Yöresel Tarif Ramazan Masası Özel Yarışması

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğum Ramazan masası ve tarif tercihim....

• Ankete Katılan
    553
iyi akşamlar kızlar:3:

çok üzgünüm.cumartesi siyah beyaz çok şık bir masa hazırlamıştım misafirlerime.ama foto çekmek hiç aklıma gelmedi maalesef:50:

:5:Ablacım sağlık olsun:16:Tekrar olursa bekliyoruz:46::56::16:

inşallah canım.ben de sen gibi gurbetteyim.akrabalarım yok burada:50:bakalım bu seferki gibi sürpriz yapan olursa neden olmasın:34:

Ben de cumartesi gelen misafirlerime hazırladığım sofrayı maalesef çekemedim:50: Bekli çarşamba inşallah diyelim:51: ana yemeğimi çekmiştim güveç yapmıştım ama sofra olmayınca yayınlayamadım. hayırlısı olsun:37:

Ben de cumartesi gelen misafirlerime hazırladığım sofrayı maalesef çekemedim:50: Bekli çarşamba inşallah diyelim:51: ana yemeğimi çekmiştim güveç yapmıştım ama sofra olmayınca yayınlayamadım. hayırlısı olsun:37:
Sağlık olsun canım:34:Daha vakit var:29:Hayırlısı olsun:16:Geç olsun güç olmasın:56:

inşallah bende persembe günü tariflerini ve sunumumu yapmayı düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım :)

:48:Canım benim daha çok gençsin:nazar:Rabbim hayatında isteğin herşeyi ,hayırlısıyla sana versin:16:Ben 11 yıldrı evliyim,11yıldır farklı şehirdeyim:31:Tek özlemim kendi evimde yemekler yapıp eşimi, dostumu,akrabalarımı en önemlisi eşimin ve benim ailemi davet etmek:31:Rabbim birgün nasip eder inşaallah:16:Rabbim herkese sağlık versin,huzur versin gerisi boş:16:

Amiiin canım inşallah hepimize kalabalık ,ağız tadıyla yenılecek yemekler,sofralar nasip etsin Allah ım:16:

hatunların masalarını görünce bendemi katılsam demeye başladım biraz daha bekliyim katılım az olursa o zaman çıkarım meydane:21::21::21:

:46::46:Bekleme canım katıl sen de:56::16:Kimbilir neler yaparsın:56::52:

Pasta yarışmasına senin desteğinle katıldım kararsız ben bir akşam yazışamamız ile karar verdim bak yine öyle olcak :9::9::9: bir ara 4 kişilik davet vercem ufak bir davet yani o zaman üşenmez çekim yaparsam katılırım mutlaka şimdi sorun şurda gelecek kişilerin özel istekleri oluyor şunu yap bunu yap diye kafamdaki menü ile onlara sunacağım ters düşüyor ondan sebep kararsızım işte..

Son düzenleme:
Pasta yarışmasına senin desteğinle katıldım kararsız ben bir akşam yazışamamız ile karar verdim bak yine öyle olcak :9::9::9: bir ara 4 kişilik davet vercem ufak bir davet yani o zaman üşenmez çekim yaparsam katılırım mutlaka şimdi sorun şurda gelecek kişilerin özel istekleri oluyor şunu yap bunu yap diye kafamdaki menü ile onlara sunacağım ters düşüyor ondan sebep kararsızım işte..
Hayırlısı olsun canım:29:Bak kötü mü oldu katıldın pasta yarışına; bizim gözümüz gönlümüz açıldı ,sende birinci oldun karşılıklı mutlu olduk:16:Ama senide yarışta görmek güzel olur:34:Birde nekadar çok katılım olursa o kadar güzel olur diye düşünüyorum:46::46::46:

Hayırlısı olsun canım:29:Bak kötü mü oldu katıldın pasta yarışına; bizim gözümüz gönlümüz açıldı ,sende birinci oldun karşılıklı mutlu olduk:16:Ama senide yarışta görmek güzel olur:34:Birde nekadar çok katılım olursa o kadar güzel olur diye düşünüyorum:46::46::46:

evet çok keyifli geçti pasta yarışması iyiki katılmışım diyorum bende :16::16::16:
katılımın çok olmasını bende çok istiyorum ve çok olacak sanırım kızların yazılarını okudum bir hafta sayı artacak bence bu haftasonu olmazsa önümüzdeki hafta içi katılırım inşallah:16::16::16:

evet çok keyifli geçti pasta yarışması iyiki katılmışım diyorum bende :16::16::16:
katılımın çok olmasını bende çok istiyorum ve çok olacak sanırım kızların yazılarını okudum bir hafta sayı artacak bence bu haftasonu olmazsa önümüzdeki hafta içi katılırım inşallah:16::16::16:
Ben de katılım çok olacak diye bekliyorum:16:Tamam canım sen de ayarla kendini bekliyoruz:16:Allah kolaylık versin:54:

Ben de katılım çok olacak diye bekliyorum:16:Tamam canım sen de ayarla kendini bekliyoruz:16:Allah kolaylık versin:54:

saol canım tüm katılanlara kolaylık versin hem masa hazırla hem tarifini yap fotoğrafla misafir telaşı derken cidden yoğun birgün olur diye düşünüyorum:8::8::8:

1004878_561796527211717_1608553271_n.jpg
:56::56::56::56::56:

bakalım bende menümü oluşturdum yarın akşam için hazırlayacağım iftar soframı iftardan sonra paylaşırım resimleri ilk defa resim yükleyeceğim inşallah sıkıntı çıkmaz.

Back
X