- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
Bence bu durum çok havalı nane rakiplerin hep birincilerKaderimse çekerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu durum çok havalı nane rakiplerin hep birincilerKaderimse çekerim
Yarışma motivasyonum malum kişileri geçip birinci olmaktı neyse ki 3 ünü geçip ikinci oluyorumBence bu durum çok havalı nane rakiplerin hep birinciler
Olur olur inşallah bak benden sonra gelenler fasulye oldu ben daha olamadımYarışma motivasyonum malum kişileri geçip birinci olmaktı neyse ki 3 ünü geçip ikinci oluyorum
Sen ara vermiştin ama geldiğin ilk ay birinci olduydunOlur olur inşallah bak benden sonra gelenler fasulye oldu ben daha olamadım
O da şansıma hiç beklemediğim bir zamandıSen ara vermiştin ama geldiğin ilk ay birinci olduydun
Evet belli olmuyor kk ahalisi sevdiği yemeklere de oy veriyor görseli hoşuna gidip yemediğine de herkesin oylama düşüncesi farklı oluyor ben aşure daha önce yapılmadığı için sevilip sevilmediğini bilmediğimden risk aldım bu ay seviliyormuşO da şansıma hiç beklemediğim bir zamandı
Bende birinci olacağını düşünmüştüm sunumlarin dolu dolu göz dolduruyordu belli olmaz son dakika golü olur belkimEvet belli olmuyor kk ahalisi sevdiği yemeklere de oy veriyor görseli hoşuna gidip yemediğine de herkesin oylama düşüncesi farklı oluyor ben aşure daha önce yapılmadığı için sevilip sevilmediğini bilmediğimden risk aldım bu ay seviliyormuş
Hayırlısı hiç sorum değil severek yapıyorum yemeklerimi renk kattı hayatıma burasıBende birinci olacağını düşünmüştüm sunumlarin dolu dolu göz dolduruyordu belli olmaz son dakika golü olur belkim
Ben onlardan ayrıyım onlar yesinYiyin birbirinizi
3 sofranın oyları da yakınBen onlardan ayrıyım onlar yesin
Ben biraz mesafeliyim, siz daha can ciğer kuzu sarmasınız3 sofranın oyları da yakın
Gelenler belki sadece senin sofrana oy verecekBen biraz mesafeliyim, siz daha can ciğer kuzu sarmasınız
SarmaBen biraz mesafeliyim, siz daha can ciğer kuzu sarmasınız
Belki kimse gelmeyecekGelenler belki sadece senin sofrana oy verecek
Gelsinler ama benim soframa oy versinlerBelki kimse gelmeyecek
Kaçıncı çağrı yapildiGelsinler ama benim soframa oy versinler
3 bildirim gitti bu yarışma için oy oranları da genelde bu sayılarda o yüzden daha değişmezKaçıncı çağrı yapildi
Tamam tamam ikna oldumGelenler belki sadece senin sofrana oy verecek
Sarma demişken sence Manisa yaprağı mı güzel yoksa Tokat mı sipariş vereceğim de sana sorayım dedim