Okudum Allah kabul etsinEki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
Kızlar okumalarimiza başlıyoruz rabbim kabul etsin inşallah...
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar rabbim sağlıkla sıhhatle orucumuzu tutmayı nasip etsin ...Kadir gecesine ve Bayrama erişirsin inşallah
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Bugün duası okunucak arkadaşımız
⚘ShiningLife ⚘
Gamze arkadaşımızın dileği...Niyetim hayırlısıyla evlat sahibi olmak 3. Tüp bebek denemem şuan
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kabul eylesin....Niyetiyle
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘(Rabbimiz den af ve mağfiret isteyerek dualarımıza başlıyalım) ⚘
❤3 defa okunucakAllahümme inneke afuvvün kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî.
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
❤ 3 defa okunucak"Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
❤ 33 defa okunucak"Ya Erhamerrahimin"
❤ 33 defa okunucak"Ya Gaffarez Zünüb"
❤ 33 defa okunucak"Ya Atikarrikab
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
❤36 defa okunucak ❤toplam 1001 olucak
Bismillahirrahmanirrahim
“İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu Kun Fe Yekûn”
Fe subhânellezî bi yedihî melekûtu külli şey’in ve ileyhi turceûn”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
❤100 defa okunucak"Kun Fe Yekun"
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
❤3 kez okunucak“Allâhümme Yâ Hâfiz! İhfaznâ min külli şerrin ve darr.
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın
❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ @oznurvarol ⚘Öznur
⚘ @Hogwartss ⚘Özge
⚘ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ @RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ @Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘ @DantelKiz ⚘Küpra
⚘ @Mavihali ⚘Elif
⚘ @Minnosprenses ⚘Melike
⚘ @rana20 ⚘Rabia
⚘ M MaviMabellee ⚘ Nesibe
⚘ @PiXiEE ⚘Filiz
⚘ @OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ @Nevreste ⚘
⚘ @tiniminihaniim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘Saliha40 ⚘Saliha
⚘ @IcimdekiSonsuzDeniz ⚘Deniz
⚘ @Butimar- ⚘Feyza
⚘ @asi_melek ⚘Burcu
⚘ @bir mucizee ⚘Fatma
⚘ @Maya- ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘ @Cemoos ⚘Cemile
⚘ @papatyalikizz ⚘papatya
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ @Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Ya ezgim benim çalışkan dua arkadaşım ağzına sağlık
Yaş aldıkça yada birşeylerle sınandkça mi nedir tam bilmiyorum da insan gerçekten çok duygusal olmaya başlıyor
Bende aynı şekilde en ufak şeylere ağlamaya başladımannen teyzen duymasın güler sana
Salişim çalışkanım ağlama bakma filimlere ya bende türkülere aglayana kızardım şimdi türkü sözleri başlamadan ritme ağlıyorum hatta erik dali bile ağlama sebebimBende ağlıyorum simdi turk filmi izliyorum anama teyzeme gülerdim ağlarlardi kiz oğlana kavuşamadı diye.. Bende kiskis gülerdim hallerine.. bende onlar gibi ağladım
Benim için hem yaşananlar hem yaş diyorum da başkasına nedendir bilmemyaş mi yaşanan mi bilmiyorum ama havadan mi salla sümük bir durumum var
Salişim çalışkanım ağlama bakma filimlere ya bende türkülere aglayana kızardım şimdi türkü sözleri başlamadan ritme ağlıyorum hatta erik dali bile ağlama sebebim
Inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler alırsın ve bizle.paylasirsinÖncelikle Hayırlı Ramazanlar herkeseAllah razı olsun okuyan ve okuyacak olan arkadaşlarımdan Ramazan ayımızın hürmetine ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah
Ben de duygulandım inanın kendim için okurken ağladımRabbim bu kez yüzümü güldürsün tek isteğim tek eksik yanım evladım olması Allah razı olsun tekrar beni davet ettiniz kabul ettiniz ilk sıraya aldınız
Ahh asıl senin emeğine sağlık ne güzel şeylere vesile oluyorsun pariiiş AblacımYa ezgim benim çalışkan dua arkadaşım ağzına sağlık
Okudum kuzum Rabbim kabul etsin. Tez vakitte mujdeli haberini alalim insaAllahEki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
Herkese hayırlı sabahlar hayırlı ramazanlar rabbim sağlıkla sıhhatle orucumuzu tutmayı nasip etsin ...Kadir gecesine ve Bayrama erişirsin inşallah
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘
Gamze arkadaşımızın dileği...Niyetim hayırlısıyla evlat sahibi olmak 3. Tüp bebek denemem şuan
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
❤ 3 defa okunucak"Sübhanellahi ve bi hamdihi adede halkihi Rida nefsihi ziynete arşihi ve midade kelimatihi.”
