- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi Nutellasever0
Eşimin ailesini çağırmayı bir cinnet anında bıraktım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine siz bayramdan bayrama gidiyorsunuz. Biz memlekete her hafta gitsek ugramak zorundayiz arkamuzdan telefin geliyir gitmeyinceKiz babasi yok. Annesi var bitek ,ona giderim zaten ben otururum da bayramlasirim da ama bu anneannesi dedesi dayisi bilmemnesine gidiyor. Sacma degil mi sence?
Aynı benim esimEsim memleketine gitmek ister. Daha doğrusu kayinvalidem, annesine babasina didisina gitmek ister esimi ve beni de sürükler. Bende gitmek istemem. Neden isteyim ki? Cocuk soruyorlar,yok cok zayıfmışım bilmemne esimle kavga ediyoruz.Cok cahil akrabalari. Nefret ettim artik. Onceki bayram tek basina gitti. Bu bayramda gitmeyiversin sıktı artık bunların törenleri.
Aynı benim esimbayramlar akraba ziyareti olmazsa, zamanla akrabalık ölürmüş :) bayram dışında birbirine kimse gitmez ama bayramdada herkes birbirinde.. ben istiyorum en fazla bir gün gez bitsin yok illa bayram bitene kadar herkese gidip gelenleri ağırlayalım.. kendi evim uzakta bayramda eşimin ve benim ailemin olduğu memleke gideriz. Artık bir gün gezip bırakıyorum alışıyor cok şükür:)
Konuya gelince eşimin ailesi uzakta kendi ailemde aynı şekilde. Sadece samimi oldugum 2 aile dostlarımız var onları ağırlarım. Öyle kalabalık yemekli misafirler bana göre değil,ne gelsinler nede çağırsınlar bunalıyorum hemen. Zaten oruç yeterince zor birde 3tane çocuğum var,bizbize daha iyi.
Ooooffff artik bitsin sunlar bi gencleri rahat biraksinlar dimi sekerim :)Yine siz bayramdan bayrama gidiyorsunuz. Biz memlekete her hafta gitsek ugramak zorundayiz arkamuzdan telefin geliyir gitmeyince
Alistim artikOoooffff artik bitsin sunlar bi gencleri rahat biraksinlar dimi sekerim :)
Genelde hep aynı canım hepsi kafa kafaya verip kazan kaynatıyorlar:) benim çocuklar annemden çıkmıyorlar bizde 2 kişi kalınca hadi hadi moduna giriyordu. 2senedir baya azalttık,darısı tumunun başınaAy bitsin bi zahmet o akrabalik sanki cok lazimlar da akraba ortami bana hep dedikodu fesatlik olarak gelmistir ne zaman bir akraba ortamina düşsem dedikodu yapiyorlar ya. Keske tamamen bu sacmaliklar bitse ya. 3 cocukla da zordur sizin durum yani keske hic gitmesekkk peeh
Amin insallah. Bakalim benimki napcak 3 hafta sonra. Bende olabildigince dusunmemek icin is yapiyorum gardirop içi silmek falan gibi sinirimi atıyorumGenelde hep aynı canım hepsi kafa kafaya verip kazan kaynatıyorlar:) benim çocuklar annemden çıkmıyorlar bizde 2 kişi kalınca hadi hadi moduna giriyordu. 2senedir baya azalttık,darısı tumunun başına
Zamanla soğur oda inşallah canım takma kafana :)Amin insallah. Bakalim benimki napcak 3 hafta sonra. Bende olabildigince dusunmemek icin is yapiyorum gardirop içi silmek falan gibi sinirimi atıyorum
Cocuklar anneanneyi severler .
Ayrı ayrı günlerde çağırmayın daha yorucu olur eşinizin ailesi,görümceler ve eşinizin teyzesini aynı anda çağırın.Merhaba hanımlar bu ramazan gününüzü nasıl geciriyorsunuz? Ben daha misafir agırlamadım bikac gün sonra esımın aılesi, sonraki gunler görumcelerımı, esımın teyzesi kendi teyzelerim, bikac arkadasım, Allah nasıp ederse davet etmeyi düşünüyorum. Aslında ramazann cogunu esımın aılesıyle gecirmek istiyordum ama onlar cagırmadan gidemiyorum, sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz özellikle es ailesinden kimleri davet edersiniz