Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Ohh canım iyi ediyorsun gez .Evde oturduktan sonra gitmenin anlamı olur muydu?
Gezmedesin diye rahatsız etmeyeyim dedim ama baktım ortalıkta yoksun merak ettim canım
Sen niye Beni'nin oylarının artmasına,seni geçmesine halay çekiyorsun
Merak ettim sonucu ,acaba 1.kim olacak.

Sağol canım İyi yapmışsın
Yok sevinmiyorum ama çekişme eğlenceli oluyor Yoksa 1.olmak pek güzel olur

Bir grip seni ne yıkacak.Sen değil miydin mutfakta eşini yere seren.Hadi ben başlıyorum sen arkadan gel

Caney caney caney işte meydaney
Yattığım yerden eşlik ediyorum tey tey adamcağız çay çorba neyin yapıyor seni Nasıl grip yıktı şaşıyorum dağ gibi kadınsın diyor...

Aşağıda benden başka konuyu okuyan 2 kişi kim acaba?,oylama da aynı kalmış

Böyle sadece fotoğraflardan nasıl oy kullanalım Kazen bey?
Tatmak lazım, tadını bilmeden oy kullanmak haksızlık.
Yemeğini bana yollayıp tattırmak isteyen kız kardeşler özel mesaj lütfen.

Ah benki yedidüvenin hatmecesi soğanı bir vuruşta haşamat eden ufak bir karpuzu yumruklarıyla çatlabilen hatmece şimdi bir limon sıkamıyorum Allah kimseyi grip etmesin

Yahu bu oylamaya bakıyorum bi yemek 20 oluyor sonra 18 e düşüyor oy verenler kararsız mı kaldılar yoksa heyecan mı yaratıyorlar anlamadım verdikleri oyu alıp başka yemeğe sonra cayıp başka yemeğe mi veriyorlar kafam karıştı 20 olan yemek 18 düşmüş 11 olana bakıyom 9 oluyor Allah Allah..

Düşme olmamış

Hatmece ateşin var mı kuzum ,Nevo 20 idi hala 20,hayal görüyorsun ,bir an oylama değişti sandım hala aynıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…