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
Bismillahirrahmanirrahim
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Rabbim dualarımızı kabul etsin eksiklerimizi tamamlasın kulumun duasını kabul ediyorum dediği kullarının arasına katsın
❤yarın sabah saat 11'e kadar okumalarimiz bitsin ,okuması biten arkadaşlar , beni etiket yapsın ...lutfen❤
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ @oznurvarol ⚘Öznur
⚘ @Hogwartss ⚘Özge
⚘ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ @RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ @Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘ @DantelKiz ⚘Küpra
⚘ @Mavihali ⚘Elif
⚘ @Minnosprenses ⚘Melike
⚘ @rana20 ⚘Rabia
⚘ @PiXiEE ⚘Filiz
⚘ @OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ @Nevreste ⚘
⚘ @tiniminihaniim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘Saliha40 ⚘Saliha
⚘ @Butimar- ⚘Feyza
⚘ @asi_melek ⚘Burcu
⚘ @bir mucizee ⚘Fatma
⚘ @Maya- ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘ @Cemoos ⚘Cemile
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ @Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Zaten insan hic tam olmaz ki yani sanmiyorum hep bi yanimiz eksik kalacak hep biseyler yasanamayacak gibi yani hep bi eksiklik olacak ki hayat motivasyonu olsun. Ayy kusura bakmayin panik atak ataklarimla ve 3 saatlik uykuyla esime iyi gorunmeye calisiyorum yorumunuz dikkatimi cektiBenim için hem yaşananlar hem yaş diyorum da başkasına nedendir bilmemyaşlandığımi birşeylere geç kaldığımı düşünüyorum bazen heleki vaktim varken yaşayamadklarima daha bi üzülüyorum
Sinandikca galiba başak gibi boynu bükülüyor ..Yaş aldıkça yada birşeylerle sınandkça mi nedir tam bilmiyorum da insan gerçekten çok duygusal olmaya başlıyor
Bende aynı şekilde en ufak şeylere ağlamaya başladımannen teyzen duymasın güler sana
Ozel gun yaklaşınca birazda hormonlar çıldırıyor.. ..yaş mi yaşanan mi bilmiyorum ama havadan mi salla sümük bir durumum var
Salişim çalışkanım ağlama bakma filimlere ya bende türkülere aglayana kızardım şimdi türkü sözleri başlamadan ritme ağlıyorum hatta erik dali bile ağlama sebebim
Özel gün bitti bu hafta hastane işlerim oldu diş dr gittim moralimin bozulduğu zamanlar oldu duygusal bağladım oluyor bazen aynen M MaviMabellee dediği gibi ne kadar çabalarsak çabalayalım bir yanımız hep eksik kalıyor ve kalıcakOzel gun yaklaşınca birazda hormonlar çıldırıyor.. ..
