Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de oyum egunala gitti..su böreği ve baklava süper görünüyodu,çok emek harcanan iki hamur işi :)
bütün sofralar güzel herkesin eline sağlık..
hayırlı uğurlu olsun egunal cim .ellerine sağlık :)
ben de çökertme kebabı su böreği baklava egunal'in masasına oy verdim başarılar..![]()
Çökertme kebabı su böreği ev baklavası aklımı başımdan aldıdiger güzelliklerede söylenecek laf yok masa mükemmel görünüyor
oyum egunala başarılar
![]()
egunal bende kendimi bişey sanırdım senin mağrifetli ellerini görünce hiç bişey bilmiyormuşumoyum sana hayran kaldım gerçekten o gün davetlin olmayı isterdim valla
![]()
anketteki şıkları tek tek tıklarsanız görebilirsiniz.Yarışma masalarının görsellerini nerden görebilirim
tüm yarışmacıları tebrik ediyorum.her biri binbir emek harcanarak yapılmış muhteşem yemekler,güzel sofralar.ellerinize,yüreğinize sağlık.
Hepsi cok hos , cok guzel gorunuyor ellerinize saglik ama menusu damak tadima en cok uydugu icin Ausencia'ya oy verdim. Herkese basarilar, hakeden kazansin.![]()
Teşekkürler kankam
Her biri çok çok güzel masaların , her arkadaşın ayrı ayrı emeği var , kim kazansa haketmiş olacak![]()
Turkiye'ye gelirsem ayni bundan istiyorum.Artik not mu alirsin , buraya mi bakarsin bilmiyorum.
![]()
Sen gel de hele , hatta toplanırız hepimiz , sana aynı bu masadan ama ofise dürüm![]()