- 30 Kasım 2014
- 28.408
- 125.055
saol canım. Allah cümlemizi korusunGeçmiş olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım. Allah cümlemizi korusunGeçmiş olsun canım
amin canımÇok geçmiş olsun canım
Allah beterinden korusunege denizinde 4.4 oldu
Beşik gibi yaşadığım yer Göksun da ve son olan depremlerde iyice tedirginim artık bir de en üst katta oturuyorum onun da etkisi var çok hissetmemizemuğla ve tokat civarlarında titreşim varmış bu aralar
valla Allah emanetiz ne diyeyim canım. insan tedirgin oluyorBeşik gibi yaşadığım yer Göksun da ve son olan depremlerde iyice tedirginim artık bir de en üst katta oturuyorum onun da etkisi var çok hissetmemize
Ben bile biliyorumEki Görüntüle 3416872 @Nevreste biliyormusun bu otu
Hemşerim memleket nere ?Ben bile biliyorum
TürkiyeHemşerim memleket nere ?
Yok sarımsak gibi değil Malatya lı biri satıyordu pazarda orada da varmış diye sorduydum kilosu da 50 tl idiTürkiye
Pazarda görmüştüm de bu ot neyin nesi diye sülale grubuna atmıştım. Sonra da annem al demişti bana. Sarımsak gibi kokan şey bu muydu yoksa dikenli gibi olan şey mi? Siirt'in bilmem nesi diye satılıyordu
Yakında eşkınkın da (ışkın/ribes/rives) gelir pazara
Otlar karıştı. Bu kokmayan, doğru ya. Pişirilerek de çiğ de tüketiliyordu. Ot gurmesi olmadığım için pişince bana göre hepsi otYok sarımsak gibi değil Malatya lı biri satıyordu pazarda orada da varmış diye sorduydum kilosu da 50 tl idi
Anneme sordum şimdi. Dün 50 tlymiş pazarda. Yabani pırasa dedi annem (yanlış bilgi de olabilir). Sarımsak gibi kokan ot olduğunu da doğruladı.Yok sarımsak gibi değil Malatya lı biri satıyordu pazarda orada da varmış diye sorduydum kilosu da 50 tl idi
Anne Malatya'lı yada yakın bir yerden o zamanAnneme sordum şimdi. Dün 50 tlymiş pazarda. Yabani pırasa dedi annem (yanlış bilgi de olabilir). Sarımsak gibi kokan ot olduğunu da doğruladı.
Diğer dediğim dikenli otun da adı başka bir şeymiş.
Çiriş pazarda çok var ama çok kokuyor ya O kadar rağbet gördüğüne göre tadı iyi mi acaba, pırasayı benzer herhalde.Anne Malatya'lı yada yakın bir yerden o zaman
Evet prasa benzeri bir ot
Ben bilmiyorum bu otu Malatya 'da hiç görmedimYok sarımsak gibi değil Malatya lı biri satıyordu pazarda orada da varmış diye sorduydum kilosu da 50 tl idi