Tamam canim yasin son iki ayeti ve kun fe yekun okunmaz kuzum diğerlerini okudun allah kabul etsin özel günün bitince okumadığı ayetleri okur bağışlarsınShiningLife niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah MssPARE okudum aşkom ama ben regliyim yasin süresinde geçen 2 ayeti okuyamadım haberiniz olsun reglim bitince okuyacağım
Kuzum ben regli olacağım diye zikirlerimi çekmiştim sadece Yasin süresi 2 ayetini çekmedimTamam canim yasin son iki ayeti ve kun fe yekun okunmaz kuzum diğerlerini okudun allah kabul etsin özel günün bitince okumadığı ayetleri okur bağışlarsın
Kun fe yekun çektin mi eğer özel günde okudunsa lenam tekrar yasin ayetlerini okurken oku oda bir ayet olduğu için okunmaz ama cekmedinse zaten özel günün bitince okuma yaparsın sorun yok..tatlimKuzum ben regli olacağım diye zikirlerimi çekmiştim sadece Yasin süresi 2 ayetini çekmedim
Çiçeğim ben regli olacağımı bildiğim için ben Yasin suresi 2 ayeti harici hepsini çektim kün fe yekün ü de çektim adet değilken karışmasın..Kun fe yekun çektin mi eğer özel günde okudunsa lenam tekrar yasin ayetlerini okurken oku oda bir ayet olduğu için okunmaz ama cekmedinse zaten özel günün bitince okuma yaparsın sorun yok..tatlim
Tamam kuzu şimdi anladımÇiçeğim ben regli olacağımı bildiğim için ben Yasin suresi 2 ayeti harici hepsini çektim kün fe yekün ü de çektim adet değilken karışmasın..
Sadece arkadaşların duaları ile bağışlama yaparım diye yasin süresi 2 ayeti bıraktım öyle
Oruç var beyin yandıTamam kuzu şimdi anladım
Ben kalkayım abdest alayım namaz dualar derken açılırım hahaOruç var beyin yandıanlıyorum seni çiçeğim
Aminnn kuzummRabbim inşirah serinliği versin
Sürede diyor ya sizden yükünüzü almadık mi o zaman rabbinize yönelin sizi refaha çıkarmadık mi diyor ya
Inşallah selamete çıkalım mabemmm okuduğumuz dualar içimize serinlik versin geleceğimizi güzel etsin
Onu da yapiyorum amirigrumi yapiyorum iyi geliyo oyaliyo baya ama benim galiba 2 gundur kotu olma sebebim uyuyamamaktan sanirim o daha belirginlestirdi kaygilarimi. Esimle konustuk simdi. Bana uzulmeni istemiyorum dedim ben uzulmuyorum kuzum sen cok guclusun gececk viz gelir tiris gider sana diye motive ediyo beniEn doğrusu ona kendini belli etmek belki yardımcı da olur herşey güzel şüküriçine atma etrafınla paylaş konuş Rabb'im ferahlık verir inşallah örgü biliyor musun o güzel kafa dağıtırr
Eki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
Kızlar okumalarimiza başlıyoruz rabbim kabul etsin inşallah...
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar rabbim sağlıkla sıhhatle orucumuzu tutmayı nasip etsin ...Kadir gecesine ve Bayrama erişirsin inşallah
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Bugün duası okunucak arkadaşımız
⚘ShiningLife ⚘
Gamze arkadaşımızın dileği...Niyetim hayırlısıyla evlat sahibi olmak 3. Tüp bebek denemem şuan
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kabul eylesin....Niyetiyle
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘
❤3 defa okunucakAllahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
❤ 3 defa okunucak"Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
❤ 33 defa okunucak"Ya Erhamerrahimin"
❤ 33 defa okunucak"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak"Ya Atikarrikab
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak
Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
❤100 defa okunucak"Kun Fe Yekun"
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
❤3 kez okunucak“Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın
❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ @oznurvarol ⚘Öznur
⚘ @Hogwartss ⚘Özge
⚘ @ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ @RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ @Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘DantelKiz ⚘Küpra
⚘ @Mavihali ⚘Elif
⚘ @Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia
⚘ M MaviMabellee ⚘ Nesibe
⚘ @PiXiEE ⚘Filiz
⚘ @OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ @Nevreste ⚘
⚘Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘ @Saliha40 ⚘Saliha
⚘ @IcimdekiSonsuzDeniz ⚘Deniz
⚘ @Butimar- ⚘Feyza
⚘ @asi_melek ⚘Burcu
⚘bir mucizee ⚘Fatma
⚘The ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘ @Cemoos ⚘Cemile
⚘ @papatyalikizz ⚘papatya
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Helal olsun enişteye bak ne güzel moral veriyor cokda düşünme hayat kısa zaman geçiyor mutlu olmak LazmOnu da yapiyorum amirigrumi yapiyorum iyi geliyo oyaliyo baya ama benim galiba 2 gundur kotu olma sebebim uyuyamamaktan sanirim o daha belirginlestirdi kaygilarimi. Esimle konustuk simdi. Bana uzulmeni istemiyorum dedim ben uzulmuyorum kuzum sen cok guclusun gececk viz gelir tiris gider sana diye motive ediyo beni
Hayırlı Ramazanlar liste kapandı mıyoksa katılabiliyor muyuzEki Görüntüle 3038751
Kızlar yarın Ramazan ayının ilk günü bugün akşam sahurla ilk orucumuza başlayacağız inşallah rabbim sağlıkla tutup kadir gecesine ve bayrama ermeyi nasip etsin ..Amin⚘
Bugün hatırlatma yapayım istedim günlük niyetlere okumalarimiz olucak inşallah bildirim ve etiketlere dönelim günlük okuyalım üst üste birikince daha zor olur sizin için...
