- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Evet, 1 haftadır cool lime konuşuluyor, yapmayayım mı?İyi kolaymış ta
Niye 00 da, 1.yi cool lime ile mi kuttlayacaksın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, 1 haftadır cool lime konuşuluyor, yapmayayım mı?İyi kolaymış ta
Niye 00 da, 1.yi cool lime ile mi kuttlayacaksın
Söz ağızdan 1 kere çıkar cancağızımEvet, 1 haftadır cool lime konuşuluyor, yapmayayım mı?
Evet cancağzım. Bende sözümü tuttum ve çekimimi yaptım.Söz ağızdan 1 kere çıkar cancağızım
Tam saatinde görürüm artık cancağızımEvet cancağzım. Bende sözümü tuttum ve çekimimi yaptım.
Canımı çektirdiniz bugün bende yaptımTarif için NYT’ye teşekkürler.
2 limon
Bir tutam taze nane
3 yemek kaşığı toz şeker
1 litre kadar soğuk su
1 Limonun kabuğunu rendeledim, şeker ve nane ile ovdum. Sonra limonları sıkıp, su ile beraber ovaladığım şekere ekledim.
Sunum saat 00.00’da.
Afiyet şifa olsun Canom.Canımı çektirdiniz bugün bende yaptım
Sağol şekerim sanalda afiyet şifa olsunAfiyet şifa olsun Canom.
Seda şimdi seni görünce kocam aklıma düştü, özledim.Merhaba Kim 1. Oldu belli mi ?
Nevreste önde. Arkasında nane ve cano var. Her an her şey olabilirMerhaba Kim 1. Oldu belli mi ?
Antep de havalar nasılMerhaba Kim 1. Oldu belli mi ?
Saat kaç olmuş kız bitecek oylama o yüzden sıralama böyle kalırNevreste önde. Arkasında nane ve cano var. Her an her şey olabilir
Neyse ki beni vurmak zorunda kalmayacaksinfıstık ezmesi olmaktan kurtuldumSaat kaç olmuş kız bitecek oylama o yüzden sıralama böyle kalır
Ben cool lime olacaksam sende kaju ile karışık fıstık ezmesi olacaksınNeyse ki beni vurmak zorunda kalmayacaksinfıstık ezmesi olmaktan kurtuldum
İyi fikir ,güzel bir paket yap ,yolla banaBen cool lime olacaksam sende kaju ile karışık fıstık ezmesi olacaksın
Cool lime olmayı sen istedin hemBen cool lime olacaksam sende kaju ile karışık fıstık ezmesi olacaksın
Ben masumum hakim bey aynı yerimdeyimCool lime olmayı sen istedin hem
Yav he heBen masumum hakim bey aynı yerimdeyim