Ramazan bayramında görücüye çıkacak olanlar buyrun

kızlar bana aşkım biz geldiğimiz zaman kapıda günlük kıyafetlerin olsun dedi.öyle daha güzel olur dedi.bende aşkım ne derse o olur.tamam dedim.şimdide etek .bi buliz.bide yazma takacam .yani günkül kıyafetlerimle karşılayacam.kahvaltı falan olduktan sonrada işte yeni kıyafetlerimle kuaföre gidecezz.ayyy ya nasıl bişeymiş yaa

kıss olur mu yazmaylaa normal misafir değil ki onlar:jeyyar: sen ipleri çoktan vermişsin aşkının eline
:teytey:

kiyamam giz sana :mymeka: :1hug:
sana takiliyordum canikom kaydirigubbakcemile3
biliyorum zaten benim daha coook var,
evt ya EDIT niye kaldirildi ?
bide KK nin yazilari kücülmüs. sizdede öylemi oldu ? :1shok:

kuşum benim ya hemşomm:1hug:eek: çoookk var dediğin bi bakmışsın gelmiş, zaman su gibi geçiyo. bak ben topiği açalı ne kadar olmuş ama dün açmışım gibi. editin kaldırılma sebepleri başka bi topicte tartışılmıştı ama hatırlamıyorum başlığı, öyle karar verilmiş işte. yazılar bana da küçülmüş gibi geldi çünkü boyut2 de bile küçük önceden boyut1 de yazardım ben.

bende varımmm hihoyyyt bayramin 3.günü gelicekler yalnız kahvekolik biliyomusun şu soruların hepsi benim de aklımdan geçti geçmeye de devam ediyor-kahve dağıtırken komik görünürm müyüm sorusu bile kaydirigubbakcemile3

pinkgun hoşgeldin aramıza canım. seni de listeye aldımhihoyyyt benim yüzümde stresten kırmızılıklar çıktı şimdi yine başladı bak kalbim pırpır etmeye, Allah yardımcımız olsun.

EVET CANIM GELDİ."İSTEMEYE GELECEKLER KAPALI VEYA GİYİNMESİNİ BİLEN ARKADAŞLAR YARDIM "BAŞLIĞINDA AYRINTILARIYLA NELER YAŞADIĞIMI ANLATTIM CANIM.OKUYABİLİRSİN.KIZLAR AZ KALDI YAAAAA.kaydirigubbakcemile3

canım ya ben senin topiğini bulamadım bi türlü link versene. evet canım ya az kaldı haftaya bugün herşey olup bitmiş olacak inş.

kızlar bu arada kadir gecemiz mübarek olsun. birbirimizin gıyabında dua etmeye çağırıyorum sizleri. kk dan bana destek olan arkadaşlarımın işlerini kolaylaştır Yarabbim, hepimize hayırlı yuvalar ağız tadı ver diye dua edicem ben sizlerden de beklerim. hepinizi seviyorum:Saruboceq:

kızlar ya ben 3 ay önce nişanlandım.ben nişanlımın ailesi ile daha önceden tanışmıştım tabi nişanlımda benim ailemle.ama aileler ilk bize istemeye geldiklerinde görüştüler.hiç heyecan yoktu bizde.çok rahattık.buna bile kabahat buldular biliyormusunuz.

kızlar ya ben 3 ay önce nişanlandım.ben nişanlımın ailesi ile daha önceden tanışmıştım tabi nişanlımda benim ailemle.ama aileler ilk bize istemeye geldiklerinde görüştüler.hiç heyecan yoktu bizde.çok rahattık.buna bile kabahat buldular biliyormusunuz.

bende sevgilimin ailesiyle tanışığım. rahat olmak mı kabahatti, önceden tanışıyor olmak mı anlamadım?

kızlar beni çıkarın listeden senağlama bayramın 3. günü gelceklerdi ama sevgilimin anneannesi vefat etmiş bu sabah :çok üzgünüm: o gun gelmeleri mümkün değil, kim bilir artık ne zaman olur senağlama :a015:

ayyy canim benim ya.allah rahmet etsin.çokkk üzüldüm ikinizin adina.işte demekki herşey kader kismet.neye niyet ederisin.neye kismet olur.işte aslinda allahim herşeyin hayirlisini versin.demekki canim kismette bayramda bu hayirli olay yokmuş.demekki hayirlisi böyleymiş.sen üzme tatli canini.bak gör zaman dediğin nedirki hemen geçer tatlim.dediğim gibi herşeyi hayirlisi olsun.

sagol canım :çok üzgünüm: çok heveslenmiştim ertelenince çok moralim bozuldu, bi yandan da kızıyorum kendime o insanlar ne derdinde sen ne derdinsesin diye ama elimde değil ne bileyim işte :çok üzgünüm: senağlama

kızlar beni çıkarın listeden senağlama bayramın 3. günü gelceklerdi ama sevgilimin anneannesi vefat etmiş bu sabah :çok üzgünüm: o gun gelmeleri mümkün değil, kim bilir artık ne zaman olur senağlama :a015:

canım çok üzüldüm hayırlısı bu vakit değilmiş. teyzede çok mübarek günde vefat etmiş Allah rahmet eylesin, senin de başın sağolsun. ne diyelim inşaallah arayı fazla uzatmazlar. sen sevgiline gelmediniz moralim bozuk demeyesin haa:teselli:

canım çok üzüldüm hayırlısı bu vakit değilmiş. teyzede çok mübarek günde vefat etmiş Allah rahmet eylesin, senin de başın sağolsun. ne diyelim inşaallah arayı fazla uzatmazlar. sen sevgiline gelmediniz moralim bozuk demeyesin haa:teselli:

yok canım yaa dermiyim hiç öyle bişey :1no2: hatta kendi soyledi kızmadın dimi diye ben de yok canım bu durumda öyle bişey bekleyemem zaten sizden dedim, biraz yalan oldu ama napayım :bbo: insanoglu bencil işte, herkes kendi derdinde..

