Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553

kuzucum seninlede bir röportaj yapılsın istiyorsan bundan sonraki kategoriye katılırsın
ayıptır sölemesi ben şanslı guruptanım röportajlarımızı kıskanmayın yani

ilk defa bir yemek yarısmasında bir kac kişiye birden oy vermek istedim ama mümkün değil malesef
hepsi harikaydı
iyi olan kazansın insallah

teşekkür ediyoruummmm

Bu yemekleri gordukten sonra size uydum. Gittim yaprak sarmasi ile yesil fasulye konservesi aldim. Daha acmadim birseye benzese bari. Bir daha bakmam buraya, istahimi aciyorsunuz.

Bu yemekleri gordukten sonra size uydum. Gittim yaprak sarmasi ile yesil fasulye konservesi aldim. Daha acmadim birseye benzese bari. Bir daha bakmam buraya, istahimi aciyorsunuz.

Kankam kıyamam kiii , o konserveler yenir mi hiç yahu ?

Arada yemek topiklerine uğra ama tarif almaya uğra , gidip konserve almaya değil

Missss gibi elcağızlarınla bir dolma yapıver de , gözümüz gönlümüz açılsın .

Ben anca konservenin resmini koyarim. :))

Tek kisiye yemek yapamam ben, zaten beceremem de. Biriniz de yakin olsaydi be.

Canım röportaj konusu daha önce konuşuldu mu bilmiyorumAma geçen datlucadı ve ausencia ile böyle bir sohbetimiz oldu Espiri yaptık ama ben neden olmasın dedimÇokta güzel olduArkadaşların tavır ve cevaplarına bayıldım çok teşekkür ediyorum Belki 1. lerlede bir röportaj konusu yaparızAma benimlede röportaj yapılsın o zaman

Sorma bende bir umut , koyun postundan bir kalpak ya da moğol kılıcı hediyesi kazanma ihtimali ile giriştim mutfağa ama

O kalpak ve kılıç umuduyla kimler koşmadiki mutfağayarışmanın birinde nasip olur inşallah

Güzel fikirler hep böyle kendiliğinden oluşur ve gelişir.İiyiki yaptın çok güzel oldusenin röportajını ben yapacağım

valla cok yogundum, annemlere gıttım geldım, ananemler geldı falan.. malum evde buyuk olunca ılgılenmekten fazla nete gıremedım takıp edemedım konuyu..

MENÜM:

• köfteli nohutlu yuvalama corbası
  • kıymalı kaşarlı muska borek
  • su böreği (hazır yufkam vardı, senın tarıfını hala deneyemedım:26:)
  • kuru bıber ve kuru patlıcan dolması (bunun resımlerını cekmıstım, anteplı bı komsumuzdan degısık bı sekılde kıymasız ama
etliymiş gibi bi tarıf almıstık, harika oluyor, kardesımın kınasında yapmıstık superdı)
  • zeytınyağlı enginar
  • beyti kebap (bununda resımlerını cekmıstım )
  • tavuklu hunkar begendi
  • pilav
  • patates kızartması
  • yogurtlu mor lahana salatası
  • coban salata
  • yogurtlu közlenmiş bıber
  • tarıfını seyrenın mutfagından alıp 1 saat ugrasıp yogurdugum ve sonunda harıka olan çiğ köfte :))

elhamdülillah hersey cok guzeldi. ıftar harıka gecmişti.. sofrayı toplarken resım cekmek aklıma geldiginde bı kal geldi bana görmeniz lazımdı kızlar yaaaaa cok kotuydu beee
neyse kısmet degılmıs..
ama resımlerını cektıgım yemeklerın tarıflerını koyarım yemek bolumune insaallah üşenmezsem

valla bı bozuldum bı bozuldum kendıme anlatamam bacım dıorum ya ıste resmen kal geldı sofrayı toplarken
eşime dönüp laaaaannnn sofrayı cekmedım ya la ben dedim.
anaaa unutttuk hakkaten dedı, ona demıstım ben, telaştan unuturum sen hatırlat dıye. neyse napalım aynen sıradakı kategorı gelsın bakalım :)

Dur önce bi menünü okuduğum da nasıl olduğumu göstereyim

Şöyle bi içimdeki kötü ses''ohh ohh iyi ki de unutmuş '' dedi

Arkadaşım gerçekten çok bereketli bir sofra olmuş ama kısmet değilmiş demek ki , eşin zaten hep bu yarışmaya laf ediyordu diye hatırlıyorum , bilerek mi hatırlatmadı ne

Son düzenleme:

Ellerine sağlık canımHayırlısı olsun kısmet değilmişTabi ki ekle tarfileri gözümüz gönlümüz açılsın

hay maşallahhh menüye bak
nasıl emek verdiğin belli canım düşünüp üzülme artık nasip değilmiş...
ellerine sağlık cidden çok beğendim menüyü

Kalpak giyenin kılıç kuşananın olsun, ısrarla diyorum, bir takdir yeter!

Datlum ellerine sağlık arkadaşım gerçekten özellikle güvecine bayıldım sanada yazdım bunu.Ayrıca her yarışmaya katılmakta ayrı bir beceri bunuda takdir ediyorumO ısrarla takdir beklediğin ben değilim herhalde ama ben takdirimi edeyim :78::78::78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…