- 24 Mart 2020
- 9.888
- 35.539
- 31
Komşu aradım açmıyorlar göç mü ettiler ne ettiler çok ihtiyacım var oysa onlaraGünaydın
Tekirdağlılar teşrif etmemiş. Yazıklar olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komşu aradım açmıyorlar göç mü ettiler ne ettiler çok ihtiyacım var oysa onlaraGünaydın
Tekirdağlılar teşrif etmemiş. Yazıklar olsun
Gelirlerse alma içeriÜçüncü bildirime geleceklerdir
Son dönemde gelen giden yokKomşu aradım açmıyorlar göç mü ettiler ne ettiler çok ihtiyacım var oysa onlara
Aslında sende(herkes için genel) sorun yok tarifler, sunum güzel ama her ay biraz daha iyileri olunca sen geride kalıyorsunBu hepimizde böyleE tabi hoşuna gider insanın haklısın sultanım ama benimki böyle suya girmeyip ama kenarından da ayrılmamak gibi dolaşıp duruyorum 1.adaylarının etrafında kendi kendime komik yani
Tamam hemen çubuğumu çıkarıyorumGelirlerse alma içeri
Aaa kim geliyorMisafirim geliyor
Hemen bir uçak bileti alayım işi şansa bırakmayim benSon dönemde gelen giden yok
Çubuk önemliTamam hemen çubuğumu çıkarıyorum
Eşimin arkadaşlarıAaa kim geliyor
Evet yahu yetişemiyorum size her seferinde arşa çıkarıyorsunuz yetheeerrrAslında sende(herkes için genel) sorun yok tarifler, sunum güzel ama her ay biraz daha iyileri olunca sen geride kalıyorsunBu hepimizde böyle
Sen daha bir önceki ay birinci olmadın mıSon dönemde gelen giden yok
Oldum amaç renk katmakSen daha bir önceki ay birinci olmadın mı
Sende ilerledin bazen çok şaşırtıyorsunEvet yahu yetişemiyorum size her seferinde arşa çıkarıyorsunuz yetheeerrr
Yok uğramıyor dedin yaOldum amaç renk katmak
Onu almak istiyordum sen kapmışsınGüllaç almışım yaa güllaç yani ama ona rağmen olmuyor zalımlarr
Tekirdağlılar ı diyorum adları çıkmış.Yok uğramıyor dedin ya
Aman gelmesinlerTekirdağlılar ı diyorum adları çıkmış.
Ben taş kadayıfı Soframa uysundiye aldım. Riske girdim aslındaGüllaç almışım yaa güllaç yani ama ona rağmen olmuyor zalımlarr