Eki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
Bismillahirrahmanirrahim
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ @oznurvarol ⚘Öznur
⚘ @Hogwartss ⚘Özge
⚘ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ @RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ @Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘ @DantelKiz ⚘Küpra
⚘ @Mavihali ⚘Elif
⚘ @Minnosprenses ⚘Melike
⚘ @rana20 ⚘Rabia
⚘ @PiXiEE ⚘Filiz
⚘ @OraEtLabora ⚘Büşra
⚘ @Nevreste ⚘
⚘ @tiniminihaniim ⚘Esra
⚘ @Btlaydnz23 ⚘Demet
⚘Saliha40 ⚘Saliha
⚘ @Butimar- ⚘Feyza
⚘ @asi_melek ⚘Burcu
⚘ @bir mucizee ⚘Fatma
⚘ @Maya- ⚘Maya
⚘Rprnn ⚘ Hivda
⚘ @Cemoos ⚘Cemile
⚘Lna16 ⚘Selin
⚘MssPARE ⚘Yasemin
⚘ @Gunelhuseyn ⚘Günel
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
Her sey olmasi gerektigi gibi oluyor aslinda bunun bi bilincine varip kabullensek her sey daha iyi olacak siradan standart gunlerimi ozledim ya uyumayi yemek yiyebilmeyi gonlumce gulebilmeyi 15 gundur kendimle savasiyorum resmen oysa hayatim yolunda ailemle gorusuyorum haftada 3 kere iyiler cok sukur esim yanimda iyi cok garip seyler ya insan daha ne dusunur neyi kaygi eder ki diyorum kendime ama o kadar yersiz ve gereksiz vesveselerle doluyor ki zihnim kaldiramiyorum sanirimÖzel gün bitti bu hafta hastane işlerim oldu diş dr gittim moralimin bozulduğu zamanlar oldu duygusal bağladım oluyor bazen aynen M MaviMabellee dediği gibi ne kadar çabalarsak çabalayalım bir yanımız hep eksik kalıyor ve kalıcak
Galiba benim bir kaç yerim eksik ondan salisim
Yok estağfurullah ne kusuruZaten insan hic tam olmaz ki yani sanmiyorum hep bi yanimiz eksik kalacak hep biseyler yasanamayacak gibi yani hep bi eksiklik olacak ki hayat motivasyonu olsun. Ayy kusura bakmayin panik atak ataklarimla ve 3 saatlik uykuyla esime iyi gorunmeye calisiyorum yorumunuz dikkatimi cekti
Aynen duymasnlrSinandikca galiba başak gibi boynu bükülüyor ..
Iyi madara olurum duyarsalar
Anlar tabi ama bilmiyorum ben yapi geregi mi bu haldeyim. Ya da boyle icimde yasadigim icin mi bu kadar zaman sonra patlayip atak yasiyorum bilmiyorum 5 te yattim 8 bucuk gibi kalktim ve devamli uyanarak o uyudugum zaman dilimi de kitap oku yok video izle falan yok kur an oku yok zihnim cok bulanik yine de direniyorum bakalimYok estağfurullah ne kusuruöyle galiba hep bir şeye hasret kalcaz belki de böylesi daha hayırlı onu da bilmiyoruz ya Rabbim daha ağır imtihanlardan korusun özel olmasa neden 3 saatlik uyku ve neden eşine iyi görünmeye çalışıyorsun ki olduğun gibi görün eşin sonuçta en iyi o anlamaz mı sizi
Aynen duymasnlr
Rabbim inşirah serinliği versinHer sey olmasi gerektigi gibi oluyor aslinda bunun bi bilincine varip kabullensek her sey daha iyi olacak siradan standart gunlerimi ozledim ya uyumayi yemek yiyebilmeyi gonlumce gulebilmeyi 15 gundur kendimle savasiyorum resmen oysa hayatim yolunda ailemle gorusuyorum haftada 3 kere iyiler cok sukur esim yanimda iyi cok garip seyler ya insan daha ne dusunur neyi kaygi eder ki diyorum kendime ama o kadar yersiz ve gereksiz vesveselerle doluyor ki zihnim kaldiramiyorum sanirim
En doğrusu ona kendini belli etmek belki yardımcı da olur herşey güzel şükürAnlar tabi ama bilmiyorum ben yapi geregi mi bu haldeyim. Ya da boyle icimde yasadigim icin mi bu kadar zaman sonra patlayip atak yasiyorum bilmiyorum 5 te yattim 8 bucuk gibi kalktim ve devamli uyanarak o uyudugum zaman dilimi de kitap oku yok video izle falan yok kur an oku yok zihnim cok bulanik yine de direniyorum bakalim
Eki Görüntüle 3039606 Eki Görüntüle 3039607
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘1.okunucak duamız⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 2.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 3.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 4.okunucak duamız ⚘
Bismillahirrahmanirrahim
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ 5.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘6.okunucak duamız ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘ ⚘
⚘ShiningLife ⚘Gamze
⚘ @oznurvarol ⚘Öznur
⚘ @Hogwartss ⚘Özge
⚘ezgiisel ⚘Ezgi
⚘ @RedGirl ⚘ RedGirl
⚘ @Aktif Lora ⚘Ayşe
⚘ @DantelKiz ⚘Küpra
⚘ @Mavihali ⚘Elif
⚘ @Minnosprenses ⚘Melike
⚘ @rana20 ⚘Rabia