Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Bacim senin madalyalardan gözlerim kamasti yarisini bağisla ah pardon sana yanlislikla bi tane gelmis sonra geri alinmisti degil mi? 2-3 dakkalik madalyali seni
Ben seni düşündüğümden yazdım gıcık,Nevoşla Vuslat oylamada geriye düşünce,geriye düşseniz de madalyanız var teselli olarak dedim.

Nevreste ve -VUSLAT- ikinizde bittiniz giybetciler sizi

Mune giybetten mapusa giriliyormu
Gıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslında hatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler

Gıybeti site kurallarının en başına eklemek lazım aslında hatta gıybet yapanların etlerini didikleyip büküp morartalım öyle mapusa atalım, dillerine de en acı biberi sürelim yandım anam desinler

En gıybetide zaten ispikçi rabiş yapıyor tık onu mapısa müdürüm at anahtarıda denize olsun bitsin

nekadar güzel olur hemen gelsin o kural bence
uslu uslu oturuyorum hakkimda giybet yapiyorlar
giybet yapcaklarina manti acmayi ögrensin -VUSLAT-
Nevreste sende baklavayi ögrende gel

Bende iyiyim sağol kaynana oldum bu arada kızımıda evlendirdik,eli maşalı kaynanayım artık
Tatilemi geleceksiniz buraya

Abla senin içinde nasıl bir cani varmış öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…