Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz Ramazan Sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.031
  • Anket Kapalı .
Hatmece ateşin var mı kuzum ,Nevo 20 idi hala 20,hayal görüyorsun ,bir an oylama değişti sandım hala aynıymış.
Ben baktığımda öyleydi.. Ben mi yanlış okudum.. yok bana grip vurdu zaar bu gün üç gün ve ben hala grip yarın doktora gideyim Ateşim var doğru

Nevreste tatilde aeben de tatile çıkıyormuş.Yok yok ağlamıyorum gözüme toz kaçtı.
deynepnaz buralardayım canım:) Keyifsizim, o yüzden sohbete katılmıyorum, gerçi pek sohbetde olmamış sakin gibi buralar:)
Buralar ne kadar sessiz
Sen yoksun,Nevoş gezmede ,biraz aebenle biraz Hatmeceyle ettik sohbet,geliyorum gidiyorum baktıyorum kimsecikler yok,geri dönüyorum.Bugün Vuslatı mesajlarından takip ettim nereklerde diye,merak ettim.Kızına Allah şifa versin canım.Benim kızım da akşam karnım ağrıyor diye ağladı ,şurup verdim salladım uyudu,devam ederse mecbur hastaneye götüreceğim.Ben pazara gider gitmez abisine hadi dondurma yiyelim demiş yemişler,sıcaklar da malum,kapı pencere hep açık,üşüttü galiba.

Geçmiş olsun canım benim çok üzüldüm kaç yaşında
Sağol canım, 17 yaşında.
Yaz tatili olunca evde pek kimse kalmıyor:)
Amin canım, senin kuzuya da geçmiş olsun, midesini üşütmüştür belki de dondurmadan dolayı.

Deynebim tatil haftaya salı çarşamba , tatildede gelirim sen üzülme . Ama kimse yazmıyorki , oylamada aynen duruyor yav hiçmi kimse yok son yılların en sönük oylaması

Sağol canım, 17 yaşında.

Yaz tatili olunca evde pek kimse kalmıyor:)
Amin canım, senin kuzuya da geçmiş olsun, midesini üşütmüştür belki de dondurmadan dolayı.
Anam en küçük kızın 17 ise büyükleri sormaya korkuyorum bacım yaş kaç bu arada?? 4 çocuğun varmış Allah bağışlasın

Ciddi birsey değildir umarım hastalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…