Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
benim de oyum egunala gitti..su böreği ve baklava süper görünüyodu,çok emek harcanan iki hamur işi :)

bütün sofralar güzel herkesin eline sağlık..

ben de çökertme kebabı su böreği baklava egunal'in masasına oy verdim başarılar.. :42:

Son düzenleme:
Ben de borcam kebabı ve Türkmen dolmasına oy verdim. Bir türlü uyumak bilmeyen, yer cücesi oğluşuyla o fotoğrafları çekmek ve o sofrayı hazırlamak için ne kadar çok çaba sarfettiğini biliyorum. Ellerine sağlık pembehipopotam:46:
Katılan herkese de başarılar dilerim. Hepinizin sofrası ayrı ayrı güzel.

Çökertme kebabı su böreği ev baklavası aklımı başımdan aldı :52: diger güzelliklerede söylenecek laf yok masa mükemmel görünüyor :56: oyum egunala başarılar:46:

egunal bende kendimi bişey sanırdım senin mağrifetli ellerini görünce hiç bişey bilmiyormuşum :14::14: oyum sana hayran kaldım gerçekten o gün davetlin olmayı isterdim valla :56::56::56:

egunal bende kendimi bişey sanırdım senin mağrifetli ellerini görünce hiç bişey bilmiyormuşum :14::14: oyum sana hayran kaldım gerçekten o gün davetlin olmayı isterdim valla :56::56::56:

nasıl mutlu oluyorum böyle güzel yorumları okuyunca çok teşekkür ediyorum :16::16::16:
davetlim olmanı çok isterdim inan...

tüm yarışmacıları tebrik ediyorum.her biri binbir emek harcanarak yapılmış muhteşem yemekler,güzel sofralar.ellerinize,yüreğinize sağlık.:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Hepsi cok hos , cok guzel gorunuyor ellerinize saglik ama menusu damak tadima en cok uydugu icin Ausencia'ya oy verdim. Herkese basarilar, hakeden kazansin. :34:

Son düzenleme:
Hepsi cok hos , cok guzel gorunuyor ellerinize saglik ama menusu damak tadima en cok uydugu icin Ausencia'ya oy verdim. Herkese basarilar, hakeden kazansin. :34:

Teşekkürler kankam :16:

Her biri çok çok güzel masaların , her arkadaşın ayrı ayrı emeği var , kim kazansa haketmiş olacak :16:

Back
X