Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

ShiningLife niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah MssPARE okudum aşkom ama ben regliyim yasin süresinde geçen 2 ayeti okuyamadım haberiniz olsun reglim bitince okuyacağım
Tamam canim yasin son iki ayeti ve kun fe yekun okunmaz kuzum diğerlerini okudun allah kabul etsin özel günün bitince okumadığı ayetleri okur bağışlarsın

Tamam canim yasin son iki ayeti ve kun fe yekun okunmaz kuzum diğerlerini okudun allah kabul etsin özel günün bitince okumadığı ayetleri okur bağışlarsın
Kuzum ben regli olacağım diye zikirlerimi çekmiştim sadece Yasin süresi 2 ayetini çekmedim

Kuzum ben regli olacağım diye zikirlerimi çekmiştim sadece Yasin süresi 2 ayetini çekmedim
Kun fe yekun çektin mi eğer özel günde okudunsa lenam tekrar yasin ayetlerini okurken oku oda bir ayet olduğu için okunmaz ama cekmedinse zaten özel günün bitince okuma yaparsın sorun yok..tatlim

Kun fe yekun çektin mi eğer özel günde okudunsa lenam tekrar yasin ayetlerini okurken oku oda bir ayet olduğu için okunmaz ama cekmedinse zaten özel günün bitince okuma yaparsın sorun yok..tatlim
Çiçeğim ben regli olacağımı bildiğim için ben Yasin suresi 2 ayeti harici hepsini çektim kün fe yekün ü de çektim adet değilken karışmasın..
Sadece arkadaşların duaları ile bağışlama yaparım diye yasin süresi 2 ayeti bıraktım öyle

Tamam kuzu şimdi anladım

En doğrusu ona kendini belli etmek belki yardımcı da olur herşey güzel şükür içine atma etrafınla paylaş konuş Rabb'im ferahlık verir inşallah örgü biliyor musun o güzel kafa dağıtırr
Onu da yapiyorum amirigrumi yapiyorum iyi geliyo oyaliyo baya ama benim galiba 2 gundur kotu olma sebebim uyuyamamaktan sanirim o daha belirginlestirdi kaygilarimi. Esimle konustuk simdi. Bana uzulmeni istemiyorum dedim ben uzulmuyorum kuzum sen cok guclusun gececk viz gelir tiris gider sana diye motive ediyo beni

ShiningLife Arkadaşımın niyetine okudum Rabbim kabul etsin Aminnn
MssPARE
Lna16

Helal olsun enişteye bak ne güzel moral veriyor cokda düşünme hayat kısa zaman geçiyor mutlu olmak Lazm uyku düzeni içinde çaylar var müzikler var bakabilirsin
Ben o amigurami yi hiç beceremedim ya yelek falan yapıyorum

Hayırlı Ramazanlar liste kapandı mıyoksa katılabiliyor muyuz

ShiningLife (Gamze) arkadaşımın niyetine okudum. Allah kabul etsin, en kısa sürede bize mutlu haberini versin
Etiketlemeyi beceremedim, lütfen kusura bakmayin. İnşallah yarına çözerim problemi

Bende baska bisey denemedim henuz dogru soyluyosun Rabbim kalbimize insirah ferahligi versin

Okudum MssPARE mmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…