ropörtaj mıııben de isteremm okudum erinmedim herbirisi ayrı güzel olmuşş Güldencimm...hediye kısmında katılıyorum sanaaa ..mutfak eşyası beklerken gelen bornoz takımına nasıl şaşırıdğımız geldi aklımaaa....bir de açmamıştım yanlışlık oldu sandım telefon trafiğiyle öğrendik KK dan geldiğini sonra da tabii pro kart zarfı çıktı havlulaların arasından ilk baştaki o şahane seçimler cezbetmişti beni..mutfaktan banyoya ordan yatakodasına geçiş de şaşırtıcı doğrusu...:44::44::44:
konusu geçmişti bir döenm hatırlıyorum ama eski yarışmaların biirncileri ile de yapılacak diye hatırlıyorumm:44::44::44::44:ben mi yanlış hatıladım acabaa:26::26::26:
EMA bebişimm ellerine sağlık Ne marifetli arkadaşlarım var benim yaaane kadar öğünsem az sizinleee ropörtajlarınızı okudumm süper siniz..
ilk defa bir yemek yarısmasında bir kac kişiye birden oy vermek istedim ama mümkün değil malesef
hepsi harikaydı
iyi olan kazansın insallah
Bu yemekleri gordukten sonra size uydum. Gittim yaprak sarmasi ile yesil fasulye konservesi aldim. Daha acmadim birseye benzese bari.Bir daha bakmam buraya, istahimi aciyorsunuz.
Kankam kıyamam kiii , o konserveler yenir mi hiç yahu ?
Arada yemek topiklerine uğra ama tarif almaya uğra , gidip konserve almaya değil
Missss gibi elcağızlarınla bir dolma yapıver de , gözümüz gönlümüz açılsın .
Ben anca konservenin resmini koyarim. :))
Tek kisiye yemek yapamam ben, zaten beceremem de.Biriniz de yakin olsaydi be.
Biz değil sen çok uzaksın be kankam
ropörtaj mıııben de isteremm okudum erinmedim herbirisi ayrı güzel olmuşş Güldencimm...hediye kısmında katılıyorum sanaaa ..mutfak eşyası beklerken gelen bornoz takımına nasıl şaşırıdğımız geldi aklımaaa....bir de açmamıştım yanlışlık oldu sandım telefon trafiğiyle öğrendik KK dan geldiğini sonra da tabii pro kart zarfı çıktı havlulaların arasından ilk baştaki o şahane seçimler cezbetmişti beni..mutfaktan banyoya ordan yatakodasına geçiş de şaşırtıcı doğrusu...:44::44::44:
konusu geçmişti bir döenm hatırlıyorum ama eski yarışmaların biirncileri ile de yapılacak diye hatırlıyorumm:44::44::44::44:ben mi yanlış hatıladım acabaa:26::26::26:
EMA bebişimm ellerine sağlık Ne marifetli arkadaşlarım var benim yaaane kadar öğünsem az sizinleee ropörtajlarınızı okudumm süper siniz..
Sorma bende bir umut , koyun postundan bir kalpak ya da moğol kılıcı hediyesi kazanma ihtimali ile giriştim mutfağa ama
Canım röportaj konusu daha önce konuşuldu mu bilmiyorumAma geçen datlucadı ve ausencia ile böyle bir sohbetimiz oldu Espiri yaptık ama ben neden olmasın dedim Çokta güzel oldu Arkadaşların tavır ve cevaplarına bayıldım çok teşekkür ediyorum Belki 1. lerlede bir röportaj konusu yaparız Ama benimlede röportaj yapılsın o zaman
Güzel fikirler hep böyle kendiliğinden oluşur ve gelişir.İiyiki yaptın çok güzel oldusenin röportajını ben yapacağım
canım ben katılacağını bildiğimden bir ara yazmıştım yemek yarışması topiğine nerdesin diye sormuştum demek aksilik oldu cidden büyük talihsizlik olmuşeminim güzel bir sofra sunacaktın bizlere...hem davet hem yarışma için fotoğraf çekimi olunca zor oluyor telaşlanıyorsun ben yayınladıktan sonra şunuda yapacaktım bu eksik olmuş dediğim bir sürü şeyi gördüm...
merak ettim menünde ne vardı peki
bu arada teşekkür ediyorum oyunu bana vermişsin
Minnakkcım , kötü olmuş yahuu .
