NYT’ye teşekkürler.Nasıl yaptın yasmin, tarif please
İyi kolaymış taTarif için NYT’ye teşekkürler.
2 limon
Bir tutam taze nane
3 yemek kaşığı toz şeker
1 litre kadar soğuk su
1 Limonun kabuğunu rendeledim, şeker ve nane ile ovdum. Sonra limonları sıkıp, su ile beraber ovaladığım şekere ekledim.
Sunum saat 00.00’da.