Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

Catlak-kurabiye ve Lna16

Siz cansınız size ben ne desem az Allah razi olsun ne gibi dileğiniz varsa gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim artmadan en kısa zaman da versin
Benim sağ sol kolum oldunuz

Eksikleri tamamladınız ya ben sizi çok seviyorum kurbikim arada haberci lenam liste ekleyici üyeleri topladınız

Hakkınızı helal edin rabbim zorda koymasın sizi
Iyiki varsınız iyiki tanıdım sizi

❤❣Kızlar hayırlı güzel haftalar diliyorum ❣

inşallah ramazan ayı boyunca günlük okumalarimiza devam edeceğiz..ramazan ayı 27.gecesi hatimler 28.gün okumalarimiz biticek malum bayram hazırlıkları telaşı olucak iki gün önce bitirelim ki rahat rahat bayram hazırlığımızı yapalım insallah ❣

Kızlar yasin süresi 82.ve 83. ayetleri ve Kun Fe Yekün " okuyacağız biliyorsunuz bu ayetleri özel günümüzde okumuyoruz ...isterseniz ozel gününüz öncesi veya sonrası okuyabilirsiniz ama tesbihleri günlük niyetlere göre okuyup bağışlayıp etiket yapalım ... lütfen

1001 defa okuyacağımız ayetleri kişi başına 36 defa okuyacağız...
28 kişiyiz 36 defa okuduğumuz da 36×28=1008 yapıyor 7 sayi fazlamız bile olucak çok şükür

Her listede yaptığım uyarımı yapayım...duaları sonuna kadar aksatmadan okuyalım bildirimlere etiketlere lütfen dönelim ..
o gün sıra kimdeyse o arkadaşın etiketi , hatırlatma etiketi ve okundu etiketi olarak 3 etiket yapıyorum ...Bir kaç gün katilim yapıp sitede çevrimiçi olupta bildirim ve etiketlere dönüş yapılmayacaksa liste yarim kalacaksa ,(dualar kişi sayısına göre okunuyor)buda düzeni bozmak olur hak vebal olur..böyle olucaksa lütfen listeye girmeyelim ‼Allah
korusun acil durum olur hepimizin başına hersey gelebilir okumalar gecikebilir böyle bir durum olursa etiketle söylemeniz uygun olur..

Yeni arkadaşlar kusura bakmayın her llsitede bu uyarıyı yapıyorum benle birlikte taa baştan beri olan arkadaşlar bilir ve maalesef bunlar oluyor..

Ramazan ayının 1.günü okumalara başlayacağız o gün etiket yapicam inşallah o zamana kadar kızlar isimlerinizi ve niyetlerinizi özelden yazarsanız sevinirim niyetleri yazın ki tekrar tekrar etiket yapıp rahatsızlık verip durmayım ...çünkü niyetleri okuma listesine eklemem gerekiyor

Teşekkür ederimmmm...

⚘1.okunucak duamız⚘

⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘

❤3 defa okunucak ❤Allahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.

2.okunucak duamız ⚘

❤ 3 defa okunucak ❤ "Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”

⚘ 3.okunucak duamız ⚘

❤ 33 defa okunucak❤
"Ya Erhamerrahimin"
33 defa okunucak ❤"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak ❤
"Ya Atikarrikab

4.okunucak duamız ⚘

❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak

Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”

5.okunucak duamız ⚘

❤100 defa okunucak ❤
"Kun Fe Yekun"

6.okunucak duamız ⚘

❤3 kez okunucak ❤ “Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.

Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın

❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤

M Mavi Menekse ⚘Öznur
Cookiie ⚘Özge
ezgiisel ⚘Ezgi
RedGirl ⚘ RedGirl
Aktif Lora ⚘Ayşe
DantelKiz
Hali ⚘Elif
Minnosprenses ⚘Melike
R rana20
M MaviMabellee ⚘ Nesibe
PiXiEE ⚘Filiz
OraEtLabora ⚘Büşra
Nevreste
⚘ @timiminihaniim ⚘Esra
@Btlaydnz23
Saliha40 ⚘Saliha
IcimdekiSonsuzDeniz ⚘Deniz
Butimar-
asi_melek
bir mucizee ⚘Fatma
The
ShiningLife
Rprnn ⚘ Hivda
Cemoos ⚘Cemile
papatyalikizz
Lna16 ⚘Selin
MssPARE ⚘Yasemin
G Gunelhuseyn

Son düzenleme:
Canım okumaya basliyomuyuz yarın sabah 11 demişsin ya yoksa Ramazan'ın 1. Günü mü baslicaz.
Kusura bakma tam anlayamadım.

Ne demek balım helal olsun
Rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin inşallah ❤

Ayhhhh hadi hayırlı olsun çiçeğim çok güzel olduuuu Rabbim tamamlamak nasip etsin bebeğim paremmmm 1001 olan dua hergün 36 kere di mi çekilecek karışmasın

Yaaaaaa bak paremmmm seni yerimmm ne demek kuzum senden de Allah razı olsun naptık ki keşke daha fazlası gelse eldennn
Bende seni seviyorum kuzummm hemde çok pare pare hemde
Sende ve burdaki tanıdığım arkadaşlarım dostlarım iyi ki varsın varlar

Seviliyorsun cansın duaların içinde Allah razı olsun paremmm
Ramazanı hep birlikte dualarla hatimlerle geçirmek nasip olsun Aminnnn.....

Tiniminimavihanim kuzum benim tinom benim seni yerim ben nasıl destek oldun kızlara arada geldin gittin yazdin
Ban idim ama biri sizi gişeleri hep
Cansınız siz
Canımm paremm sende cansın bitanemmm çok güzel olacak sayende inşAllah Bir daha gitmek yok

Ayhhhh hadi hayırlı olsun çiçeğim çok güzel olduuuu Rabbim tamamlamak nasip etsin bebeğim paremmmm 1001 olan dua hergün 36 kere di mi çekilecek karışmasın
Aynen tatlım her gün 36 kere okuyacağız kişi başı 36 toplam 1008 yapıyor yani dua sayımızı geçiyor ve herkese tam okuma olucak insallah

Canımm paremm sende cansın bitanemmm çok güzel olacak sayende inşAllah Bir daha gitmek yok
Tut elimden tinnommm
Ban bitti siteye giricem şifreyi unuttum mail adresini unuttum giremedim ay deli oldum artık Kazen abinin site teline ulaştım mesaj attım burdayım baya zor geçti ama burdayım şükür ⚘

Tut elimden tinnommm
Ban bitti siteye giricem şifreyi unuttum mail adresini unuttum giremedim ay deli oldum artık Kazen abinin site teline ulaştım mesaj attım burdayım baya zor geçti ama burdayım şükür ⚘
Tuttumm bırakmammm paremmnn artık okudum bebeğisimm okudum neysekii buradasın çok güzel Ramazan bizi bekliyor çiçeğim

Ben Kur'an yasin okumasını bilmiyorum ki ben sadece bu dualar ve tespihler için geldim sorun olur mu

Ben Kur'an yasin okumasını bilmiyorum ki ben sadece bu dualar ve tespihler için geldim sorun olur mu
Kuzum duaların türkçesi yazıyor onları oku tesbihleri çek sayıları neyse

Arapça okumamız yok hatim listemiz ayrı sen yoksun zaten

Sadece yaşın 82 83 ayetleri özel günün de okuma sonrası oku yada önceden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…