Yöresel Tarif Ramazan Sofraları(2024)

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Ramazan Sofraları '' hangileridir?(4 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    642
  • Anket Kapalı .
valla bugün dışarı çıktım dolaştım canım. oruçluydum yorulmuşum. iftar falan derken vakit geçti. çok şükür iyiydim ama az öne Adem Mete'yi okuyunca için bir fena oldu çok üzüldüm
Benim umudum vardı bekliyordum
Rabbim sabır versin çok zor. Melek oldu kuzumuz

Bayağı yoğun şekerli birsey .fındık cekmistik onu seker karıştırıp koymuş hamur içerisine galiba şeker erimiş agdalasmis fındık ile
Yediğim hafifti. Ertesi gelişince Bakü'deki bir yerden satın alıp getirmişti. Meşhur yermiş ama annesininki gibi değildi. O aroma, o tat müthişti. Otobüs durağında elimi poşete daldırıp yemiştim bayağı

Yaaa, iftar vaktinde de dua etmiştim en son. Konusuna bakmamıştım.
Ya ben instagramda dualar oluyor ya, işte şu kadar okundu kimin niyeti varsa Amin yazsın. Ben hep Adem Mete için Amin yazıyordum Kendi dualarım hariç. Hep aklımdaydı. Çok şaşırdım sayfaya girinceBende ne okunuyor bende okuyayım diye sayfaya bakmıştım

çok zor yaa

Aslında uyanma ihtimali yok denecek kadar azdı ama beyin ölümünün gerçekleştiği söylenmeyince bir ümitlenmiştim. Ani ölüm olmuş gibi üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…