Şerbetli bir şey miNevruzda arkadaşımın annesi yapıp getirmişti, bayılmıştım. Üstü dantel gibi işlenmiş. Kurabiye gibi ama tatlı diye geçiyor.
Yok değil ama onların tatlısı öyle. İç harcı tatlı. Belki o yüzden tatlı diye geçiyordur.Şerbetli bir şey mi
valla bugün dışarı çıktım dolaştım canım. oruçluydum yorulmuşum. iftar falan derken vakit geçti. çok şükür iyiydim ama az öne Adem Mete'yi okuyunca için bir fena oldu çok üzüldümNasılsın canım
Bayram tatlısıymis evetNevruzda arkadaşımın annesi yapıp getirmişti, bayılmıştım. Üstü dantel gibi işlenmiş. Kurabiye gibi ama tatlı diye geçiyor.
Bayağı yoğun şekerli birsey .fındık cekmistik onu seker karıştırıp koymuş hamur içerisine galiba şeker erimiş agdalasmis fındık ileYok değil ama onların tatlısı öyle. İç harcı tatlı. Belki o yüzden tatlı diye geçiyordur.
Bende yerim birgün inşallahYok değil ama onların tatlısı öyle. İç harcı tatlı. Belki o yüzden tatlı diye geçiyordur.
Benim umudum vardı bekliyordumvalla bugün dışarı çıktım dolaştım canım. oruçluydum yorulmuşum. iftar falan derken vakit geçti. çok şükür iyiydim ama az öne Adem Mete'yi okuyunca için bir fena oldu çok üzüldüm
Yediğim hafifti. Ertesi gelişince Bakü'deki bir yerden satın alıp getirmişti. Meşhur yermiş ama annesininki gibi değildi. O aroma, o tat müthişti. Otobüs durağında elimi poşete daldırıp yemiştim bayağıBayağı yoğun şekerli birsey .fındık cekmistik onu seker karıştırıp koymuş hamur içerisine galiba şeker erimiş agdalasmis fındık ile
Yaaa, iftar vaktinde de dua etmiştim en son. Konusuna bakmamıştım.Benim umudum vardı bekliyordum
Rabbim sabır versin çok zor. Melek oldu kuzumuz
Ya ben instagramda dualar oluyor ya, işte şu kadar okundu kimin niyeti varsa Amin yazsın. Ben hep Adem Mete için Amin yazıyordum Kendi dualarım hariç. Hep aklımdaydı. Çok şaşırdım sayfaya girinceYaaa, iftar vaktinde de dua etmiştim en son. Konusuna bakmamıştım.
Aslında antepde yada Hatay da sanırım kalıplara basılarak yapılıyor ya ismini hatırlayamadım aynı tat fındıklı yada cevizliBende yerim birgün inşallah
Kerebiç miAslında antepde yada Hatay da sanırım kalıplara basılarak yapılıyor ya ismini hatırlayamadım aynı tat fındıklı yada cevizli
çok zor yaaYa ben instagramda dualar oluyor ya, işte şu kadar okundu kimin niyeti varsa Amin yazsın. Ben hep Adem Mete için Amin yazıyordum Kendi dualarım hariç. Hep aklımdaydı. Çok şaşırdım sayfaya girinceBende ne okunuyor bende okuyayım diye sayfaya bakmıştım
Aynen evet iyi hatırladın düşünüyordum bendeKerebiç mi
Aslında uyanma ihtimali yok denecek kadar azdı ama beyin ölümünün gerçekleştiği söylenmeyince bir ümitlenmiştim. Ani ölüm olmuş gibi üzüldüm.Ya ben instagramda dualar oluyor ya, işte şu kadar okundu kimin niyeti varsa Amin yazsın. Ben hep Adem Mete için Amin yazıyordum Kendi dualarım hariç. Hep aklımdaydı. Çok şaşırdım sayfaya girinceBende ne okunuyor bende okuyayım diye sayfaya bakmıştım
Ani bir şey olunca daha zorçok zor yaa
Onu biliyorumAynen evet iyi hatırladın düşünüyordum bende
Evet mucize bekliyordukAslında uyanma ihtimali yok denecek kadar azdı ama beyin ölümünün gerçekleştiği söylenmeyince bir ümitlenmiştim. Ani ölüm olmuş gibi üzüldüm.
Sekerburaya laf söyletmem. Hiç de onun yerini tutamazlar. Kakulenin aroması yeter.Aslında antepde yada Hatay da sanırım kalıplara basılarak yapılıyor ya ismini hatırlayamadım aynı tat fındıklı yada cevizli
Aynı tatlı biri Türkiye'de ki ismi diğeri Azerbaycan'daki zaten köken olarak Osmanlı mutfağından geliyorSekerburaya laf söyletmem. Hiç de onun yerini tutamazlar. Kakulenin aroması yeter.