Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki daha güçlü devam etmemiz bile gerekebilirBen ara veririz diye düşünmüştüm
Taze süt olsaydı çiğ olarak koy derdim dondurucuya, beklemiş süt madem, kestir lor yap Margırıt.Ya siz becerikli olabilirsiniz antin kuntin fikirler vermeyin bana. Biri de demiş ki kefir yap sjdkkdkd en kolayı pet şişeyle buzluğa atmak olduğu için onu yapacağım.
Zano'm C A N O Ramazanda da dewamke
Ben ara veririz diye düşünmüştüm
Okuduklarım ve gördüklerimden sonra gözlük derecem yükselmiş olabilir, midem dün akşamdan beridir hâlâ kalk gidelim modunda.Eksik olma kuşum, iyi olmuş
Welcome to the club cancağızımOkuduklarım ve gördüklerimden sonra gözlük derecem yükselmiş olabilir, midem dün akşamdan beridir hâlâ kalk gidelim modunda.
Geçmiş olsun. Aramıza hoş geldin patates zedeler olarak biz hep buradayızOkuduklarım ve gördüklerimden sonra gözlük derecem yükselmiş olabilir, midem dün akşamdan beridir hâlâ kalk gidelim modunda.
veGeçmiş olsun. Aramıza hoş geldin patates zedeler olarak biz hep buradayız
Oh noOrda icra edilmiş bir sanat var sanattt
Ezan orda kaçta okunuyorKahve ve su az kaldı az
Hazır sade kefirler var yaBen ondan alıyorum. Bitince dibinde biraz kalıyor. Üstüne ılık süt koyup karanlık bir dolaba sarıp koyuyorum. 24 saat sonra buzdolabına koyuyorum. Çokta kolay işYa siz becerikli olabilirsiniz antin kuntin fikirler vermeyin bana. Biri de demiş ki kefir yap sjdkkdkd en kolayı pet şişeyle buzluğa atmak olduğu için onu yapacağım.
Kriz geciriyorum suan bebeyle ne zor ya sol bileğimi hissetmiyorum sürekli kucakta sıpaBllossom sofra hazır mı
19.13 Zano'mEzan orda kaçta okunuyor
Buzluğa cam şişe mi?? Hani marjinal bizdik??!!!Hazır sade kefirler var yaBen ondan alıyorum. Bitince dibinde biraz kalıyor. Üstüne ılık süt koyup karanlık bir dolaba sarıp koyuyorum. 24 saat sonra buzdolabına koyuyorum. Çokta kolay iş
Buzluğa süt ben hep koyardım. Hatta cam şişede bile koyduğum çok olurdu. Çünkü poğaça, börek, kek yapınca lafım oluyor. Her zaman bulamıyordum. Haftada bir geldikçe bir litre dolaba koyuyordum. Burada dolap küçük hiç koymadım.
Sanko’da alışveriş yaparakMerhabalar gününüz nasıl geçiyor ?
☺