- Konu Sahibi kahvekolik
-
oo dasivaldido ve eftalyaa sözleniyor bu hafta sonu ha. bu akşam halay başı ikinizsiniz ona göre. ne giyceksiniz kızlar resim koysanızaaa
canım benım hayırlısıyla atlatırız ınsallah.valla ben ıs yerınde bıle duramıyom heyecandan off sakın olayım bıraz dıyom olmuyo fazlamı buyuttum ne:uhm: yemeden ıcmedn kesıldım uykuda uyuyamıyom dogru duzgun
Ay ne güzel heyecanlar.Zaman su gibi akıp gidiyor inanın.O anın tadını çıkarmayıda sakınnn olaki unutmayın,her daim gülümseyin.Bu arada benim nişan fotolarını görebilirsiniz.Sevgiler...
gördüm gördümmmmmm :dance:
azda olsa gördüm hayatim cok tatli cikmissin, kirmizi dimi nisanliligin
bu arada ben geldim kizlar, hosgeldim sefalar getirdim -tatlicadiarzu- :roflol:
ama pek de iyi sayilmam , kiriklik var üzerimde ya, cok böle hasta gibiyim ofof :çok üzgünüm:
sabahda serkan bey mesaj atmis, aksam nete gelecekmis, izmite dönmüsler, babasinin yaninda refakatci kaliyormus. fisfisfis
dün ikindin vakti saat 4 bucukdan sonra bi cagri bile atmadi beyefendi kötükedihüso
zaten bütün gece rüyamda serkani gördüm kizlar hayirdir insallah,
istemeye geliyolar, babama diyom verme hemen 1 istemede,
1 kere daha geliyorlar, babam veriyo
bide söz yapiyoz yüzügü takiyom
sonra almanyaya dönüyormusum
sonrada ben yüzügü atiyormusum
ilgilenmiyor benle diye galiba, tam bende anliyamadim nedenini :sm_confused:
sonra oda atiyor yüzügü :1shok:
aramiz kötü oluyormus
kötü konusuyor biraz
bende diyom terbiyesizligin luzumu yok falan
icimdende barismak geliyor ama, aileler cok yüzgöz oldu diye barismak imkansizmis benneyaptımki
öyle bisey yani ,cok garip dimi ,
ay allah korusun :1no2:
gecmıs olsun sultancım yaa bende bugun cok fenayım bogazlarım agrıyo oksuruyorm ınsallh dahada kotulesmem hafta sonuna kadar yoksa veremlı dıye almazlar benı valla:jeyyar:senınde ruyanı Allah hayra cevırsın bende cok gorurum ruyamda askımla ayrıldıgımızı benı aldattıgını felan:1rolleyes:ayy Allah korusun vallabenneyaptımki
gecmıs olsun sultancım yaa bende bugun cok fenayım bogazlarım agrıyo oksuruyorm ınsallh dahada kotulesmem hafta sonuna kadar yoksa veremlı dıye almazlar benı valla:jeyyar:senınde ruyanı Allah hayra cevırsın bende cok gorurum ruyamda askımla ayrıldıgımızı benı aldattıgını felan:1rolleyes:ayy Allah korusun vallabenneyaptımki
HİİİİHHH YÜZÜM ÇOKMU BELLİ KIZLAR YOKSA.:çok üzgünüm:ÖVGÜN İÇİN ÇOK SAOL GÜLÜM EVET RESİMLERDE GÜZEL ÇIKARIM BU RESİMLERİN ORJİNALLERİ ÇOK GÜZEL.AMA BEN DE GÜZELİM YAAAAAAAAAA.AMİN BİTANESİ.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?