Yöresel Tarif Ramazan/iftar sofram- Yassı içli köfte- Hayat Su sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
ellerinize sağlık, bizim yörede içine yeşil mercimek de koyulur. ben hiç denemedim tarifinize göre denemek istiyorum ama yapılış-pişirme vs. ne kadar sürede yaptınız?

ellerinize sağlık, bizim yörede içine yeşil mercimek de koyulur. ben hiç denemedim tarifinize göre denemek istiyorum ama yapılış-pişirme vs. ne kadar sürede yaptınız?
Tesekkürler.
Hic saate bakıp süre tutmak aklıma gelmedi
Bulgurun sismesini beklemek hamuru dinlendirmek
İci kavurup sogutma suresi falan baz alınırsa 1saati alır sanırım.

elinize sağlık yassı içli köfte çok güzel görünüyor ayrıca çok değişik geldi çok güzeldir eminim bir ara denemek istedim görünce bende sofranızda çok samimi olmuş emeğinize sağlık yarışmada başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim

ellerinize sağlık başarılarrr..

Damak zevkime uygun güzel bir tarif olmuş.Yoğurtla mantı gibi ya da kızartılarakta sunulabilir sanırım.Masanızda süper.Ellerinize sağlık ve bol şanslar.Hayırlı ramazanlar..

Damak zevkime uygun güzel bir tarif olmuş.Yoğurtla mantı gibi ya da kızartılarakta sunulabilir sanırım.Masanızda süper.Ellerinize sağlık ve bol şanslar.Hayırlı ramazanlar..
Čok mutlu oldum
Cok cicisiniz ya
Tesekkür ederim sizede hayırlı ramazanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…