Ramazan bayramında görücüye çıkacak olanlar buyrun

bende çok heycanlanmıstım çünkü 5yıldır bu anı beklıyorduk cok guzel bır cıcek yaptırmıs askım takım elbıse kıravat takıp gelmıs aılesıyle cokk heycanlıydım kahveyı tasırdım ve tuttum kalp atıslarımı duyuyordum kullaklarıma vuruyordu babası bır turlu ısyeyemıyor cunku babamın cocukluk arkadası pastalar yendı kahveler caylar ıcıldı hala ıstıcek ıcerden kayınananm aradı artık ıste dıe:)ıcerdeyız askım kıpkırmızıydı ve bız gulmeye basladık ya tutmadım kendımı nsl guluyoruz ıkımız rezıl olmıstukk ama sonunda ıstedıler ve hersey cok gusel oldu yaza dugunumuz Allah nasıp ederse inşş cok guzel bı an kızlar kendınızı kasmayın bu telaş cok hoş egerkı bıde sevdıgınız ve bekledıgınız gelıyorsa ıstemeye daha fazlaa heycanıı sakın olun guzelce gıyınıp suslenın ve o ılk ve son anı yaşamaya bakın sevgiler:)

selam kızlar..
1 haftadır yoktum kk da ne kadar özledim bilemezsiniz..
ilk iş bu topic e attım kendimi..
hepinize hayırlı uğurlu olsun..
bende sizdenim :asigim:
benimkiler 3-4 gün sonra geliyolar yada haftasonu yarın annesi benim annemi arıcak konuşucaklar..
çok heyecanlıyım kızlar ölücem resmen yaa..ailesini tanımıyorum.bide uzakta oturuyolar..
geldiklerinde napcam,nasıl davrancam acaba beni beğeniceklermi..annesi nasıl vs. vs. aklıma gelmeyen soru kalmadı..
vee ben aşkımı 1 senedir canlı olarak görmüyorum :sm_confused:
ondan dolayıda çok heyecanlıyım..yani ben bayramdan önceyim Allah kısmet ederse
o gün tanışılıcak büyük ihtimalle istemede olur..aşkım 2 gün sonra nişan olsun diyo.annem kabul etmedi bakalım sözüm olmucak direk nişan olucak 3-4 ay sonrada düğün yandım bennn yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende çok heycanlanmıstım çünkü 5yıldır bu anı beklıyorduk cok guzel bır cıcek yaptırmıs askım takım elbıse kıravat takıp gelmıs aılesıyle cokk heycanlıydım kahveyı tasırdım ve tuttum kalp atıslarımı duyuyordum kullaklarıma vuruyordu babası bır turlu ısyeyemıyor cunku babamın cocukluk arkadası pastalar yendı kahveler caylar ıcıldı hala ıstıcek ıcerden kayınananm aradı artık ıste dıe:)ıcerdeyız askım kıpkırmızıydı ve bız gulmeye basladık ya tutmadım kendımı nsl guluyoruz ıkımız rezıl olmıstukk ama sonunda ıstedıler ve hersey cok gusel oldu yaza dugunumuz Allah nasıp ederse inşş cok guzel bı an kızlar kendınızı kasmayın bu telaş cok hoş egerkı bıde sevdıgınız ve bekledıgınız gelıyorsa ıstemeye daha fazlaa heycanıı sakın olun guzelce gıyınıp suslenın ve o ılk ve son anı yaşamaya bakın sevgiler:)

kıss türkiyem hani senin 3. gün gelceklerdi erkene mi alındı? ne güzel atlatmışsın geçmiş olsun ve de hayırlı olsun canım. bizede gülme krizi gelmese bari yaaw :eek: avantajlıymışsın ama aileler önceden tanışıyorlarmış bizimkiler farklı memleketten nolacak acaba yaa. şu zaman bi geçse de olup bitse ben de anlatsam şurda hayırlısıyla

