Rahat dur bundan sonra öyle uzak kalmak olmazSnovum 4. duamız yasin süresi 82.83. Ayetleri ikisi birlikte 36 defa okunucak ayrı ayrı değil
Saliha40 geyikte bir seyler yazmis burda yakaladım laf attım tatlım hepinizi özledim ama giremeyince açıkçası korktum
Kiskanc snow .. öpüyorum seniHayır yani neden tek kişiye sorulmuş bu sorukıskandım mi yoooo onu da nerden cikaridniz hiçte özlemedim zaten
Özelden at niyetini canım burada karışıyor o yüzden özel dedimMssPARE canım niyeti özelden mi mesaj atacağız paylaşacak mısın sırası gelene.
Bir de merak ettiğim Yasin okuduktan sonra mı son ayetlerinş 36 defa okuyacağız yoksa direkt mi son ayetleri okuyacağız ?
Aminnn parem inşallahEki Görüntüle 3038751
Kızlar yarın Ramazan ayının ilk günü bugün akşam sahurla ilk orucumuza başlayacağız inşallah rabbim sağlıkla tutup kadir gecesine ve bayrama ermeyi nasip etsin ..Amin⚘
Bugün hatırlatma yapayım istedim günlük niyetlere okumalarimiz olucak inşallah bildirim ve etiketlere dönelim günlük okuyalım üst üste birikince daha zor olur sizin için...
okumalar gecikeceği durumlar olursa ALLAH korusun hastalık yada başka telâşlar bana yazın ki bileyim
etiket ve bildirimlere dönüş olmazsa 3 5 gün beklerim listeden silerim lütfen hak ve vebale girmeyelim hanımlar bundan korkuyorum ve sık sık yazıyorum
birlik beraberlikle dualarımızı edelim buraya bu Dualara birbirimizi hiç tanımadan toplayan rabbim bizi bir kıldı vardır bunda bir hayır deyip daha çok sarılalım dualara ...
yarın sabah 11 de ilk arkadaşımızla başlıyoruz dualarımıza rabbim kabul etsin inşallah
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ M Mavi Menekse ⚘Öznur
⚘Cookiie ⚘Özge
⚘ezgiisel ⚘Ezgi
⚘RedGirl ⚘ RedGirl
⚘Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘DantelKiz ⚘Küpra
⚘Hali ⚘Elif
⚘Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia
⚘ M MaviMabellee ⚘ Nesibe
⚘PiXiEE ⚘Filiz
⚘OraEtLabora ⚘Büşra
⚘Nevreste ⚘
⚘Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘Saliha40 ⚘Saliha
⚘IcimdekiSonsuzDeniz ⚘Deniz
⚘Butimar- ⚘Feyza
⚘asi_melek ⚘Burcu
⚘bir mucizee ⚘Fatma
⚘The ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘Cemoos ⚘Cemile
⚘papatyalikizz ⚘papatya
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Aminnnn gönlü güzeliimmm dolu dolu geçecek Rabbim bin şükürEki Görüntüle 3038751
Kızlar yarın Ramazan ayının ilk günü bugün akşam sahurla ilk orucumuza başlayacağız inşallah rabbim sağlıkla tutup kadir gecesine ve bayrama ermeyi nasip etsin ..Amin⚘
Bugün hatırlatma yapayım istedim günlük niyetlere okumalarimiz olucak inşallah bildirim ve etiketlere dönelim günlük okuyalım üst üste birikince daha zor olur sizin için...
okumalar gecikeceği durumlar olursa ALLAH korusun hastalık yada başka telâşlar bana yazın ki bileyim
etiket ve bildirimlere dönüş olmazsa 3 5 gün beklerim listeden silerim lütfen hak ve vebale girmeyelim hanımlar bundan korkuyorum ve sık sık yazıyorum
birlik beraberlikle dualarımızı edelim buraya bu Dualara birbirimizi hiç tanımadan toplayan rabbim bizi bir kıldı vardır bunda bir hayır deyip daha çok sarılalım dualara ...
yarın sabah 11 de ilk arkadaşımızla başlıyoruz dualarımıza rabbim kabul etsin inşallah
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ M Mavi Menekse ⚘Öznur
⚘Cookiie ⚘Özge
⚘ezgiisel ⚘Ezgi
⚘RedGirl ⚘ RedGirl
⚘Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘DantelKiz ⚘Küpra
⚘Hali ⚘Elif
⚘Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia
⚘PiXiEE ⚘Filiz
⚘OraEtLabora ⚘Büşra
⚘Nevreste ⚘
⚘Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘Saliha40 ⚘Saliha
⚘Butimar- ⚘Feyza
⚘asi_melek ⚘Burcu
⚘bir mucizee ⚘Fatma
⚘The ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘Cemoos ⚘Cemile
⚘papatyalikizz ⚘papatya
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Hep birlikte tinnosum inşallahAminnnn gönlü güzeliimmm dolu dolu geçecek Rabbim bin şükür
Bende tam kontrole gelmiştim bildirim olmayınca sonra geldi bildirimEki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
Kızlar okumalarimiza başlıyoruz rabbim kabul etsin inşallah...