neyse kızlar artık ben de sizin yaşadıklarınızı okur deneyimlerinizden faydalanırım belki en fazla 1.5 ay geç kalmış olurum sizlerden :nazar:

kızlar yazdıklarınızın hepsini şimdi okudum site o kadar yavaşki anca cevap yazabiliyorum..
pinkgun arkadaşım canım Allah rahmet eylesin..bundada vardır bi hayır..benimde bugün morelim çook bozuk..
malesef aşkım sınavları geçememiş..3. sınıftaydı şimdi yine tekrar yapıcak :1no2:

kız benim misafirlerim bu pazar geliyo yani yarın değil öbür gün..şuan da çok heyecanlı olmam gerek ama aşkım için üzüldüm..onunda moreli çok bozuk benneyaptımki

hepimizin hakkında hayırlısı

kızlar yazdıklarınızın hepsini şimdi okudum site o kadar yavaşki anca cevap yazabiliyorum..
pinkgun arkadaşım canım Allah rahmet eylesin..bundada vardır bi hayır..benimde bugün morelim çook bozuk..
malesef aşkım sınavları geçememiş..3. sınıftaydı şimdi yine tekrar yapıcak :1no2:

kız benim misafirlerim bu pazar geliyo yani yarın değil öbür gün..şuan da çok heyecanlı olmam gerek ama aşkım için üzüldüm..onunda moreli çok bozuk benneyaptımki

hepimizin hakkında hayırlısı

saol canım benim :1hug: hayırlısı artık ne diyeyim,senin hiç bişey kalmamış gerçi ama şimdi sevgilinin okul tekrarı yapacak olması bir sene daha geç evleneceğiniz anlamına mı geliyo peki, umarım öyle degildir :1no2:

dadlummm bunun bütünlemesi yok mu? tek ders sınavı falan?

canım malesef sınıf tekrarı yapmak zorunda..çünkü kaldığı ders geçen seneden kalmıştı..yani bu sınavı geçmesi gerekiyodu..yine bu dersten kaldı hemde 1 puanla..işte insanı asıl üzen bu..
üzülme filan dedim de ben sana mahcup olduğum için üzülüyorum dedi..hayırlısı artık ne diyelim benneyaptımki

pinkgun canım yok 1 sene geç evleniyoruz anlamına gelmiyo..bizim düğün 4-5 ay içinde olucak büyük bi ihtimalle inşallah tabii..
herşeyin hayırlısı hakkımızda

dadlumm iyi bari canım sevindim en azından öyle bişey olmamasına a.s ooo canım sen bayag hızlı çıkcan anlaşılan, 4-5 ay içinde mürüvetini görcez :1hug: a.s.

dadlumm iyi bari canım sevindim en azından öyle bişey olmamasına a.s ooo canım sen bayag hızlı çıkcan anlaşılan, 4-5 ay içinde mürüvetini görcez :1hug: a.s.

inşallah canım ben hızlı değilimde bizimki hızlı kaydirigubbakcemile

hayırlısı hakkımızda canım..ilk kurban benim :jeyyar:
darısı hepinize :eek:
hayırlısıyla atlatalımda şu isteme nişan işini filan çok rahatlıcam valla

kizlaarrr bugün iş çikişi kuaföre gidip eşarbimi nedettirecem..ayyyy inş yakişir yaaa.çok heyecanliyimmm.ya yakişmazsa diye.

canım eşarbın sade renk ise arkalara minik çiçekler taktır çok tatlı oluyor. bi arkadaşımın gelinliğinin üstünde altın rengi işlemeler vardı, eşarbın arka tarafını kuaföre şekilli diktirip üstüne altın rengi minik çiçekler taktırdı. harika olmuştu. kıyafetine göre sende öyle yapabilirsin çok şık oluyorkaydirigubbakcemile5

canım malesef sınıf tekrarı yapmak zorunda..çünkü kaldığı ders geçen seneden kalmıştı..yani bu sınavı geçmesi gerekiyodu..yine bu dersten kaldı hemde 1 puanla..işte insanı asıl üzen bu..
üzülme filan dedim de ben sana mahcup olduğum için üzülüyorum dedi..hayırlısı artık ne diyelim benneyaptımki

pinkgun canım yok 1 sene geç evleniyoruz anlamına gelmiyo..bizim düğün 4-5 ay içinde olucak büyük bi ihtimalle inşallah tabii..
herşeyin hayırlısı hakkımızda

ayy benimde üniversitedeyken 3.sınıf dersinden nerdeyse okulum uzuyordu, son anda kurtardım. hocamız çok gıcıktı saolsun. 1 puanlada insanın 1 senesine mal oluyorlar ya. çok iyi anlıyorum nişanlını. neyse olan olmuş nasıl olsa düğün ertelenmiyormuş hatta çookk yakınmış, hadi bakalım ilk kurban sensinkaydirigubbakcemile5

X