selam kızlar..
1 haftadır yoktum kk da ne kadar özledim bilemezsiniz..
ilk iş bu topic e attım kendimi..
hepinize hayırlı uğurlu olsun..
bende sizdenim :asigim:
benimkiler 3-4 gün sonra geliyolar yada haftasonu yarın annesi benim annemi arıcak konuşucaklar..
çok heyecanlıyım kızlar ölücem resmen yaa..ailesini tanımıyorum.bide uzakta oturuyolar..
geldiklerinde napcam,nasıl davrancam acaba beni beğeniceklermi..annesi nasıl vs. vs. aklıma gelmeyen soru kalmadı..
vee ben aşkımı 1 senedir canlı olarak görmüyorum :sm_confused:
ondan dolayıda çok heyecanlıyım..yani ben bayramdan önceyim Allah kısmet ederse
o gün tanışılıcak büyük ihtimalle istemede olur..aşkım 2 gün sonra nişan olsun diyo.annem kabul etmedi bakalım sözüm olmucak direk nişan olucak 3-4 ay sonrada düğün yandım bennn yaa Allah hepimizin yardımcısı olsun

senin çok az kalmış ya ne giyeceksin peki düşündün mü. sen aşkını 1 senedir görmediysen benceailecek gelmeden önce siz bi buluşun bi de ona heyecan yapma kaydirigubbakcemile bize anlat tamam mı olanları. hepimiz için hayırlı olsun

giz
geldilermiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :1shok:
ay süpermis inanamiyorum
allahim tamamina erdirsin, ne cabih geldiler gizzzzzzz :eek:

kızlar durun tanışmaya geldiklerinde ne giyeceğime karar verdim e malum en geç 1 hafta içinde geliyolar isterseniz resmini çekip koyabilirim

senin çok az kalmış ya ne giyeceksin peki düşündün mü. sen aşkını 1 senedir görmediysen benceailecek gelmeden önce siz bi buluşun bi de ona heyecan yapma kaydirigubbakcemile bize anlat tamam mı olanları. hepimiz için hayırlı olsun

evet heyecandan ölmezsem anlatırım canımm

çok büyük oldular daha küçük yapamadım kızlar kusura bakmayın ben kapalıyım işte tanışmada bunları giyicem sizce nasıl

kaldırdım kızlar kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
hakkaten beğendinmi canım..
ayy inşallah güzel olurum..
ama bu heyecan varken bende giyemeden mefta sırnaşık şey
sizler neler giyceksiniz kızlar benim gibi çokmu heyecanlısınız sizde ??

anaa biz karıştırdık kız sultan türkiyemleri. :roflol: dadlummm ne diycem etek bana cafcaflı geldi sanki yanlış anlama bi yorum sadece.sanki daha sade bi etek giysen daha mı iyi olur ne? etek ve eşarp çok uyumlu olmuş ama. ben daha karar bile vermedim ya siyah beyaz düşünüyorum ama bakalım. beni önceden gördü onlar ilk kez görmedikleri için bu açıdan rahatım.

anaa biz karıştırdık kız sultan türkiyemleri. :roflol: dadlummm ne diycem etek bana cafcaflı geldi sanki yanlış anlama bi yorum sadece.sanki daha sade bi etek giysen daha mı iyi olur ne? etek ve eşarp çok uyumlu olmuş ama. ben daha karar bile vermedim ya siyah beyaz düşünüyorum ama bakalım. beni önceden gördü onlar ilk kez görmedikleri için bu açıdan rahatım.

