- Konu Sahibi kahvekolik
-
canim daha iyi olmuş .benimkide bayramda.yarin aşkim geliyor onunla giysi taki falan bakmaya gidecez.çok mutluyum bi okadarda çok heyecanliyim.yani senin tatli heyecanini anlayorum.bak istediğin olmuş bayramda olacak.ben bide bayramin 3.günü istenildikten sonra ankaraya gidecem aşkimlarla.çünkü oradada eğlence gibi bişey olacakmiş.ayyy nasil heyecanliyim yaaaaaaaaaaaa
canim daha iyi olmuş .benimkide bayramda.yarin aşkim geliyor onunla giysi taki falan bakmaya gidecez.çok mutluyum bi okadarda çok heyecanliyim.yani senin tatli heyecanini anlayorum.bak istediğin olmuş bayramda olacak.ben bide bayramin 3.günü istenildikten sonra ankaraya gidecem aşkimlarla.çünkü oradada eğlence gibi bişey olacakmiş.ayyy nasil heyecanliyim yaaaaaaaaaaaa
kahvekolik,ve sultancığımada çok teşekkür ediyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..
kahvekolik,ve sultancığımada çok teşekkür ediyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar..
reca ederiz canım. bayramdan sonra kaynayacak burası inşaallah hihoyyyt
haftaya bugün dırırım dırırım dırırımmm a.s.kaydirigubbakcemile
evet yaaaaa.nasilllll heyencaliyimmmmmmmmmm.
saol dadlummma.s.hepımızınkı hayırlı olur ınsallah kazasız belasız atlatırız.tecrubelerınıze cok ıhtıyacım olcak yaa.ins sızede yardımcı olan bırılerı olur.ay napcagmı nasıl davrancgmı hııc bılmıyoom.gazamız mubarek ola arkadişleerrkaydirigubbakcemile
kızlaar bende bayramdan sonrakı hafta gorucuye cıkıyüüm.cok heyecanlıyım ya bıde topuklu ayakkabıda gıymek lazım ben hıc alısık dıılım ya takılıpta kahvelerı dokersemsenağlamaoff en ıyısı onca kafamda kıtap tasımakkaydirigubbakcemile3
ay canım karar vermedım yaa.bızımde once tanısma olur uzaktan gelıyolar zaten bır veya ıkı gun sonrada aıle arasında yuzuk takmayı dusunuyoz.yanı benımde ıkı kıyafet dusunmem gerekıyo gercı soz aksamı gıycegımı beraber alıcaz ama yınede model renk konusunda cok kararsız kalcagım kesın.ısteme aksamı elbısemı yoksa etek ceket takımmı daha ıyı olur sence canımCADIARZU
bi sn sıralama yapıcam önce dadlummm. sonra türkiyem, sonra ben, en son eftelyaaa hadi bakalım. dadlummm bizi eğitir sırayla gideriss :)
topu bana atın bakalım..önce ben yanıyımda sonra siz -tatlicadiarzu-
ay yeter bu heycan geçsin..kız sen benden önceye alsan olmazmı :teytey:
biri benden önce olsun ya..manane manane gamyoncuiremsu
bi sn sıralama yapıcam önce dadlummm. sonra türkiyem, sonra ben, en son eftelyaaa hadi bakalım. dadlummm bizi eğitir sırayla gideriss :)
ask olsun, ben nirdeyim buda merak konusu :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
sultan kız senin yazındı ya ondan katmadım, editleme kaldırılmasaydı seni de sona yazardım. kızma banaaa gerçekten unutmadım ama sen yazın Türkiye de isteyecekler dedin ya ondan yani:1hug:
Allah izin verirse bi terslik olmazsa bayramın 3.günü görücüye çıkıyorum ben kızlar. 23 gün kalmış. 1.5 senelik bir aşkın hayırlı bi şekilde evlilikle sonuçlanması dileğim.:asigim: çok heyecanlıyım ne giyeceğimi hala bilmiyorum. o kahveler nasıl köpürecek, dağıtırken komik görünecek miyim, aileler anlaşabilecek mi vs vs bi ton soru var kafamda. dua edin lütfen. başka var mı bayramda görücüsü gelecek olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?