Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
1009213_589225914461814_1359521582_o.jpg

bu akşam ki iftar menüsü : ) içindekileri tamamen uydurdum tavuk, karides, soğan, biber ve tereyağ...

yanına da kola al işte iftar : )
eline saglık diyeyim ama karıdesler kalsın hiç güzel görünmüyor

arkadaşlar benim anladıgım kadarıyla bir yemegi ayrıntılı bir sekilde anlatıcaz iftar soframızım resimini cekip eklicez dogrumudur :44: :44:
eger benim anladıgım gibiyse kazen bende varım yarışmada
Evet canım anladığın gibi:34: 1 değil birkaç tarif vermekte sana kalmış:31:

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese. Merak ettiğim (aslında anlamadığım) birşey var. Masamızı hazırladık yemeğimizi vsvsvs fotolar çekindi ve konu açarak katıldık diyelim yarışmaya. Herkes konumuzu görecek mi yoksa 5 kişiye ulaşınca konu açanlar ozaman mı görünecek?? Anlatabildim mi bilmiyorum :(?

Günaydınlar herkese. Merak ettiğim (aslında anlamadığım) birşey var. Masamızı hazırladık yemeğimizi vsvsvs fotolar çekindi ve konu açarak katıldık diyelim yarışmaya. Herkes konumuzu görecek mi yoksa 5 kişiye ulaşınca konu açanlar ozaman mı görünecek?? Anlatabildim mi bilmiyorum :(?
Konunuzu açacaksınız:34:Daha sonra konu kontrol edilecek bir sorun var mı diye :44:Sonra hemen yayınlanacak:31:

karideslere o kadar çok bakmış ve etkilenmişimki bi an senin tabaktaki incirlerin kenarlarını karides sandım:60::60:
karides hiç bana göre bi seçim değil:53::53:

ayrıca ellerinize sağlık, sofra süpeeeeeer......:nazar:
özellikle börek, fındık, ceviz; tam bana göre:D
Canım çok teşekkürler:34:Ama resim alıntı:17:Yemekleri yapıp masa hazırlamak kolay ama bunları yiyecek birilerinin olması gerekiyor:31:O yüzden böyle bir sofra hazırlayamam(şimdilik)Ahhh hazırlasam yarışmaya katılırdım:52::52::52:Çok sağol :38:

Canım çok teşekkürler:34:Ama resim alıntı:17:Yemekleri yapıp masa hazırlamak kolay ama bunları yiyecek birilerinin olması gerekiyor:31:O yüzden böyle bir sofra hazırlayamam(şimdilik)Ahhh hazırlasam yarışmaya katılırdım:52::52::52:Çok sağol :38:

aynen öyle canım, mübarek gün yapmak değil yemek önemli, çok yapıyosun yenmeyince israf oluyo insnaın içi acıyo:50:

Hadi hanımlar, hünerlerinizi sergileyin, yaptıklarınızın tariflerini ve fotolarını paylaşın gözümüz gönlümüz bayram etsin:56:

bu yarışmaya nasıl başvuru yapacağız bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
Merhaba
Öncelikle yemeklerinizi yapacaksınız:34:Sonra fotograflarınızı çekeceksiniz ve konuyu buraya http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim-f1213/ açacaksınız:31:Daha sonra yarışma katılım süresi http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/631780-ramazan-masasi-ozel-yarismasi.html dolunca burdan açılan anketle yarışma başlayacak:kkk:

Hadi hanımlar, hünerlerinizi sergileyin, yaptıklarınızın tariflerini ve fotolarını paylaşın gözümüz gönlümüz bayram etsin:56:
Ama ben seni gördümmü korkuyom:18:
Yemegin tuzu fazla kacar,ceza yeriz mazallah
:18:

2 günlük temizligim kaldi,o zamana kadar katilan olmazsa kollari sivarim heralde.yoksa kategori güme gidecek:19:

Back
X