- Konu Sahibi kahvekolik
-
kızlar bana aşkım biz geldiğimiz zaman kapıda günlük kıyafetlerin olsun dedi.öyle daha güzel olur dedi.bende aşkım ne derse o olur.tamam dedim.şimdide etek .bi buliz.bide yazma takacam .yani günkül kıyafetlerimle karşılayacam.kahvaltı falan olduktan sonrada işte yeni kıyafetlerimle kuaföre gidecezz.ayyy ya nasıl bişeymiş yaa
kiyamam giz sana :mymeka: :1hug:
sana takiliyordum canikom kaydirigubbakcemile3
biliyorum zaten benim daha coook var,
evt ya EDIT niye kaldirildi ?
bide KK nin yazilari kücülmüs. sizdede öylemi oldu ? :1shok:
bende varımmm hihoyyyt bayramin 3.günü gelicekler yalnız kahvekolik biliyomusun şu soruların hepsi benim de aklımdan geçti geçmeye de devam ediyor-kahve dağıtırken komik görünürm müyüm sorusu bile kaydirigubbakcemile3
EVET CANIM GELDİ."İSTEMEYE GELECEKLER KAPALI VEYA GİYİNMESİNİ BİLEN ARKADAŞLAR YARDIM "BAŞLIĞINDA AYRINTILARIYLA NELER YAŞADIĞIMI ANLATTIM CANIM.OKUYABİLİRSİN.KIZLAR AZ KALDI YAAAAA.kaydirigubbakcemile3
kızlar ya ben 3 ay önce nişanlandım.ben nişanlımın ailesi ile daha önceden tanışmıştım tabi nişanlımda benim ailemle.ama aileler ilk bize istemeye geldiklerinde görüştüler.hiç heyecan yoktu bizde.çok rahattık.buna bile kabahat buldular biliyormusunuz.
ayyy canim benim ya.allah rahmet etsin.çokkk üzüldüm ikinizin adina.işte demekki herşey kader kismet.neye niyet ederisin.neye kismet olur.işte aslinda allahim herşeyin hayirlisini versin.demekki canim kismette bayramda bu hayirli olay yokmuş.demekki hayirlisi böyleymiş.sen üzme tatli canini.bak gör zaman dediğin nedirki hemen geçer tatlim.dediğim gibi herşeyi hayirlisi olsun.
kızlar beni çıkarın listeden senağlama bayramın 3. günü gelceklerdi ama sevgilimin anneannesi vefat etmiş bu sabah :çok üzgünüm: o gun gelmeleri mümkün değil, kim bilir artık ne zaman olur senağlama :a015:
canım çok üzüldüm hayırlısı bu vakit değilmiş. teyzede çok mübarek günde vefat etmiş Allah rahmet eylesin, senin de başın sağolsun. ne diyelim inşaallah arayı fazla uzatmazlar. sen sevgiline gelmediniz moralim bozuk demeyesin haa:teselli:
kızlar yazdıklarınızın hepsini şimdi okudum site o kadar yavaşki anca cevap yazabiliyorum..
pinkgun arkadaşım canım Allah rahmet eylesin..bundada vardır bi hayır..benimde bugün morelim çook bozuk..
malesef aşkım sınavları geçememiş..3. sınıftaydı şimdi yine tekrar yapıcak :1no2:
kız benim misafirlerim bu pazar geliyo yani yarın değil öbür gün..şuan da çok heyecanlı olmam gerek ama aşkım için üzüldüm..onunda moreli çok bozuk benneyaptımki
hepimizin hakkında hayırlısı
dadlummm bunun bütünlemesi yok mu? tek ders sınavı falan?
dadlumm iyi bari canım sevindim en azından öyle bişey olmamasına a.s ooo canım sen bayag hızlı çıkcan anlaşılan, 4-5 ay içinde mürüvetini görcez :1hug: a.s.
kizlaarrr bugün iş çikişi kuaföre gidip eşarbimi nedettirecem..ayyyy inş yakişir yaaa.çok heyecanliyimmm.ya yakişmazsa diye.
canım malesef sınıf tekrarı yapmak zorunda..çünkü kaldığı ders geçen seneden kalmıştı..yani bu sınavı geçmesi gerekiyodu..yine bu dersten kaldı hemde 1 puanla..işte insanı asıl üzen bu..
üzülme filan dedim de ben sana mahcup olduğum için üzülüyorum dedi..hayırlısı artık ne diyelim benneyaptımki
pinkgun canım yok 1 sene geç evleniyoruz anlamına gelmiyo..bizim düğün 4-5 ay içinde olucak büyük bi ihtimalle inşallah tabii..
herşeyin hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?