Ramazan bayramında görücüye çıkacak olanlar buyrun

oo dasivaldido ve eftalyaa sözleniyor bu hafta sonu ha. bu akşam halay başı ikinizsiniz ona göre. ne giyceksiniz kızlar resim koysanızaaa

tamam canıkom cekerız halayımızı hepberaber:teytey:kıyafetımıde sozden sonra koyarım canım askım ıkı gun once gelcek ozaman alıcaz kıyafetlerı

walla canlarım benim herbişeyim hazır ama resim çekmeye vaktim olmuyo bi türlü
inşalla söz günündeki fotolarımı ekleyecem albüm yapıphihoyyyt

canım benım hayırlısıyla atlatırız ınsallah.valla ben ıs yerınde bıle duramıyom heyecandan off sakın olayım bıraz dıyom olmuyo fazlamı buyuttum ne:uhm: yemeden ıcmedn kesıldım uykuda uyuyamıyom dogru duzgun

ayy canım aynı bende öyleydim öldüm heyecandan
ilk geldiklerinde heyecan oluyo sonra alışıyon bide kahve dağıtırken of nasıl
heyecan oluyo geçip gidiyo ama sonra ay iyi ya senin de az kalmış sonra
haberleri bekliyoruz inşallah iyi gider herşey...a.s.:1hug:

canım bu adrese gir gözat butonuna tıkla bılgısayardan resımı sec sonra host it butonuna tıkla sonra en asagıda (+ Show Advanced Linking)
bu yazının uzerıne tıkla.asagıda bı adres acılcak sonra kadınlar kulubu cvp kısmına gel grafık ekle de dıger sayfada en asagıda acılan adresı buraya kopyala canım ıste bukadaarrhihoyyyt

umarım anlasılır anlatabılmısımdır canım haydı resımlerı koyda bakalım kıs cok merak ettımkaydirigubbakcemile

gördüm gördümmmmmm :dance:
azda olsa gördüm hayatim cok tatli cikmissin, kirmizi dimi nisanliligin

bu arada ben geldim kizlar, hosgeldim sefalar getirdim -tatlicadiarzu- :roflol:
ama pek de iyi sayilmam , kiriklik var üzerimde ya, cok böle hasta gibiyim ofof :çok üzgünüm:
sabahda serkan bey mesaj atmis, aksam nete gelecekmis, izmite dönmüsler, babasinin yaninda refakatci kaliyormus. fisfisfis
dün ikindin vakti saat 4 bucukdan sonra bi cagri bile atmadi beyefendi kötükedihüso

zaten bütün gece rüyamda serkani gördüm kizlar hayirdir insallah,
istemeye geliyolar, babama diyom verme hemen 1 istemede,
1 kere daha geliyorlar, babam veriyo
bide söz yapiyoz yüzügü takiyom
sonra almanyaya dönüyormusum
sonrada ben yüzügü atiyormusum
ilgilenmiyor benle diye galiba, tam bende anliyamadim nedenini :sm_confused:
sonra oda atiyor yüzügü :1shok:
aramiz kötü oluyormus
kötü konusuyor biraz
bende diyom terbiyesizligin luzumu yok falan
icimdende barismak geliyor ama, aileler cok yüzgöz oldu diye barismak imkansizmis benneyaptımki
öyle bisey yani ,cok garip dimi ,
ay allah korusun :1no2:

gördüm gördümmmmmm :dance:
azda olsa gördüm hayatim cok tatli cikmissin, kirmizi dimi nisanliligin

bu arada ben geldim kizlar, hosgeldim sefalar getirdim -tatlicadiarzu- :roflol:
ama pek de iyi sayilmam , kiriklik var üzerimde ya, cok böle hasta gibiyim ofof :çok üzgünüm:
sabahda serkan bey mesaj atmis, aksam nete gelecekmis, izmite dönmüsler, babasinin yaninda refakatci kaliyormus. fisfisfis
dün ikindin vakti saat 4 bucukdan sonra bi cagri bile atmadi beyefendi kötükedihüso

zaten bütün gece rüyamda serkani gördüm kizlar hayirdir insallah,
istemeye geliyolar, babama diyom verme hemen 1 istemede,
1 kere daha geliyorlar, babam veriyo
bide söz yapiyoz yüzügü takiyom
sonra almanyaya dönüyormusum
sonrada ben yüzügü atiyormusum
ilgilenmiyor benle diye galiba, tam bende anliyamadim nedenini :sm_confused:
sonra oda atiyor yüzügü :1shok:
aramiz kötü oluyormus
kötü konusuyor biraz
bende diyom terbiyesizligin luzumu yok falan
icimdende barismak geliyor ama, aileler cok yüzgöz oldu diye barismak imkansizmis benneyaptımki
öyle bisey yani ,cok garip dimi ,
ay allah korusun :1no2:

geçmiş olsun canım hoşgeldin
rüyana gelince rabbim hayır etsin inşallah canım

canım ALLAH mutlu mesut etsin ömür boyu:nazar:
mutluluklar yakışmışsınız birbirinize az da olsa gördük
ayy bana heyecan geldi be nişanıma da az kaldı benim...:1hug:

gecmıs olsun sultancım yaa bende bugun cok fenayım bogazlarım agrıyo oksuruyorm ınsallh dahada kotulesmem hafta sonuna kadar yoksa veremlı dıye almazlar benı valla:jeyyar:senınde ruyanı Allah hayra cevırsın bende cok gorurum ruyamda askımla ayrıldıgımızı benı aldattıgını felan:1rolleyes:ayy Allah korusun vallabenneyaptımki

turkıyem resımler bıraz aydınlık ama kıyafetının modelını gorebıldm cok guzelmıs gercektn canım Allah sıze bır omur boyu mutlulk versına.s.

turkiyem,maşallah çok tatlı çıkmışsın resimlerde:nazar:Allah tamamına erdirsin canım
Sultan, sana da geçmişler olsun canım bu arada ben de aynı türden rüyalar görüyorum. sanırım aşırı heyecan ve kafaya takmaktan oluyo:1hug:

gecmıs olsun sultancım yaa bende bugun cok fenayım bogazlarım agrıyo oksuruyorm ınsallh dahada kotulesmem hafta sonuna kadar yoksa veremlı dıye almazlar benı valla:jeyyar:senınde ruyanı Allah hayra cevırsın bende cok gorurum ruyamda askımla ayrıldıgımızı benı aldattıgını felan:1rolleyes:ayy Allah korusun vallabenneyaptımki

geçmiş olsun canım dikkat edin
hayır olsun rüyalarınız inşallah canım

canım yüzün resimlerde çok eblirgin değil endişelenme...ben gördüğüm kadarıyla yorum yaptım bu resimlerde bu kadar tatlıysan normalde nasılsındır bilememhihoyyyt:nazar:

saolun kizlar

sanada gecmis olsun eftalyacim valla dikkat etmek lazim havalar cok kötü bu aralar.

ay veremli miiiiiiiiii :roflol:
hahah :roflol: :roflol:
cok güldüm ya delisinnnnn kaydirigubbakcemile3

HİİİİHHH YÜZÜM ÇOKMU BELLİ KIZLAR YOKSA.:çok üzgünüm:ÖVGÜN İÇİN ÇOK SAOL GÜLÜM EVET RESİMLERDE GÜZEL ÇIKARIM BU RESİMLERİN ORJİNALLERİ ÇOK GÜZEL.AMA BEN DE GÜZELİM YAAAAAAAAAA.AMİN BİTANESİ.:1hug:

:roflol: :roflol:
sende benim gibi kendini övüyon :eek:
huyumuz kurusun :roflol: :roflol:

Neyse anlatiyim hemen
bizimki aradi beni 5 dakka filan konustuk iste
napiyon gecmis olsun, cok özledim diyip durdu
bende yumusadim tabi :eek:, dedimki "beni unuttun" sandim, oda dedi olurmu öle sey hep aklimdaydin, falan filan :eek:
hihi kaydirigubbakcemile3

sonra babasini anlatti,
7 yerinden bicaklanmis
kim yapti diye sordum, dediki 17 yasinda bi cocuk yapmis.
cocugun babasi, benim kayinpederi tutmus, cocukda bicaklamis. kötükedihüso
büyük bi ameliyat gecirmek zorunda kalmis, doktorlar demis yasamasi mucize.:1shok:
serkan kan vermis babasina. :1hug:
babam kendi halindedir kimseye satasmaz dedi,
niye yapmislar bilmiyorum valla, oda bilmiyor zaten pek.
elleri kirilsin ne diyim kötükedihüso
izmite dönmüsler iste
babasinin yaninda kaliyormus refakatci serkan

aksam firsat bulursa internete gelcek, görmek istiyomus beni cok özlemis :eek:

oy oy bak sen su asıklara nazar degmesın kız:nazar:buuk gecmıs olsun canım ınsanın basına ne gelcegı bellı olmaz verılmıs sadakası varmıs.a.s.

kızlar ben geldim.:eek:
herkes iyidir inşallah.:1hug:ama ben pek iyi değilim.bugün okulda pek iyi şeyler olmadı:çok üzgünüm:
sultancım sanada kayınpederinede geçmiş olsun:1hug:rüyanda hayırlara çıkar inşallah:Saruboceq:
türkiyem sende çok güzel çıkmışsın.Allah tamamına erdirsin:Saruboceq:yerimseniben

X