- Konu Sahibi kahvekolik
-
herkese meraba kızlar arada sizleri takip ediyordum hem seviniyor
hem üzülüyordum rabbim herkesi kavuştursun hayırlısıyla benim de aynı şeyler başımda güya bayramın ikinci günü söz
olacaktı aksilikler çıktı babam sinirlendi yok dedi ve kaldı şimdi araya büyükler
girdi belki yarın gelebilirler pek umutlu değilim ama
yinede yitirmiyorum geçecek inşallah çok zorluk geçirdim sizleri görünce üzüldüm rabbim büyük olur inş.
herkesin gönlüne göre olur sağlıcakla kalın elbet geçer bu zorluklar
ben geçirdim şimdi iyi hali bu hayırlısıylada olsaydı.....
mutluluk reçetem canım sıkıntılarını yeniden hatırlatmak istemem ama :teselli:
senin ne gibi aksilik çıktı canım merak ettim
ben orayı atladım sanırım
ay yinede basi saolsun bacim :teselli:
olsun bakalim 1 ayligina filan ertelenir en fazla
seninde böylece belki biraz heycanin diner giz bosvir kaydirigubbakcemile3
gec olsunda güc olmasin :1rolleyes:
canim benim cok tsk ederim Şenizmutluluk reçetem canımmm yaaa :teselli:
çok üzüldüm gerçekten çok zor günler geçirmişsin :1no2:
baban ne kadar inatçıymış bu şekilde ne kadar devam edebilir seni ne kadar kendilerine saklayabilirlerki :teselli: belki sonunda o da pes edip kabul eder,
hiç bıkmadan dua et arkadaşım illaki herşey bişekilde yoluna girer :Saruboceq:
mutluluk reçetemmm canım yaaasenağlama
bi sorunun olduğunu okuyodum ama bu kadar büyük olduğunu bilmiodum canım:bbo:
neden bu aileler böyle yaaa.çocuklarının mutlulukları için uğraşcakları yerde.gelmişler bi de çelme çakıolar.
canım inşallah tez zamanda tatlıya bağlanır bu iş daha fazla uzamadan:1hug:
merhaba kıslar yazdıklarınızı genelde okuo fakat yorum yapmıodum.bugün yazacağım tuttu.kahvekoliği arkadaşım senin adına çok sevndm.inşallah bundan sonrada hayatında herşey yolunda gider .Rabbim tamamına erdirsin inş. . .mutluluk reçetesi arkadaşım nolur üzme o tatlı canını.herşey olacağına warır.kaderinde warsa olcak elbette öle veya böle. . .benimde bayramda isteme olayım olacaktı fakat abim istemedi.kayınvalide adayım ve aşkitomun anneannesi bizim ewe geldi abimle konştu abim onlara dmediiğini bırakmadı.( istemiorum olmıcak bu iş.vazgeçsinler.benm warken hayatta olmaz falan filan dedi .kaynana adayım e vermezsn kaçarlarsa dedi ( abimde kaçsınlar daha iyi dedi resmen yerin dibine girdm.ne demk ya insan kardeşine böyle yaparmı.annemde abimin korkusundan çııtını çıkarmadı zaten.off bilmiorum ne olcak bu işin sonu :çok üzgünüm:
canimm aramiza hosgeldin Şeniz
abinin yaptiginin aynisini babam yapti :çok üzgünüm: ablasida dedi iki gönül birbirini sevmis, üzerimize düseni yapalim bu is güzellikle olsun felan.. kacsalar daha mi iyi olur dedi ablasi babamda aynen abinin lafini dedi-- nasil utandim, nasil agladim..
kiyamam sana ben canim, sen üzülme :teselli:
ah be kuzum aynı dertten müzdaripiz yanii.annem dayımla konuştu abimle konuşmasını istedi.ama dayım bile ben onunla konuşmaktn endişe ediorum korkuorum dedi.abim çok ters bi insan .umarm sevgili dayıcığım onu yola getirir.zaten iki kardeşiz annemde abimin üstüne gtmk istemior..( ama onun üstüne gtmeyince haliyle ben üzülüyorum.şimdi onunda sevdiği war .sevgilisine diyoki abinle konuşcam sölücem birlkte olduğumuzu falan filan.kendine gelince herşey normal ama benmki batıo resmn.yahu sadece bikez gördü.hadi tanısa huyunu begenmese yine eyvallah dicem ama sadece bi kere selamlaştılar o kadar:çok üzgünüm:
aramıza hoş geldin canım. bu topiğin ne kadar gizli takipçisi varmış meğerse yawwsırnaşık şey. herşey düzelir inşaallah kız verildiyse devamı da gelir zaten ya. güzel haberlerini bekliyoruz ekipçe yerimseniben
zynppciğim aramıza hoşgeldin a.s.
inşallah seninde güzel haberlerinizi duyarız burda :1hug:
insana cok koyuyor dimi canim? hani tanisalar, belki bu kadar zorumuza gitmez.. ama tanimadan etmeden insan cok kötü oluyor.
Bide askimin ailesi o kadar iyi ki.. hele o annesi.. tanismistim onunla ve ne kadar iyi bi insan. Cok yasli kendisi ve o kadar da iyi.
Hak etmediler böyle uzamasini, cünkü cok temiz insanlar.
Ama elimden bir sey gelmiyor..
Sen üzülme canim, baban ne diyor bu konuda?
sağol canım elbet herkesin gönlüne göre olur inşallah...:1hug:
mutluluk reçetem seninde durumuna üzüldüm ALLAH yardımcın olsun canım
dermansız dert yoktur baban dayanamaz olur inşallah sabır
aynı şekilde vazgeçilmezim seninde öyle sabır zorluksuz iş yok işte
benimde herkes karşı çıktı istemedi kaderse zaten
ne olursa olsun olur yani yeterki bekleyelim sabır edelim
üzülmeyin diyemem bende geçirdim olmuyo ama geçer elbet:1hug:Şeniz
cok tsk ederim gülüm Şeniz
___
VAZGECILMEZIM..
canimin cani.. senağlama cok özür dilerim, basin sagolsun senağlamasenağlama
hayatım özür dilemene gerek yok.nerden bilebilirdinki sonçta.
Rabbim inş tüm sevenlerin yardımcısı olur bitanem.senağlama
aa belki sen konyadayken denk gelir benim düğün, belli olmaz. ya gerçi babam verdim demedi daha nişan bile yok biz neler konuşuyos. hayaller olmasa insan nasıl yaşar ama dimi:asigim: sen batırığı da bilirsin şimdi. istersen ondsan da yaparım. senin istemeyle benim düğün aynı zamanlara da denk gelebilir bakalım hayırlısı yerimseniben
herkese meraba kızlar arada sizleri takip ediyordum hem seviniyor
hem üzülüyordum rabbim herkesi kavuştursun hayırlısıyla benim de aynı şeyler başımda güya bayramın ikinci günü söz
olacaktı aksilikler çıktı babam sinirlendi yok dedi ve kaldı şimdi araya büyükler
girdi belki yarın gelebilirler pek umutlu değilim ama
yinede yitirmiyorum geçecek inşallah çok zorluk geçirdim sizleri görünce üzüldüm rabbim büyük olur inş.
herkesin gönlüne göre olur sağlıcakla kalın elbet geçer bu zorluklar
ben geçirdim şimdi iyi hali bu hayırlısıylada olsaydı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?