he giz garisturdukkkkkkk :roflol:

canımcım çok sağol yanlış anlamam ama resimde parlak duruyo aslında üzerimde giydiğimde o kadar cafcaflı gözükmüyo..gömlekte siyah olduğu için ikisi beraber ağır duruyolar..çok sağol canım yorumun için sen şanslıymışsın daha beni görmedilerr

canımcım çok sağol yanlış anlamam ama resimde parlak duruyo aslında üzerimde giydiğimde o kadar cafcaflı gözükmüyo..gömlekte siyah olduğu için ikisi beraber ağır duruyolar..çok sağol canım yorumun için sen şanslıymışsın daha beni görmedilerr

tabi üstünde duruşuna da bağlı, kendini beğenmek lazım güven gelmesi için. ay bide şık bi ev terliği yada ayakkabı giymek lazım onun altına. öff çok mu detaya iniyoruz ya hihoyyyt

tabi üstünde duruşuna da bağlı, kendini beğenmek lazım güven gelmesi için. ay bide şık bi ev terliği yada ayakkabı giymek lazım onun altına. öff çok mu detaya iniyoruz ya hihoyyyt

evet canım iniyoruz hakkaten ama ilk izlenim önemli derler..topuksuz eteğin kremine uygun bi terlik giyicem altına önleri pullu şık duruyo..aman ne zor işlermiş yaa
sen nasıl giyinmeyi düşünüyorsun canım Allah yardımcımız olsun
ben giyimden çok ailesini çok merak ediyorumm

evet canım iniyoruz hakkaten ama ilk izlenim önemli derler..topuksuz eteğin kremine uygun bi terlik giyicem altına önleri pullu şık duruyo..aman ne zor işlermiş yaa

sen nasıl giyinmeyi düşünüyorsun canım Allah yardımcımız olsun
ben giyimden çok ailesini çok merak ediyorumm

ben ailesiyle ilk tanıştığımda put gibi oturmuştum hiç konuşamadım utanmaktan. sonradan aştım bunları. hanım hanımcık durmak lazım baştan, sonra çıkarırız tırnaklarımızı kötükedihüso. bide salonda fazla oturcaz mı bizde ve onlar ilk geldiklerinde kapıda mı karşılayacağız yoksa sonradan mı giricez içeri?

ben ailesiyle ilk tanıştığımda put gibi oturmuştum hiç konuşamadım utanmaktan. sonradan aştım bunları. hanım hanımcık durmak lazım baştan, sonra çıkarırız tırnaklarımızı kötükedihüso. bide salonda fazla oturcaz mı bizde ve onlar ilk geldiklerinde kapıda mı karşılayacağız yoksa sonradan mı giricez içeri?[/QUOTE]

kesin bende put gibi dururum konuşamam hiç..valla bende bilmiyorum canım..geldiklerinde hoşgeldiniz deriz kaydirigubbakcemile3 bu kadarını biliyorum hihoyyyt
ama tabi yanlarında otururuz heralde tanışma yani bizi görmeye gelicekler sonuçta

kesin bende put gibi dururum konuşamam hiç..valla bende bilmiyorum canım..geldiklerinde hoşgeldiniz deriz kaydirigubbakcemile3 bu kadarını biliyorum hihoyyyt
ama tabi yanlarında otururuz heralde tanışma yani bizi görmeye gelicekler sonuçta
[/QUOTE]

annem didikiiii içeri sonra girceksin öyle çok fazla da oturmayacaksın didiiiii. ondan sordum. neyse ne kadar düşünürsek o kadar batırma itimali var. senden tavsiye alırız artık.:nazar:

annem didikiiii içeri sonra girceksin öyle çok fazla da oturmayacaksın didiiiii. ondan sordum. neyse ne kadar düşünürsek o kadar batırma itimali var. senden tavsiye alırız artık.:nazar:[/QUOTE]

evet canım genelde öyle zaten misafirlerin yanında pek oturulmuyo..valla bende düşün düşün bıktım yani..relax relax diyorum ama olmuyo
bide biz damat beyle ayrı bi odaya geçip konuşacakmıyız hiç-tatlicadiarzu-
peki canım nişan düğün ne zaman olucak Allah kısmet ederse..yaşın kaç ?

X