- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Merak etme deynepim son güne kadar aeben ablamın tatili belli olmaz her an iptal olabilirDeynebim tatil haftaya salı çarşamba , tatildede gelirim sen üzülme. Ama kimse yazmıyorki , oylamada aynen duruyor yav hiçmi kimse yok son yılların en sönük oylaması
Bak işte, sus kızzzMerak etme deynepim son güne kadar aeben ablamın tatili belli olmaz her an iptal olabiliray kötü müyüm neyim kendim bir yere gidemeyince
Sağol canım. Epilepsi canım hastalığı.Vuslatım geçmiş olsun canım , önemli bişi değildir inşallah ...
Deynebim senin kuzuyada geçmiş olsun , küçükmü ayagında sallıycak kadar ?
En büyüğü hasta olan kızım. 37 yaşındayım canım.Anam en küçük kızın 17 ise büyükleri sormaya korkuyorum bacım yaş kaç bu arada?? 4 çocuğun varmış Allah bağışlasın
Ciddi birsey değildir umarım hastalığı
Sağol canım, 17 yaşında.
Yaz tatili olunca evde pek kimse kalmıyor:)
Amin canım, senin kuzuya da geçmiş olsun, midesini üşütmüştür belki de dondurmadan dolayı.
Teşekkür ederimVuslatım geçmiş olsun canım , önemli bişi değildir inşallah ...
Deynebim senin kuzuyada geçmiş olsun , küçükmü ayagında sallıycak kadar ?
Geçmiş olsun canım.Evlatlar hasta olunca bütün moraller çöküyor.Sağol canım. Epilepsi canım hastalığı.
En büyüğü hasta olan kızım. 37 yaşındayım canım.
Başımın üstünde her daim yerin hazır ablam buyur gel ne demekBak işte, sus kızzzhiç gidemedim konyaya gelir başına kalırım
Ben de geleyim mi?Başımın üstünde her daim yerin hazır ablam buyur gel ne demek
Hay maşallah ne diyeyim ben 31 oldum dikili otum yok hayattaSağol canım. Epilepsi canım hastalığı.
En büyüğü hasta olan kızım. 37 yaşındayım canım.
Sağol canım. Aynen, tam iyiye gidiyor derken atağa geçmesi kötü oldu: (Geçmiş olsun canım.Evlatlar hasta olunca bütün moraller çöküyor.
Ay keşke gelsen be sevinirim bir bilsen. Buyur gel tabiki canım benimBen de geleyim mi?
Bende geleyim miAy keşke gelsen be sevinirim bir bilsen. Buyur gel tabiki canım benim
Bak inanıp umutlaniyorum amaBende geleyim miNe zaman toplanıyoruz
Sağol canım, Olur mu canım estağfirullah. İlaçlar iyi gelmişti aslında, 1 senedir hiç nöbeti olmamıştı. Bir kaç gün önce 1 senenin üstüne nöbet geçirdi. Yarın kontrolü var eeg sonucuna göre dozu arttıracak dr.Hay maşallah ne diyeyim ben 31 oldum dikili otum yok hayatta
Kızına çok geçmiş olsun canım üzüldüm gerçekten ilaçlar işe yaramadı mi? Çok özel sordum galiba özür dilerim haddimi astiysam
Aynı şehirde olsak neyse de farklı şehirlerde olup ta buluşmak biraz zorBak inanıp umutlaniyorum amakeşke gelseniz hepiniz kk günü yapsak bende gece de pijama partisi mesela ay hayali bile güzel oldu gerçeği nasıl olur keşke gelseniz
Sahiden çok güzel olur ama imkansız gibi görünüyorBak inanıp umutlaniyorum amakeşke gelseniz hepiniz kk günü yapsak bende gece de pijama partisi mesela ay hayali bile güzel oldu gerçeği nasıl olur keşke gelseniz
Herşeyde bir hayır vardır canımSağol canım, Olur mu canım estağfirullah. İlaçlar iyi gelmişti aslında, 1 senedir hiç nöbeti olmamıştı. Bir kaç gün önce 1 senenin üstüne nöbet geçirdi. Yarın kontrolü var eeg sonucuna göre dozu arttıracak dr.
İnşallah yarınki kontrolde sonuçları iyi çıkar,hastalık hakkında fazla bilgim olmadığından bir şey diyemiyorum,Allah dermansız dert vermesin.Sağol canım, Olur mu canım estağfirullah. İlaçlar iyi gelmişti aslında, 1 senedir hiç nöbeti olmamıştı. Bir kaç gün önce 1 senenin üstüne nöbet geçirdi. Yarın kontrolü var eeg sonucuna göre dozu arttıracak dr.
Kuzenim de epilepsi baya takip ettik nasıl kriz geçirdiğini ilacını almayınca fiziken çok yorulunca ya da sinemaya gidince kriz geçirdiğini fark ettik canım. Sen de takip ediyorsundur mutlaka doktora söylemekte fayda var diye düşünüyorum naçizaneSağol canım, Olur mu canım estağfirullah. İlaçlar iyi gelmişti aslında, 1 senedir hiç nöbeti olmamıştı. Bir kaç gün önce 1 senenin üstüne nöbet geçirdi. Yarın kontrolü var eeg sonucuna göre dozu arttıracak dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?