okumalar gecikeceği durumlar olursa ALLAH korusun hastalık yada başka telâşlar bana yazın ki bileyim
etiket ve bildirimlere dönüş olmazsa 3 5 gün beklerim listeden silerim lütfen hak ve vebale girmeyelim hanımlar bundan korkuyorum ve sık sık yazıyorum
birlik beraberlikle dualarımızı edelim buraya bu Dualara birbirimizi hiç tanımadan toplayan rabbim bizi bir kıldı vardır bunda bir hayır deyip daha çok sarılalım dualara ...
yarın sabah 11 de ilk arkadaşımızla başlıyoruz dualarımıza rabbim kabul etsin inşallah
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ @oznurvarol ⚘Öznur
⚘ @Hogwartss ⚘Özge
⚘ @ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ @RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ @Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘DantelKiz ⚘Küpra
⚘ @Mavihali ⚘Elif
⚘ @Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia
⚘ @PiXiEE ⚘Filiz
⚘ @OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ @Nevreste ⚘
⚘Tiniminimavihanim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘ @Saliha40 ⚘Saliha
⚘ @IcimdekiSonsuzDeniz ⚘Deniz
⚘ @Butimar- ⚘Feyza
⚘ @asi_melek ⚘Burcu
⚘bir mucizee ⚘Fatma
⚘The ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘ @Cemoos ⚘Cemile
⚘ @papatyalikizz ⚘papatya
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ G Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Kapandı canım ya liste bir hafta oldu kapanalı inşallah başka dualara ⚘Hayırlı Ramazanlar liste kapandı mıyoksa katılabiliyor muyuz
Çok uzun süredir kkya girmemiştim bugün aklıma geldi, nasipKapandı canım ya liste bir hafta oldu kapanalı inşallah başka dualara ⚘
Bende baska bisey denemedim henuz dogru soyluyosun Rabbim kalbimize insirah ferahligi versinHelal olsun enişteye bak ne güzel moral veriyor cokda düşünme hayat kısa zaman geçiyor mutlu olmak Lazmuyku düzeni içinde çaylar var müzikler var bakabilirsin
Ben o amigurami yi hiç beceremedim ya yelek falan yapıyorum
OkudumEki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
Kızlar okumalarimiza başlıyoruz rabbim kabul etsin inşallah...
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar rabbim sağlıkla sıhhatle orucumuzu tutmayı nasip etsin ...Kadir gecesine ve Bayrama erişirsin inşallah
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Bugün duası okunucak arkadaşımız
⚘ShiningLife ⚘
Gamze arkadaşımızın dileği...Niyetim hayırlısıyla evlat sahibi olmak 3. Tüp bebek denemem şuan
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kabul eylesin....Niyetiyle
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘
❤3 defa okunucakAllahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
❤ 3 defa okunucak"Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
❤ 33 defa okunucak"Ya Erhamerrahimin"
❤ 33 defa okunucak"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak"Ya Atikarrikab
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak
Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
❤100 defa okunucak"Kun Fe Yekun"
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
❤3 kez okunucak“Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın
❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ @oznurvarol ⚘Öznur
⚘ @Hogwartss ⚘Özge
⚘ @ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ @RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ @Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘DantelKiz ⚘Küpra
⚘ @Mavihali ⚘Elif
⚘ @Minnosprenses ⚘Melike
⚘ R rana20 ⚘Rabia