Ramazan Ayı Kadir gecesi Hatimleri ..🤲🌹

Okudum Allah kabul etsin MssPARE

yaş mi yaşanan mi bilmiyorum ama havadan mi salla sümük bir durumum var
Bende ağlıyorum simdi turk filmi izliyorum anama teyzeme gülerdim ağlarlardi kiz oğlana kavuşamadı diye.. Bende kiskis gülerdim hallerine.. bende onlar gibi ağladım
Salişim çalışkanım ağlama bakma filimlere ya bende türkülere aglayana kızardım şimdi türkü sözleri başlamadan ritme ağlıyorum hatta erik dali bile ağlama sebebim

Benim için hem yaşananlar hem yaş diyorum da başkasına nedendir bilmem yaşlandığımi birşeylere geç kaldığımı düşünüyorum bazen heleki vaktim varken yaşayamadklarima daha bi üzülüyorum

Öncelikle Hayırlı Ramazanlar herkeseAllah razı olsun okuyan ve okuyacak olan arkadaşlarımdanRamazan ayımızın hürmetine ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah

Ben de duygulandım inanın kendim için okurken ağladım Rabbim bu kez yüzümü güldürsün tek isteğim tek eksik yanım evladım olması Allah razı olsun tekrar beni davet ettiniz kabul ettiniz ilk sıraya aldınız

Inşallah en kısa zamanda müjdeli haberler alırsın ve bizle.paylasirsin
Rabbim bu mübarek aylar yüzü suyu hürmetine kimin ne dileği varsantez versin

Okudum kuzum Rabbim kabul etsin. Tez vakitte mujdeli haberini alalim insaAllah

Zaten insan hic tam olmaz ki yani sanmiyorum hep bi yanimiz eksik kalacak hep biseyler yasanamayacak gibi yani hep bi eksiklik olacak ki hayat motivasyonu olsun. Ayy kusura bakmayin panik atak ataklarimla ve 3 saatlik uykuyla esime iyi gorunmeye calisiyorum yorumunuz dikkatimi cekti

Sinandikca galiba başak gibi boynu bükülüyor ..
Iyi madara olurum duyarsalar

Ozel gun yaklaşınca birazda hormonlar çıldırıyor.. ..

Ozel gun yaklaşınca birazda hormonlar çıldırıyor.. ..
Özel gün bitti bu hafta hastane işlerim oldu diş dr gittim moralimin bozulduğu zamanlar oldu duygusal bağladım oluyor bazen aynen M MaviMabellee dediği gibi ne kadar çabalarsak çabalayalım bir yanımız hep eksik kalıyor ve kalıcak
Galiba benim bir kaç yerim eksik ondan salisim

ShiningLife arkadaşım için okudum. Rabbim hayırlı, sağlıklı, dünyalar tatlısı, göz aydınlığı bir evlat nasip etsin inşallah. Denemesi pozitif sonuçlansın, evi yuvası şenlensin şu mübarek günler hürmetine
MssPARE

Her sey olmasi gerektigi gibi oluyor aslinda bunun bi bilincine varip kabullensek her sey daha iyi olacak siradan standart gunlerimi ozledim ya uyumayi yemek yiyebilmeyi gonlumce gulebilmeyi 15 gundur kendimle savasiyorum resmen oysa hayatim yolunda ailemle gorusuyorum haftada 3 kere iyiler cok sukur esim yanimda iyi cok garip seyler ya insan daha ne dusunur neyi kaygi eder ki diyorum kendime ama o kadar yersiz ve gereksiz vesveselerle doluyor ki zihnim kaldiramiyorum sanirim

Yok estağfurullah ne kusuru öyle galiba hep bir şeye hasret kalcaz belki de böylesi daha hayırlı onu da bilmiyoruz ya Rabbim daha ağır imtihanlardan korusun özel olmasa neden 3 saatlik uyku ve neden eşine iyi görünmeye çalışıyorsun ki olduğun gibi görün eşin sonuçta en iyi o anlamaz mı sizi
Sinandikca galiba başak gibi boynu bükülüyor ..
Iyi madara olurum duyarsalar
Aynen duymasnlr

Anlar tabi ama bilmiyorum ben yapi geregi mi bu haldeyim. Ya da boyle icimde yasadigim icin mi bu kadar zaman sonra patlayip atak yasiyorum bilmiyorum 5 te yattim 8 bucuk gibi kalktim ve devamli uyanarak o uyudugum zaman dilimi de kitap oku yok video izle falan yok kur an oku yok zihnim cok bulanik yine de direniyorum bakalim

Rabbim inşirah serinliği versin

Sürede diyor ya sizden yükünüzü almadık mi o zaman rabbinize yönelin sizi refaha çıkarmadık mi diyor ya

Inşallah selamete çıkalım mabemmm okuduğumuz dualar içimize serinlik versin geleceğimizi güzel etsin

En doğrusu ona kendini belli etmek belki yardımcı da olur herşey güzel şükür içine atma etrafınla paylaş konuş Rabb'im ferahlık verir inşallah örgü biliyor musun o güzel kafa dağıtırr

ShiningLife niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah MssPARE okudum aşkom ama ben regliyim yasin süresinde geçen 2 ayeti okuyamadım haberiniz olsun reglim bitince okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…