- 1 Aralık 2021
- 11.999
- 40.169
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sade yaprak mı minikom,üzüme bıktım artık.Bu arada Soma'dan geçiyoruz şu anda.İşte manisa da satılmıyor konu komşudan topluyorsun yada veriyorlar
Ben halamın bağından topladım geçen sene
Benim bile bulacağım meçhul olursa göndereyimGönderin işte hangisi olursa
Sen göndereyim demedinSeçenek sundun. Bu tabi göndereyim olmuyor
El sallayayom tam olarak neredesinSade yaprak mı minikom,üzüme bıktım artık.Bu arada Soma'dan geçiyoruz şu anda.
Burada serbest degilmiydiOy mu istiyorsun. Son anda diskalifiye olma bari
Manisa il sınırından girdik,Soma dedi eşim ama otobandayız.El sallayayom tam olarak neredesin
Sağ ol canımBenim bile bulacağım meçhul olursa göndereyim
Ama bu direk isteme ya, kritik noktadaBurada serbest degilmiydi
Ben hep susuz basıyorum. Salamura olunca kapağı suyunu kontrol etmek gerekiyor ben unutuyorum oyleBenim yaprak iki yıldır salamura duruyor. Küçük ve nazik
Ay daha önce ki aylarda da kararsız kaldım yazan kişilere yazmıştım serbest diye aman susayım benAma bu direk isteme ya, kritik noktada
Bende hep kendim yapardım. Ama en son basılı satın aldım. Yaprağı çok güzeldi, eltim hep alıyordu. Cidden güzel çıktı. Düşün evden geldi hala duruyorBen hep susuz basıyorum. Salamura olunca kapağı suyunu kontrol etmek gerekiyor ben unutuyorum oyle
Burada yazıyoruz ama direk bana verAy daha önce ki aylarda da kararsız kaldım yazan kişilere yazmıştım serbest diye aman susayım ben
Ya iyi yapılırdı salamura yaşıyor baya ..ben 5 senelik salamura yi kullanmıştım bir keresinde sapasaglamdı hiç birsey olmamis.ama taşıyor bazen kapağı yıpratıyor falan bana zor geliyor o işBende hep kendim yapardım. Ama en son basılı satın aldım. Yaprağı çok güzeldi, eltim hep alıyordu. Cidden güzel çıktı. Düşün evden geldi hala duruyor
Ben de başka yerlerde yasak burada serbest sanıyordum birde konuya etiketlemek diye düşünüyordumBurada yazıyoruz ama direk bana ver
Ya ben öndeyim diye demiyorum. İnan başkaları olsa şikayet bile edilirsin
Birde sap kısmı uzun olunca daha uzun süre dayanıyor diye duymuştumYa iyi yapılırdı salamura yaşıyor baya ..ben 5 senelik salamura yi kullanmıştım bir keresinde sapasaglamdı hiç birsey olmamis.ama taşıyor bazen kapağı yıpratıyor falan bana zor geliyor o iş
Komple yasak nane bende böre oy kullandı sandım ondan şettmedimBen de başka yerlerde yasak burada serbest sanıyordum birde konuya etiketlemek diye düşünüyordum
Genelde satıcılar kilo çeksin diye uzun bırakıyor 5 kilo yapraktan yarım kilo sap çıkıyor çünküBirde sap kısmı uzun olunca daha uzun süre dayanıyor diye duymuştum
Ortaya yazılır veya kendi aramızda konuşuruz. Ama dışarıdan gelen bunu bilmez. Aaa evet hemen vereyim der. Buda etkilemeye veya direk istemeye girerBen de başka yerlerde yasak burada serbest sanıyordum birde konuya etiketlemek diye düşünüyordum
Ama saplar koruyor sen kesiyor musunGenelde satıcılar kilo çeksin diye uzun bırakıyor 5 kilo yapraktan yarım kilo sap çıkıyor çünkü
Ben kavanoza basarken kopariyorum çünkü sıkıştırdıkça sapları yırtıyor yoksa .Ama saplar koruyor sen kesiyor musun