- 7 Mart 2013
- 3.126
- 43
- 158
eline saglık diyeyim ama karıdesler kalsın hiç güzel görünmüyor![]()
bu akşam ki iftar menüsü : ) içindekileri tamamen uydurdum tavuk, karides, soğan, biber ve tereyağ...
yanına da kola al işte iftar : )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eline saglık diyeyim ama karıdesler kalsın hiç güzel görünmüyor![]()
bu akşam ki iftar menüsü : ) içindekileri tamamen uydurdum tavuk, karides, soğan, biber ve tereyağ...
yanına da kola al işte iftar : )
Evet canım anladığın gibiarkadaşlar benim anladıgım kadarıyla bir yemegi ayrıntılı bir sekilde anlatıcaz iftar soframızım resimini cekip eklicez dogrumudur :44: :44:
eger benim anladıgım gibiyse kazen bende varım yarışmada
tamam canım sagolasınEvet canım anladığın gibiEğer 1 değil birkaç tarif vermekte sana kalmış
![]()
Tamam bekliyoruztamam canım sagolasın![]()
bir kaç gğn sonra iftara misafir davet edecegim o zaman resimlerin
Konunuzu açacaksınızGünaydınlar herkese. Merak ettiğim (aslında anlamadığım) birşey var. Masamızı hazırladık yemeğimizi vsvsvs fotolar çekindi ve konu açarak katıldık diyelim yarışmaya. Herkes konumuzu görecek mi yoksa 5 kişiye ulaşınca konu açanlar ozaman mı görünecek?? Anlatabildim mi bilmiyorum?
Konunuzu açacaksınızDaha sonra konu kontrol edilecek bir sorun var mı diye :44:Sonra hemen yayınlanacak
![]()
Evet öyle oluyorYani diyelim ki 3 kişi konu açtı o durumda yarışma iptal oluyor...? Teşekkür ederim :)
Canım çok teşekkürlerkarideslere o kadar çok bakmış ve etkilenmişimki bi an senin tabaktaki incirlerin kenarlarını karides sandım
karides hiç bana göre bi seçim değil
ayrıca ellerinize sağlık, sofra süpeeeeeer......
özellikle börek, fındık, ceviz; tam bana göre![]()
Canım çok teşekkürlerAma resim alıntı
Yemekleri yapıp masa hazırlamak kolay ama bunları yiyecek birilerinin olması gerekiyor
O yüzden böyle bir sofra hazırlayamam(şimdilik)Ahhh hazırlasam yarışmaya katılırdım
Çok sağol
![]()
Evet canım öyleaynen öyle canım, mübarek gün yapmak değil yemek önemli, çok yapıyosun yenmeyince israf oluyo insnaın içi acıyo![]()
Evet öyle oluyorAma ben 5 kişinin tamamlanacağını hatta daha fazla olacağını düşünüyorum
![]()
Merhababu yarışmaya nasıl başvuru yapacağız bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
Ama ben seni gördümmü korkuyom:18:Hadi hanımlar, hünerlerinizi sergileyin, yaptıklarınızın tariflerini ve fotolarını paylaşın gözümüz gönlümüz bayram etsin![]()