- 5 Eylül 2008
- 8.161
- 6
- Konu Sahibi kahvekolik
daha verdim demedi ki tatlım. ben bugünü kazasız atlattığıma şükrediyorum şu an. kanımca bir ay falan bekletir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kahvekoligim gelmis mesajlara tsk etmis eminim simdi yaziyordur bizeee
canimmmm
aa çok şekersin yaa. biz burda cidden dost olduk. onlar gider gitmez dedim hemen yazayım kıslara beni merak ederler.
ctct cımmm canım cidden dualarınız sinerji yarattı. yer gök dua ileymiş. inanmayan kafir. babam nasıl meleğe dönüştü hala inanamıyorum yaa. şükürler olsun. şükür namazı kılıcam.
valla kızlar cok candansınız ya bu sıteye yenı uye oldum ama hıc tahmın etmezdım buradakı paylasımın bukadar sıcak olacagını.bu zamanda bole destek veren arkadas bulmak cok zor yaa.supersınız valla:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5
eeeeeeh bunun üstene gözün aydin denilir, kutlarim canim insanin ici huzurlu olmasi gibi bir sey varmi su dünyada.... ne tedirginlikle yasiyor insan bu noktaya gelene kadar ama yasadigin zorluklar sikintilar sonra tatli telas ani kalacak yaninda hepsi senin hazinen...
bendensin yani arkadasin firtina az kalir yaninda kasirga mübarek
bak ne güzel, payalasabilecegin sana morel veren bir arkadasin var mis ne mutlu sana.
gec olsun güc olmasin sonumuzu yüre rabbim hayirli ettsin... ben nisanlimada söyledim bunu
allah sürekli bizi siniyor farkindamisin diye sordum sürekli baska bir imtihanla karsi karsiya birakiyor.
Mutlu olmanin bu kadar zor ve tasli bir yoldan gectigini bilmezdim...
ooofff offff kendim için üzüldüm şimdi
benimde normalde bu akşam gelmiş olcaklardı
ben de size olanı biteni anlatcaktım bu gece
ama kısmet değilmiş... :çok üzgünüm:
neyse bir kaç ay sonraya inşallah :Saruboceq:
ayy inanamıyorum ben neler kaçırmışım böyle...
evet kızlar pazar tanışma,pazartesi söz,salı nişan,çarşamba oturmaya kaydirigubbakcemile2
veee perşembede uğurladım aşkımı :a015:
çok hızlıyım maşallah..
bugün aşkım gittiği için giremedim siteye..meğerse nelerolmuş böyle..kahvkoliğim ben sana dedim canım hep dua et hallolucak diye..bak ne güzel olmuş..
bol bol şükret..bu zamanlarda şeytan yakanızı bırakmaz..Allah yardımcınız olsun ailecek..
inan en az senin kadar sevindim..ben söz nişan haberlerimi yazarken buraya sende üzgün olduğun için yazmaya çook utandım canım..o yüzden kısa kestim..inşallah hayırlısı olur güzelim..sevdiğin insan için nişanlım diye bahsetmek çook güzelmiş..kimbilir eşim diye bahsetmek nasıl güzeldir :asigim:
Allah hayırlı uğurlu eder inşallah..sen dualara devam et..çook güzel olacak herşey..
üzülme giz :teselli:
noldu sizin niye ertelendi ?
ayy inanamıyorum ben neler kaçırmışım böyle...
evet kızlar pazar tanışma,pazartesi söz,salı nişan,çarşamba oturmaya kaydirigubbakcemile2
veee perşembede uğurladım aşkımı :a015:
çok hızlıyım maşallah..:asigim:
bugün aşkım gittiği için giremedim siteye..meğerse nelerolmuş böyle..kahvkoliğim ben sana dedim canım hep dua et hallolucak diye..bak ne güzel olmuş..
bol bol şükret..bu zamanlarda şeytan yakanızı bırakmaz..Allah yardımcınız olsun ailecek..
..
ay ay yirim seni kizzzzzzzz :asigim:
evet kahvekoligiminkide halloldu :1hug:
darisi mutlurecetemin basina :1hug:
sonrada diger isteyenler :asigim:
en sonada ben kaliyom :çok üzgünüm:
sende baya hizli ciktin delü kaydirigubbakcemile2
of ya rsimleri merak ediyommmmm klava:
evleniyonmu kiz hemen ?