- 1 Aralık 2021
- 12.200
- 41.063
- 34
Benim ki bahçedenSarma demişken sence Manisa yaprağı mı güzel yoksa Tokat mısipariş vereceğim de sana sorayım dedim
Tokat yemedim .Salihli Alaşehir inki çok iyiSarma demişken sence Manisa yaprağı mı güzel yoksa Tokat mısipariş vereceğim de sana sorayım dedim
Bizimkiler kolay kolay bozulmaz
Bir sene durmuyor 6 ay duruyor salamura olarak ama az tuzlu ondan dolayı ve çok ince yapraklarıBizimkiler kolay kolay bozulmaz
Tokat yemedim .Salihli Alaşehir inki çok iyi
Alasehirden gelen yaprakları ikiye bölduğumu biliyorum
Borellus80 Alaşehir de güvendiği yer vardır belki
İkinizde bana gönderin ben test edeyim hangisi güzelBir sene durmuyor 6 ay duruyor salamura olarak ama az tuzlu ondan dolayı ve çok ince yaprakları
Ben almıyorum ki kanka,eşime getiriyorlar işyerindeTokat yemedim .Salihli Alaşehir inki çok iyi
Alasehirden gelen yaprakları ikiye bölduğumu biliyorum
Borellus80 Alaşehir de güvendiği yer vardır belki
Bu sene almadım ben ama bahçeden gönderiyimİkinizde bana gönderin ben test edeyim hangisi güzel
Ne güzelBen almıyorum ki kanka,eşime getiriyorlar işyerinde.Satan komşum vardı ama.
Sen oy verdinmiydi yakalamışken sorayımBen almıyorum ki kanka,eşime getiriyorlar işyerinde.Satan komşum vardı ama.
İşte manisa da satılmıyor konu komşudan topluyorsun yada veriyorlarBen almıyorum ki kanka,eşime getiriyorlar işyerinde.Satan komşum vardı ama.
Bende de Salihli Alaşehir yok merkezinki var olur muİkinizde bana gönderin ben test edeyim hangisi güzel
Sağ ol canım benimBu sene almadım ben ama bahçeden gönderiyim
FarketmezBende de Salihli Alaşehir yok merkezinki var olur mu
Naneye sağol diyorsun bana farketmez illa manisa istiyorsun yaniFarketmez
Gönderin işte hangisi olursaNaneye sağol diyorsun bana farketmez illa manisa istiyorsun yani
Sen oy verdinmiydi bana yakalamışken sorayım
Benim yaprak iki yıldır salamura duruyor. Küçük ve nazikBir sene durmuyor 6 ay duruyor salamura olarak ama az tuzlu ondan dolayı ve çok ince yaprakları
Benim sofradaki sarmaların yaprağı bahçemden ama
Oy mu istiyorsun. Son anda diskalifiye olma bariSen oy verdinmiydi bana yakalamışken sorayım