Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

Yok kuzum yasin suresinde gecen 1 ayet okunacak sadece o da yaziyo zaten bakarak okursun
Başta yasin 82 83 ayetleri yazınca kafam karıştı sorayım dedim o zaman sıkıntı yok teşekkürler
Tamam öyleyse bi kaç güne başlarım özel güne gelince de diğer günler fazlla fazla okuyup yetiristiririm inşallah

Yaa kusura bakma sürekli soru soruyorum ama yanlış yapmak istemiyorum
Burda yarın sabah 11 e kadar bitsin demişsin bugün mü başlıyor duaları okumak bende Ramazan da başlarım diodum hani farketmez şimdi de okurum da sadece tam anlamak istiyorum ona göre başlarım

Canım ramazanin ilk günü okunucak ordaki yazı listenin son hali olarak yazdım ben etiket yapicam okumalara başlıyalım diye o günü bekle canim

kızlar yukarda açıklamalı sabah paylaşmıştım etiket bildirim gitmeyebilir belki tekrar paylaşıyorum okuyun inceleyin lütfen ve sadece bir kaç kişi niyetini özelden yazdi lütfen niyetlerinizi yazın kizlar..

ShiningLife ⚘Gamze
M Mavi Menekse ⚘Öznur
Cookiie ⚘Özge
ezgiisel ⚘Ezgi
RedGirl ⚘ RedGirl
Aktif Lora ⚘Ayşe
DantelKiz ⚘Küpra
Hali ⚘Elif
Minnosprenses ⚘Melike
R rana20 ⚘Rabia
M MaviMabellee ⚘ Nesibe
PiXiEE ⚘Filiz
OraEtLabora ⚘Büşra
Nevreste
Tiniminimavihanim ⚘Esra
@Btlaydnz23
Saliha40 ⚘Saliha
IcimdekiSonsuzDeniz ⚘Deniz
Butimar-
asi_melek
bir mucizee ⚘Fatma
The
Rprnn ⚘ Hivda
Cemoos ⚘Cemile
papatyalikizz
Lna16 ⚘Selin
MssPARE ⚘Yasemin
G Gunelhuseyn
⚘Günel

Kalbindeki de kafi. Benm için ..

Canım birşey sorcam 4. Duamizdaki dua hepsi bir dua mi yoksa tırnak içinde olan şekilde iki ayrı duamı .yani hepsini mi 33 kere okuyacagiz ?

Canım birşey sorcam 4. Duamizdaki dua hepsi bir dua mi yoksa tırnak içinde olan şekilde iki ayrı duamı .yani hepsini mi 33 kere okuyacagiz ?
Snovum 4. duamız yasin süresi 82.83. Ayetleri ikisi birlikte 36 defa okunucak ayrı ayrı değil

Saliha40 geyikte bir seyler yazmis burda yakaladım laf attım tatlım hepinizi özledim ama giremeyince açıkçası korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…