Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar kızlar
çok üzgünüm.cumartesi siyah beyaz çok şık bir masa hazırlamıştım misafirlerime.ama foto çekmek hiç aklıma gelmedi maalesef![]()
Ablacım sağlık olsun
Tekrar olursa bekliyoruz
![]()
Sağlık olsun canımBen de cumartesi gelen misafirlerime hazırladığım sofrayı maalesef çekemedimBekli çarşamba inşallah diyelim
ana yemeğimi çekmiştim güveç yapmıştım ama sofra olmayınca yayınlayamadım. hayırlısı olsun
![]()
Canım benim daha çok gençsin
Rabbim hayatında isteğin herşeyi ,hayırlısıyla sana versin
Ben 11 yıldrı evliyim,11yıldır farklı şehirdeyim
Tek özlemim kendi evimde yemekler yapıp eşimi, dostumu,akrabalarımı en önemlisi eşimin ve benim ailemi davet etmek
Rabbim birgün nasip eder inşaallah
Rabbim herkese sağlık versin,huzur versin gerisi boş
![]()
Yarın sunumunuzu bekliyoruzinşallah bende persembe günü tariflerini ve sunumumu yapmayı düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım :)
hatunların masalarını görünce bendemi katılsam demeye başladım biraz daha bekliyim katılım az olursa o zaman çıkarım meydane![]()
Bekleme canım katıl sen de
Kimbilir neler yaparsın
![]()
Hayırlısı olsun canımPasta yarışmasına senin desteğinle katıldım kararsız ben bir akşam yazışamamız ile karar verdim bak yine öyle olcakbir ara 4 kişilik davet vercem ufak bir davet yani o zaman üşenmez çekim yaparsam katılırım mutlaka şimdi sorun şurda gelecek kişilerin özel istekleri oluyor şunu yap bunu yap diye kafamdaki menü ile onlara sunacağım ters düşüyor ondan sebep kararsızım işte..
Hayırlısı olsun canımBak kötü mü oldu katıldın pasta yarışına; bizim gözümüz gönlümüz açıldı ,sende birinci oldun karşılıklı mutlu olduk
Ama senide yarışta görmek güzel olur
Birde nekadar çok katılım olursa o kadar güzel olur diye düşünüyorum
![]()
Ben de katılım çok olacak diye bekliyorumevet çok keyifli geçti pasta yarışması iyiki katılmışım diyorum bende
katılımın çok olmasını bende çok istiyorum ve çok olacak sanırım kızların yazılarını okudum bir hafta sayı artacak bence bu haftasonu olmazsa önümüzdeki hafta içi katılırım inşallah![]()
allah bir manilik vermezse inşallah canım :)Yarın sunumunuzu bekliyoruzAllah kolaylık versin
![]()
Ben de katılım çok olacak diye bekliyorumTamam canım sen de ayarla kendini bekliyoruz
Allah kolaylık versin
![]()
Allah kolaylık versinbakalım bende menümü oluşturdum yarın akşam için hazırlayacağım iftar soframı iftardan sonra paylaşırım resimleri ilk defa resim yükleyeceğim inşallah sıkıntı çıkmaz.