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar rabbim sağlıkla sıhhatle orucumuzu tutmayı nasip etsin ...Kadir gecesine ve Bayrama erişirsin inşallah
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Bugün duası okunucak arkadaşımız
⚘ShiningLife ⚘
Gamze arkadaşımızın dileği...Niyetim hayırlısıyla evlat sahibi olmak 3. Tüp bebek denemem şuan
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kabul eylesin....Niyetiyle
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘
❤3 defa okunucakAllahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
❤ 3 defa okunucak"Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
❤ 33 defa okunucak"Ya Erhamerrahimin"
❤ 33 defa okunucak"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak"Ya Atikarrikab
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak
Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
❤100 defa okunucak"Kun Fe Yekun"
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
❤3 kez okunucak“Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın
❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ M Mavi Menekse ⚘Öznur
⚘Cookiie ⚘Özge
⚘ezgiisel ⚘Ezgi
⚘RedGirl ⚘ RedGirl
⚘Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘DantelKiz ⚘Küpra
⚘Hali ⚘Elif
⚘Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia
⚘PiXiEE ⚘Filiz
⚘OraEtLabora ⚘Büşra
⚘Nevreste ⚘
⚘Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘Saliha40 ⚘Saliha
⚘Butimar- ⚘Feyza
⚘asi_melek ⚘Burcu
⚘bir mucizee ⚘Fatma
⚘The ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘Cemoos ⚘Cemile
⚘papatyalikizz ⚘papatya
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Geçmiş olsun neyin var canım rabbim şifa versinBende tam kontrole gelmiştim bildirim olmayınca sonra geldi bildirim
Yok canım kontrol derken topigi kontroleGeçmiş olsun neyin var canım rabbim şifa versin
Aman aman öyle olsun herkes sağlıklı sıhhatli olsunYok canım kontrol derken topigi kontrolehayırlı ramazanlar dilerim bu arada
Canm parem yine çok güzel hazırlamışsın Allah senden razı olsun vesile olduğun içinEki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar rabbim sağlıkla sıhhatle orucumuzu tutmayı nasip etsin ...Kadir gecesine ve Bayrama erişirsin inşallah
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘
Gamze arkadaşımızın dileği...Niyetim hayırlısıyla evlat sahibi olmak 3. Tüp bebek denemem şuan
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
❤ 3 defa okunucak"Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
Bismillahirrahmanirrahim
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın
❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ M Mavi Menekse ⚘Öznur
⚘Cookiie ⚘Özge
⚘ezgiisel ⚘Ezgi
⚘RedGirl ⚘ RedGirl
⚘Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘DantelKiz ⚘Küpra
⚘Hali ⚘Elif
⚘Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia
⚘PiXiEE ⚘Filiz
⚘OraEtLabora ⚘Büşra
⚘Nevreste ⚘
⚘Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘Saliha40 ⚘Saliha
⚘Butimar- ⚘Feyza
⚘asi_melek ⚘Burcu
⚘bir mucizee ⚘Fatma
⚘The ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘Cemoos ⚘Cemile
⚘papatyalikizz ⚘papatya
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Yaa mucim dünden beri herşeye ağlayıp duruyorum zatenCanm parem yine çok güzel hazırlamışsın Allah senden razı olsun vesile olduğun içinRabbim kalbinden gönlünden ne geçiyorsa hayırlısıyla nasip etsin
Rabbim dualarımızı şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine kabul eylesin dileklerimizle kavuşmayı nasip eylesin
Ağlama bitanem hep gül mutlu olYaa mucim dünden beri herşeye ağlayıp duruyorum zatenamin kuzum rabbim inşallah sana da en yakın zamanda güzel haber verir hep beraber seviniriz lokma tatlim
Gamze hanima Okudum.. ins 3. Denemesi ile pozitif görür..Eki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
Bismillahirrahmanirrahim
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ M Mavi Menekse ⚘Öznur
⚘Cookiie ⚘Özge
⚘ezgiisel ⚘Ezgi
⚘RedGirl ⚘ RedGirl
⚘Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘DantelKiz ⚘Küpra
⚘Hali ⚘Elif
⚘Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia
⚘PiXiEE ⚘Filiz
⚘OraEtLabora ⚘Büşra
⚘Nevreste ⚘
⚘Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘Saliha40 ⚘Saliha
⚘Butimar- ⚘Feyza
⚘asi_melek ⚘Burcu
⚘bir mucizee ⚘Fatma
⚘The ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘Cemoos ⚘Cemile
⚘papatyalikizz ⚘papatya
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Bende ağlıyorum simdi turk filmi izliyorum anama teyzeme gülerdim ağlarlardi kiz oğlana kavuşamadı diye.. Bende kiskis gülerdim hallerine.. bende onlar gibi ağladımYaa mucim dünden beri herşeye ağlayıp duruyorum zatenamin kuzum rabbim inşallah sana da en yakın zamanda güzel haber verir hep beraber seviniriz lokma tatlim
Yaş aldıkça yada birşeylerle sınandkça mi nedir tam bilmiyorum da insan gerçekten çok duygusal olmaya başlıyorBende ağlıyorum simdi turk filmi izliyorum anama teyzeme gülerdim ağlarlardi kiz oğlana kavuşamadı diye ne komikmiş bende onlar gibi ağladım