Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ramazanda on kilo verirsen bayramdada 20 kilo alırsın bence..
çok güldüm yaaa:roflol:[/QU
ben burada kilo vermek isteyen arkadaşlarla birlikte fikir alışverişinde bulunmak için varım gidip aynaya bakın bence daha çok güleceksiniz
sizler bu moral bu gevşeklikle yerinde saymaya mecbursunuz
dalga geçilecek hiçbirşey yazdığımı düşünmüyorum ben okuduğum yazılardan sonra burda bu konuyu açıp fikirlerinizi sormak istedim tamam mı
ama siz çok aşağılık bi şekilde dalga geçtiniz allaha havale ediyorumm başka birşey demiyorum
çok güldüm yaaa:roflol:
ben burada kilo vermek isteyen arkadaşlarla birlikte fikir alışverişinde bulunmak için varım gidip aynaya bakın bence daha çok güleceksiniz
dalga geçilecek hiçbirşey yazdığımı düşünmüyorum ben okuduğum yazılardan sonra burda bu konuyu açıp fikirlerinizi sormak istedim tamam mı
ama siz çok aşağılık bi şekilde dalga geçtiniz allaha havale ediyorumm başka birşey demiyorum
hem bak öğrenciğmişsinde okul yok herhalde ramazanda yani ünüversite öğrencisimisin bilmiyom ama onlarada yok sanırım rahat yapabilirsin bak benim oğlum var evde o yüzden çıkamam yürüğüşe ama istersen sabah kalkar kalkmaz yürü yarım saat veya bir saat ramazanda iftarada yarım litre su içerek başla devamınıda 2 .5 litrelik kola şişeleri varya onu doldur savura kadar bunu ben iççem sadece de evdekiler içmesin suyundan hergün onu yap ben öyle yaparım o zaman 3 litreyi biliyomki içiyom verirsin azimli olunca dahada gençsin oturmamıştır kilon kolay veririsin çizelgede 60 görünüyosun boyun kaç merak ettim
doğru diyorsunuz ama bende arkadaşlar öyle yazınca çok sinirlendim üniversite öğrencisiyim bu arada 20 yaşındayım ve 1.55 boyundayım vermem lazım artık yürüyüşe gidiyorum bilgisayarda zumba da yapıyorum ama 2-3 gündür kilkom sabit hiç değişmiyor yediklerime de dikkat ediyorum ama arada diyettte olan birinin yememesi gereken şeyleride yediğim oluyor :kedi: yarından itibaren ramazana kadar isveç diyetini yapacam ama bu diyette kahvaltı yerine kahve veriyor ben kahve yerine 1 fincan şekersiz yeşil çay 2-3 dilim peynir ve domates salatalık yiyecem onun dışında ekmek hiç yemeyecem neyse iyi akşamlar inşallah herkes verir fazlalıkları a.s.
Arkadaşlar bende ramaznda kilo vermek istiyorumçBenim programım şöyle: sahurda müsli (bir kase) iftardada az yiyeceğim tabi yemekyerken tatlı kaşığı kulanacam. Gecen sene kilo almıştım bu sene dikka edecembuyrunnnnnnnnn
tatlış bu güzell bende senin gibi yapcam hem müsli tokta tutar bu müsliyi light sütle birlikte ye içine azıcıkta keten tohumu at enver sarac dediğinde duymustum