- 29 Mart 2024
- 219
- -55
- 13
- 30
- Konu Sahibi ikicocukannesiyim
-
Minik saksılarda menekşe ya da skulent güzel olur. Dini bi şey olsun derseniz tespih alabilirsiniz. Herkese aynı alın bence. Tek tek düşünmeyin.
Birine hediye almak içten gelen bisey gereksiz olacağını dusunmuyorumRamazan hediyesi ilk kez duyuyorum, bence çok gereksiz. Çocuklarınıza yada yakınlarınıza olsa neyse.
Anlıyorum da yani karşılıklı olunca anlamsızlaşıyor mu yani ben biri bana bisey verdiğinde mutlu oluyorum ama bende yapmak zorundaymışım gibi hissetmiyorum anlık içten gelen şeyler bunlarbana da gereksiz geldi
hic samimiyetin olmayan esinin arkadaslarina ne alacaksin ki?
böyle gereksiz jestler beni gerer çünkü ister istemez benim de benzer bir sey yapmam gerekir. bu yuzden dogumgunumü hatirlayip cicek gonderen az samimi oldugum insanlara bile sevinemiyorum çünkü hatırlayıp benzer bir seye masraf yapmam gerektiği icin
*yakın oldugum kisilerle sebepli sebepsiz abartilmadan hediyelesmeyi - suprizler yapmayı/ yapilmasini cok severim. beni geren az samimi olduklarımdan gelenler
Ufak birer çiçek buketi, vazo, çerçeve gibi hediyeleri çok seviyorum beniyi akşamlar kızlar ramazanda arkadaşlarla iftarda bulusacagiz ufak bi hediye almak istiyorum herkese Ramazan hediyesi olarak ? Sizce ne alabilirim çok samimiyetim yok eşlerimiz araciligiyla tanışıyoruz ufak bi jest yapmak istiyorum
Ben yeni tanıştığım tanışacağım birinin bana hediye almasından hoşlanmam. İçten gelen bir şey diye siz düşünüyorsunuz. Tanıdığım arkadaşım olan biri tabi alır ben de ona alırım. Hediyeleşmek için değil, tarzlarımızı biliriz, bu hoşuna gider der alırız. Samimiyetim olmayan, eş arkadaşlığı nedeniyle tanıdığım biri bana hediye almasın. K kerkenes in dediği gibi açılıp yenen bir şey olursa kabul ederim. Açar ikram ederim herkes yer. Bir dahaki görüşmede ben de tatlı pasta vs götürürüm bir şey.Birine hediye almak içten gelen bisey gereksiz olacağını dusunmuyorum
tabii onlari tanımam herkes farklidir ama soyle bir sey var; sen bugün onlara hediye tespih alirsan yarin onlar sana oyali yazma alır. boyledir yani. su ulkede kac kisi var esinin arkadasi bayram degil seyran degil, ev hediyesi degil teşekkür hediyesi degil- durduk yere hediye alsa sonraki bulusmada benzerini alip altta kalmayacak?Anlıyorum da yani karşılıklı olunca anlamsızlaşıyor mu yani ben biri bana bisey verdiğinde mutlu oluyorum ama bende yapmak zorundaymışım gibi hissetmiyorum anlık içten gelen şeyler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?