Zaten en zorlu aşama yaparken sürekli fotoğraf çekmek , onların hepsini yapıp da sofradan bir kare çekememek .
Sende yenilip içilmiş sofrayı çekseydin arkadaşım yaa , hem yarışmaya bir renk katardın
O zaman ne diyelim , senin için sıradaki kategori gelsin
valla bı bozuldum bı bozuldum kendıme anlatamam bacımdıorum ya ıste resmen kal geldı sofrayı toplarken
eşime dönüp laaaaannnn sofrayı cekmedım ya la ben dedim.
anaaa unutttuk hakkaten dedı, ona demıstım ben, telaştan unuturum sen hatırlat dıye. neyse napalım aynen sıradakı kategorı gelsın bakalım :)
valla cok yogundum, annemlere gıttım geldım, ananemler geldı falan.. malum evde buyuk olunca ılgılenmekten fazla nete gıremedım takıp edemedım konuyu..
MENÜM:
etliymiş gibi bi tarıf almıstık, harika oluyor, kardesımın kınasında yapmıstık superdı
- köfteli nohutlu yuvalama corbası
- kıymalı kaşarlı muska borek
- su böreği (hazır yufkam vardı, senın tarıfını hala deneyemedım:26:)
- kuru bıber ve kuru patlıcan dolması (bunun resımlerını cekmıstım
, anteplı bı komsumuzdan degısık bı sekılde kıymasız ama )
- zeytınyağlı enginar
- beyti kebap (bununda resımlerını cekmıstım
) - tavuklu hunkar begendi
- pilav
- patates kızartması
- yogurtlu mor lahana salatası
- coban salata
- yogurtlu közlenmiş bıber
- tarıfını seyrenın mutfagından alıp 1 saat ugrasıp yogurdugum ve sonunda harıka olan çiğ köfte :))
elhamdülillah hersey cok guzeldi. ıftar harıka gecmişti.. sofrayı toplarken resım cekmek aklıma geldiginde bı kal geldi bana görmeniz lazımdı kızlaryaaaaa cok kotuydu beee
neyse kısmet degılmıs..
ama resımlerını cektıgım yemeklerın tarıflerını koyarım yemek bolumune insaallah üşenmezsem
valla cok yogundum, annemlere gıttım geldım, ananemler geldı falan.. malum evde buyuk olunca ılgılenmekten fazla nete gıremedım takıp edemedım konuyu..
MENÜM:
etliymiş gibi bi tarıf almıstık, harika oluyor, kardesımın kınasında yapmıstık superdı
- köfteli nohutlu yuvalama corbası
- kıymalı kaşarlı muska borek
- su böreği (hazır yufkam vardı, senın tarıfını hala deneyemedım:26:)
- kuru bıber ve kuru patlıcan dolması (bunun resımlerını cekmıstım
, anteplı bı komsumuzdan degısık bı sekılde kıymasız ama )
- zeytınyağlı enginar
- beyti kebap (bununda resımlerını cekmıstım
) - tavuklu hunkar begendi
- pilav
- patates kızartması
- yogurtlu mor lahana salatası
- coban salata
- yogurtlu közlenmiş bıber
- tarıfını seyrenın mutfagından alıp 1 saat ugrasıp yogurdugum ve sonunda harıka olan çiğ köfte :))
elhamdülillah hersey cok guzeldi. ıftar harıka gecmişti.. sofrayı toplarken resım cekmek aklıma geldiginde bı kal geldi bana görmeniz lazımdı kızlaryaaaaa cok kotuydu beee
neyse kısmet degılmıs..
ama resımlerını cektıgım yemeklerın tarıflerını koyarım yemek bolumune insaallah üşenmezsem
üvey hemşeribencedeeeee mesela ben seni çok takdir ediyorum eş tarafından hemşerim
E_M_A cım oyum sana
O kalpak ve kılıç umuduyla kimler koşmadiki mutfağayarışmanın birinde nasip olur inşallah
üvey hemşeri
oh ne ala takdirler bana oylar Ema ya
Kalpak giyenin kılıç kuşananın olsun, ısrarla diyorum, bir takdir yeter!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?